Uusi arki on astunut taloon ja kuvasaldoa viime viikoilta

4.10.2020

Meikäläisen elämä on pyörähtänyt päälaelleen tässä kesän jälkeen ja syksyn aikana. Kuten olen jo aikaisemmassa postauksessa kertonut, järjesteltiin päämielen liiketoiminta UK:ssa koronan myötä uudelleen, kun he 15.4 päätyivät sikäläiseen administration -tilaan. Kansainväliset toiminnot tiputettiin kyydistä pois ja minäkin olin hetken aikaa, että mitäs nyt sitten keksittäisiin.


No, todellisuudessa en hirvittävän pitkään jäänyt miettimään, vaan päätin jo kohtuullisen varhaisessa vaiheessa prosessia, että taidan palata juurilleni - tekemään sitä, mitä parhaiten osaan eli auttamaan ihmisiä heidän juridisten pulmiensa kanssa. Ja tekemään sitä yrittäjän roolissa.

Olen siis pitkän linjan juristi, valmistunut jo vuonna 1995 ja siitä parin vuoden kuluttua tuomioistuintyöskentelyn jälkeen sain varatuomarin arvonimen. Ja nyt ensimmäistä kertaa elämässäni harjoitan tätä ammattia oman yritykseni lukuun. 

Ajattelin, että aloittelen kaikessa rauhassa ja teen sekä vanhaa että uutta hiljalleen yhtäaikaa. Ja kunhan saan vanhan toiminnan jotenkin järkevästi lopetettua, pääsen täyspäiväisesti aloittelemaan juristin työtäni. Mutta eipä se mennytkään niin. Yhtäkkiä huomasin, että työpöytä on täynnä toimeksiantoja, jopa niin, että en pysty ottamaan vähään aikaan uusia, saadakseni tilaa työpöydälle ja vähän väljyyttä almanakkaan. Muutama viikko on siis paiskittu täyspäiväisesti töitä erilaisten toimeksiantojen parissa ja siinä meni aikataulut ihan uusiksi.. Perunkirjoituksia, perinnönjakoja, kuolinpesien pesänselvityksiä, testamentteja, osituksia, yrityksen toimeksiantosopimuksia, salassapitosopimuksia, kilpailukietosopimuksia ja ties mitä - Niistä on päivät täyttyneet!

Alku on ollut ihan huikeaa aikaa ja olen niin intoa täynnä, etten malttaisi sulkea tietokonetta tai oppikirjaa edes iltamyöhään. Tiedonjano on aivan valtava ja sehän on juristin työssä aika tärkeä ominaisuus. Ihan jatkuvasti täytyy päivittää omaa tietämystään sekä oikeuskirjallisuutta että pykäliä pänttäämällä. Ja korkeimman oikeuden ennakkopäätöksiä kahlaan tiedonjanoissani jatkuvasti. 

En ole ehtinyt edes kotisivuja miettimään, mutta nyt ne on vihdoin työn alla. Kunhan ne on valmiit, esittelen ne linkin muodossa teillekin. 

Että tämmöistä täällä :) Arki on tosiaan pyörähtänyt sen verran päälaelleen, etten ole juurikaan muuta ehtinyt kuin kiitollisena ihmetellä tilannetta. Joka aamu nousen uuteen ihmeelliseen päivään ja teen asioita, joista saan ihan valtavasti energiaa! Toivottavasti sellainen tunne jatkuisi aina vaan, eikä tämä "kuherruskuukausi" loppuisi koskaan <3 

Olen minä sentään jotain muutakin tehnyt tässä muutaman viikon aikana ja niistä ajattelin kertoa teille alla olevien kuvien muodossa. 

