Viimeaikoina -> mm. uudet kotisivut ja remppapäivitystä myös

26.11.2020

Mitäs tänne kuuluu? Aika rauhaton fiilis ollut viimeaikoina ja välillä tuntuu, että tekemistä on niin paljon, ettei tiedä, mihin tarttua. Silloin on ollut pakko kaivaa esiin oma To-Do -lista koneelta ja keskittyä niihin. Yksi asia kerrallaan - se on ollut hyvä motto. 


Tässä minun "työpöydälläni" on ollut pari kohtuullisen aikaavievää projektia, jotka ovat molemmat pitäneet meikäläistä niin pihdeissään, ettei aikaa ole herunut juurikaan muualle. Toinen on meidän #sijoitusasunto #remppaprojekti ja toinen uusien kotisivujen rakentaminen. Niistä kummastakin haluan kertoa väliaikatietoja, tässä nyt ja näin.


Sijoitusasunto Keittiö, Business Woman

^Keittiö alkuperäisessä kunnossaan. Ihanan retro, vai mitä <3 Harkitsimme ensin, että olisimme säilyttäneet kaapiston rungon, mutta kyllä se oli niin huonossa kunnossa, että uusimme keittiön kokonaisuudessaan jo tässä vaiheessa.


Olen jo aikaisemminkin kertonut, että meillä on muutama sijoitusasunto ja olemme remontoineet ne lähes poikkeuksetta joko heti ostamisen jälkeen tai jossain vaiheessa omistusaikaamme. Tälläkin hetkellä meillä on meneillään remppaprojekti tässä pääkaupunkiseudulla. Pinnat eli seinien, katon, vaatehuoneen maalaus, sekä lattiat alkaa olla valmiit ja nyt tehdään jo viimeistelyjuttuja kuten keittiökoneitten ja keittiötason asennusta, keittiökaappien välitilan fixausta ja kaappien vetimien paikalleenlaittoa. Kylppäriä emme uusi tässä vaiheessa kokonaisuudessaan, koska sitä tullaan remontoimaan taloyhtiön toimesta lähivuosina. 


Niin jännää nähdä kohta jo lopputulos!


Alla kuvassa näet muutaman päivän takaisen tilanteen eteisessä, kun peilikaapisto saatiin asennettua paikoilleen. Eteinen ja siitä jatkuva pitkä käytävä ovat tiloina kohtuullisen ahtaat ja pimeähköt, joten lattiasta kattoon ulottuva koko seinän mittainen peili antaa ihan hurjasti valoa ja tilan tuntua koko huoneistoon. Muutenkin sisääntulo on mielestäni yksi tärkeimmistä tiloista, kun se kuuluisa ensivaikutelma luodaan heti sisääntulovaiheessa. Siihen ollaan aina panostettu näissä meidän remppaprojekteissa.


Olen perustanut oman Instagramini (@businesswomanhelsinki) kohokohtiin "Remppaprojekti" -osion, josta voit nähdä kohtuullisen reaaliajassa, mitä huoneistossa remontin osalta tapahtuu. Itse en ole käytännön työssä mukana oikeastaan ollenkaan ja käyn siellä lähinnä aina, kun pitää tehdä loputtomalta tuntuvia valintoja, mistä asiasta milloinkin. 


Raksaprojekti Sijoitusasunto Eteinen


Käy tosiaan katsomassa Instagramista lisää näitä remppajuttuja! Lisään niitä ensin tarinoihin ja nostan ne sieltä kohokohtiin, eli pääset seuraamaan etenemistä myös 24 tunnin jälkeen.


Toinen iso ja aikaavievä projekti on ollut uusien Juristi Auttaa -kotisivujen pystyttäminen. Ja nyt ne ovat vihdoin valmiit (applodera applodera). Onneksi toimeksiantoja on ollut sen verran, että en ole ehtinyt juurikaan uppoutua kotisivujen raksaprojektiin, mutta hiljalleen ne on kehittyneet niin, että olen pystynyt ne avaamaan. Sisältö tosin muokkautuu tässä matkan varrella ja päivitän blogi-osioon uusia postauksia aina kun ehdin niitä kirjoitella. Tarkoitus olisi tuottaa kansantajuisia, mielenkiintoisia juttuja juridiikan eri osa-alueilta, eli jos Sinulla sattuu olemaan mielessä jokin aihe, josta haluaisit tietää enemmän, vinkkaa ihmeessä! 


Olen ollut niin mahdottoman tyytyväinen, kun olen itsenäisenä, riippumattomana juristina pystynyt auttamaan ihmisiä ja helpottamaan heidän elämäänsä monelta murheelta ja päänvaivalta <3 Ja vähän järkyttynytkin, kuinka monenlaista hiihtelijää mahtuu juridiikan parissa toimijoihin, lähinnä heihin, jotka eivät edes ole juristeja. Lainatakseni Veronmaksajien Keskusliiton verojuristin lausuntoa "Suomen perintö- ja testamenttilainsäädäntö on niin vaikeaa, ettei yksikään juristi sitä hallitse", niin miten joku ei-juristi edes uskaltaa toimia sillä sektorilla? Luulenpa, että hän ei edes tiedä, mitä kaikkea hän EI tiedä, ja sen sumuverhon takana on petollisen helppoa toimia. "Mitä enemmän tietää, sen paremmin tietää, kuinka vähän tietää." Palveluiden hinnat ovat useimmiten kuitenkin samat kuin oikeilla juristeilla eli lakimies -palveluita hankkiessaan kannattaa ehdottomasti ostaa ne oikealta lakimieheltä. 


Käy tosiaan kurkkaamassa upouudet wordpress -pohjaiset kotisivut. Sieltä(kin) löytyy linkit myös Facebookiin ja Instagramiin, jonne on tarkoitus alkaa tuottaa pieniä Juristi Auttaa -videoklippejä mielenkiintoisista, useimpia meistä koskettavista perhe- ja perintöoikeudellisista teemoista. 


Leo the Pomeranian

^Terkut myös meidän Leolta <3 Hänenkin touhuilujaan on enemmän tarjolla Instagramin puolella. Ja PS. Ei kannata yhtään kiinnittää huomiota minun jalassa oleviin, puolisolle kuuluviin "vähänkäytettyihin" reiskoihin.. Ei niistä sen enempää :)


Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Paljon on tapahtunut kaikenlaista. Mielenkiintoisen kuuloiset varsinkin nuo uudet kotisivut. Tyttäreni haaveilee myös urasta juristina ja työskentelystä asianajotoimistossa täällä Helsingissä. Hänelläkin on kova tahto auttaa ihmisiä. Tsemppiä sinulle jatkoon!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.