Kukkamekko ja muita kuulumisia

30.11.2020

Mukavaa maanantaita ystävät! Teitkö hyviä Black Friday -hankintoja? Minä shoppailin lähinnä meidän teinille hänen toivelistaltaan joitain huppareita, college -housuja ja -paitoja Bull&Bear -nettikaupasta. Itselleni ostin ihanan pienen nahkalaukun Pihka Collection -brändiltä ja puoliso osti Suunnon älykellon. Siinäpä oikeastaan meidän hankinnat. Laukku oli ehdottomasti heräteostos, jonka ostin kylläkin jo ennen viikonlopun hulinoita heidän IG-story -huutokaupastaan, mutta menköön sekin viikonlopun hulinoitten piikkiin. 


Huomasin myös, miten varsinkin isohkojen brändien mainoksiin oli tänä vuonna panostettu erityisen paljon monenmoista keinoälyyn perustuvaa teknologiaa. Jos kävit vaikkapa lisäämässä ostoskoriin jotain, alkoi paukkua sähköpostit, IG-storeihin he ilmestyivät kuin tyhjästä ja lopuksi vielä muutama tekstiviestikin yriti seireenin lailla kutsua jatkamaan ostoksia. En ole aikaisempina vuosina huomannut niin hurjaa takaa-ajoa, mutta toisaalta, tekniikkakin on vuotta vanhempaa ja edistyksellisempää. Siinä kehityksen kelkassa on pienten brändien vaikeaa pysyä ilman kohtuullisen mittavia mainosbudjetteja - näin voisin kuvitella.


Ihanaa joka tapauksessa, että ne hulinat on nyt tältä vuodelta historiaa, vaikka varmasti moni tekikin hyviä, järkeviä hankintoja ja sai säästettyä sievoisen summan. Ahdistaa lähinnä se järjetön hamstraus.. 


Viime viikolla julkaisin IG-Story -puolella joitain videoklippejä tämä kuvissa näkyvä mekko päälläni. Sain sen verran paljon kyselyitä siitä, että olin ihan mykistynyt. Ihan tavallinen trikoomekko, mutta minunkin mielestä niin mahdottoman nätti ja naisellinen. Lisäksi se on kivan pirtsakka ja sopii sen tähden tähän synkimpään vuodenaikaan. Se on muuten Oasiksen sisärbrändin eli Warehousen mallistosta - löytyy täältä.


Tein viikonlopun aikana myös pari uutta videota Juristi Auttaa Instagramiin ja Facebookiin. Mieletön luomisvimma tehdä monenlaista hyödyllistä sisältöä just sinne kanavaan. Tuntuu, että olen niin monta vuotta ollut hiljaa omasta ydinosaamisestani ja ihanaa, että saan nyt vihdoin toteuttaa vapaasti itseäni siinä, missä olen oikeasti hyvä. Substanssiosaaminen on ehdottomasti meikäläisen juttu ja fiiliskin on kuin uudelleensyntyneellä <3 Otan ilolla vastaan, jos haluat tulla seuraamaan ja jos elämänläheinen juridiikka kiinnostaa! Ja ilolla otan vastaan myös juttuvinkkejä niin Juristi Auttaa -sivuston blogiin kuin sosiaalisen median videoillekin. Jos mielessä pyörii jokin juridinen pähkinä, niin vinkkaa ihmeessä, mistä aiheesta haluaisit tietää enemmän.


Meillä sijoitusasunnon remppaprojektikin etenee niin, että se voi olla jo tällä viikolla valmis! Se on edennyt kohtuullisen nopeasti, eikä montaakaan yllätystä ole tarvinnut selvitellä matkan varrella. Projekti oli suunniteltu etukäteen kohtuullisen hyvin ja se on edennyt kuin juna. En voisi olla tyytyväisempi. Jos kiinnostaa, niin Instagramin Story -puolella päivitän projektin etenemistä aina kun saan uusia kuvia tai pääsen itse käymään paikanpäällä. Viimeisimmät storyt on viikonlopulta ja nekin videoklipit löytyvät Instagramista kohokohdista Remppaprojekti -nimellä.


Huomenna on jo hei Joulukuu - Aika kivaa <3 Nähdään taas! 


Kukkamekko Business Woman


Warehouse Kukkamekko Business Woman


Warehouse Kukkamekko, Business Woman

Kukkamekko: Warehouse, täältä

Saappaat: ALDO 

Älykello: Fitbit Versa 2 (saatu)

Seuraa blogiani:


6 kommenttia:

 1. Hei! Luin postaustasi testamentista ja jäin miettimään kuinka käytännössä olet huomioinut, että lapsillasi ei mahdollisesti ole varaa maksaa perintöveroa. Ajatus hallintaoikeudesta puolisolle on hyvä, mutta tosiaan tämä perintöveron maksaminen pohdituttaa. Olisin kiitollinen, jos avaisit vielä asiaa.

  VastaaPoista
 2. Hei! Palaan vielä vanhaan postaukseesi testamentista. Jäin pohtimaan asiaa hallintaoikeudesta ja lasten perintöveron maksusta. Kerroit huomioineesi tämänkin ongelman, mutta kuinka käytännössä? Voisitko vielä avata asiaa tämän tiimoilta.

  VastaaPoista
 3. Hei! Palailen vanhaan postaukseesi testamentista. Kerroit huomioineesi testamentissa mahdollisen perintöveron maksuvaikeuden. Kuinka tämä käytännössä toteutuu? Itse en keksi muuta kuin testamentata tukun rahaa kylkeen vai onko muuta keinoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Viivi! Pahoittelut kun näin pitkällä viiveellä vastailen.. Keinoja on monia, ja pääasia onkin, että tunnistaa tarpeen ottaa aikanaan maksettavaksi tulevat perintöverot huomioon. Rahalahjoitus on tosiaan yksi keino, kuten myös erilaiset sijoitusinstrumentit, mm. sijoitusvakuutus tai henkivakuutus, jossa edunsaajaksi määrätään kyseinen perintöverovelvollinen.

   Poista
 4. Minä aion lahjoittaa rahaa etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina hyvä vaihtoehto. Kunhan muistaa lahjaverovapaan lahjoituksen normit, eli tällä hetkellä voi jokainen lahjoittaa verovapaasti alle 5000 eur (eli max 4999 eur) kolmen vuoden välein per saaja.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.