Ihanaa sunnuntaita ja uutta syysviikkoa - Nähdään ja kuullaan taas <3

Mia Malmi ja minä korealaisen COSRX -kosmetiikkasarjan lanseeraustilaisuudessa
^ PR-tapahtumia on ollut jonkin verran, vaikka korona on tietysti vaikuttanut niihinkin. Aika monta olen valitettavasti joutunut sivuuttamaan, mutta pääsin kuin pääsinkin lähtemään Mystylehelsinki -blogin Mian kanssa korealaiseen kosmetiikkabrändin COSRX -brändin lanseeraukseen Hotel St Georgeen. Ihania tuotteita btw!!
Mia Malmi, Sohvi Nyman ja minä Olet Ihana -kirjan julkkareilla
^ Parit kirjanjulkkarit on myös koettu, kun ystävistä sekä Sohvi Nyman (keskellä) että Mia Malmi (vasemmalla) julkaisivat kirjat melkein peräkanaa! Sohvi on nainen Olet Ihana -brändin takana ja julkaisi kuvassa näkyvän uuden teoksen oman sloganinsa tiimoilta. Sohvin kirjan julkkareita vietettiin Fredrikinkatu 32:ssa Room 32 -nimisessä myymälässä, joka on aikamoinen keidas keskellä Fredaa.
Leo Frangipani -kahvilassa Kalasatamassa
^Tämä kuva oli vaan pakko laittaa tähän postaukseen, koska minusta se on vaan niin vastustamattoman suloinen <3 Meidän Leohan ei yleensä pääse mihinkään kahvilaan mukaan, koska on tuommoinen karvaturri, mutta Kalasataman uuteen Frangipani -kahvilaan hänkin on tervetullut! Siellä ollaan käyty muutaman kerran hänen kanssaan herkuttelemassa ihania leivonnaisia ja leipiä.
Mia Malmin Leijonatarinoita -kirjan julkkareilla
^Mian Leijonatarinoita -kirjan julkkareita puolestaan juhlittiin Iso-Robertinkadulla PR-toimisto Spaltin tiloissa. Mian uusi kirja on mielestäni todella tärkeän asian äärellä, kun ääneen pääsevät jonkin erityisominaisuuden, kuten lukihäiriön, adhd:n, ja muiden neurologisten vaivojen kanssa kamppailleet ihmiset, jotka ovat kääntäneet oman erityislaatuisuutensa voimavarakseen ja supervoimakseen. Vertaistukea ja kannustusta on luvassa koko kirjan verran niin vanhemmille kuin heidän lapsilleen <3
Mia Malmin Leijonatarinoita -kirjan julkkareilla
^Mian Leijonatarinoita -kirjan julkkareista saatiin näin ihanat lahjakassit!
Vantaan Fashion Center jälleen marraskuussa 2020
^ Olin pari viikkoa sitten Vantaan Fashion Centerissä ystävämyyntitapahtumassa, jossa ollaan oltu Oasiksen kanssa itse asiassa jo varmaankin kahden vuoden ajan. Se on huikea tapahtuma, jossa eri brändien maahantuojat myyvät varastojaan pois hyvään hintaan. Jos korona suo, olemme mukana myös marraskuun tapahtumassa (14.11 - 15.11) eli pistäkäähän kalentereihin ylös! Silloin on todennäköisesti viimeiset hetket tehdä vielä Oasis -hankintoja :) 
Yves Rocher Heleyttävä meikkivoide sävy: Beige 200
^ Paras meikkivoide pitkään aikaan <3 Nimittäin Yves Rocher lanseerasi upouuden kasvipohjaisen meikkivoiteen, joka sopii ainakin minun iholle täydellisesti <3 Minun sävy on Beige 200, joka oli myös muuten Mialle täydellinen sävy. Ja nyt tärkeä vinkki meikkivoiteen levitykseen Ladyt: Kuten tiedätte, meikkivoidetta levitetään aivan pieni tippa koko kasvoille ja kerroksen täytyy olla ohut. Muuten jokaisen rypyn ja ihohuokosen olemassaolo vaan korostuu entisestään ja kuka sellaista haluaisi! Kun levität sitä pientä meikkivoidetippaa pitkin kasvoja, kannattaa se tehdä yhdessä jonkun täyteläisen päivävoiteen kanssa. Näin iho saa lisää kaipaamaansa kosteutta ja meikkivoide levittyy kuin itsestään. Eikä sitä kasaannu iholle liikaa. Minun elämässäni avautui aivan uusi meikkivoide -sivu, kun aloin levittää sitä tällä tekniikalla - kannattaa ehdottomasti kokeilla!
Sijoitusasunnon remonttiprojekti alkaa
^ Loppuun vielä nuutunut kuva itsestäni.. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, olemme mieheni kanssa olleet oikeastaan aina asuntosijoittajia. Olemme matkan varrella ostetaneet, remontoineet, myyneet ja pitäneet asuntoja täällä eteläisessä Suomessa. Uusin hankinta on remonttikohde pääkaupunkiseudulta, jonka remontointia pääset seuraamaan minun Instagram -tarinoista. Kuvasin lähtötilannetta muutaman videon verran jokunen aika sitten ja ne löytyvät nyt myös kohokohdista (nimellä Remppaprojekti). Ylihuomenna tiistaina on sen tiimoilta ensimmäinen suunnittelupalaveri, kun tapaamme Kvik -myymälän edustajia ja alamme suunnitella keittiötä ja kiintokalusteita sinne. Jos se kiinnostaa, niin tervetuloa seuraamaan projektin etenemistä. Tarkoitus olisi tosiaan tehdä remontti kohtuullisen nopealla aikataululla ja hyvinkin kustannustehokkaasti. Tai no, ammattilaiset sen tietysti tekee, me toimimme vain projektin vetäjinä.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä uusiin tuuliin ja paluuseen juristin työhön! Poikanikin opiskelee juuri lakia täällä Turussa. Hän on hieman katsellut jo kesätyöpaikkoja asianajotoimistoista. Ihanan näköinen muuten tuo leivonnainen!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.