Neulehame ja okra neule

21.10.2020

Se tunne, kun olet viimeinkin laittautunut noin parin viikon tauon jälkeen, otat kiireellä kuvat oikein kunnon kameralla (eikä kännykällä, kuten liian usein..), purat ne kameralta Dropboxiin, viilaat niitä vähän Lightroomissa, lataat ne Flickriin ja sitten tänne blogiin JA huomaat siinä vaiheessa, että sohvan suojukset on kuvissa niinkuin osittain revittyinä. Ja varastavat kaiken huomion, ainakin omani.. Argh.


Ihan pikkuisen ärsyttävää! Mutta siltä varalta, että saat niistä suojuksista katseesi irti (koska oli tosiaan tarkoitus kuvata asukuvat pitkästä aikaa, eikä suinkaan sohvan osittain revittyjä suojuksia), niin haluaisin kertoa muutamalla sanalla päivän neuleasusta.


Neulehameet on tulleet oikein rytinällä takaisin, sikäli mikäli ovat koskaan pois lähteneet. Niitä on ollut tasaisin väliajoin saatavilla syksyisin ainakin 1980 -luvulta lähtien, varmaan jo paljon pidempäänkin. Itse muistan neulehameet jo tosiaan kultaiselta 80-luvulta. Samoin okran väriset neuleet, nekin palaa joka syksy.. Ihana, armollinen väri, joka pukee meitä suomalaisia.


Ihastuin neulehameisiin niin, että hankin niitä itselleni tämän beigen lisäksi myös harmaana ja mustana. Kaikki niin perusvärejä, ja uskon että näillä pärjätään pitkään ja monenlaiset tilanteet handlaten.


Näitä neulehameita on vielä joitakin kappaleita jäljellä Oasiksen varastossa, eli jos oma koko vielä löytyy, niin suosittelen lämpimästi ennenkuin loppuvat kokonaan. Itselläni on koko S ja se on minun normaalikokoni. Ihana, vahva materiaali, joka tuntuu pitävän hyvin kuosinsa.


Tähän loppuun haluan vielä kiittää niistä lukuisista viesteistä, joita sain teiltä edelliseen testamentti -postaukseen liittyen <3 Se taisi kolahtaa aiheena aika moneen, koska niin moni on sitä suunnitellut ja pohtinut, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi toimia. Niin tuttu tunne! 


Eipä oikeastaan muuta tällä erää. Katselkaa te kuvien sohvan repaleisia reunuksia tai minun ihanaa asua. Tai vaikka molempia - me nähdään taas <3

Oasis Neulehame ja Oasis Okra Neule

Beige Neulehame - Oasis (löytyy täältä, klik)

(Sama hame Harmaana löytyy täältä, klik ja Mustana täältä, klik)

Okra Neule - Oasis (löytyy täältä, klik)

Mustat saappaat - Aldo

Oasis Neulehame ja Oasis Okra Neule
Oasis Neulehame ja Oasis Okra Neule
Oasis Neulehame ja Oasis Okra Neule
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.