Instagramin Sisustushaaste

25.10.2020

Instagramin Stories -puolella on pyörinyt viime aikoina kiva sisustushaaste ja minäkin sain sen Marjukalta. Kiitos mun ihanalle kamulle siitä <3


Instagramissa pyörivissä haasteissa ja aivan erityisesti Stories -puolella, on vaan se hankaluus, että ne ovat usein yhdellä sivulla ja sisältävät paljon tekstiä. Sekin usein vaaleahkolla minipienellä fontilla ja vieläpä vaaleaa pohjaa vasten. En useinkaan saa niistä mitään selvää ja annan niiden vaan mennä ohi. Jos ystävät ihmettelette, miksi niin harvoin vastaan yhteenkään haasteeseen, se johtuu tästä syystä. 


Tämä kyseinen haaste oli kuitenkin sen verran mielenkiintoinen, että halusin toteuttaa sen täällä blogin puolella, toivottavasti tykkäätte! 


Ihan alkuun täytyy todeta, että viihdyn kotona erittäin hyvin ja pidän kotimme sisustuksesta todella paljon. En kuitenkaan ole mikään himosisustaja, joka vaihtaisi kodin sisustusta trendiväreihin tai muihin trendijuttuihin aina sesongin vaihtuessa. Teen harvoin mitään hankintoja ja jos teen, ne tulevat tarpeeseen. Lomamatkoiltakaan en osta mitään sisustustuliaisia, koska ne harvoin näyttävät kotona niin kauniilta kuin siellä matkakohteessa.


Mutta nyt kysymysten pariin.


Suosikkikalusteeni kotona


Boconcept pöytä, Eames DSW tuolit ja Artekin jakkarat
 
Kyllä minun suosikkikalusteet löytyvät keittiöstä ja ruokapöydän ympäriltä. Teen töitä tämän BoConceptin pöydän äärellä ja istun housut puhki Eamesin DSW -tuolilla. Olohuoneessa tulee vietettyä hyvin vähän aikaa ja saattaa mennä päiviä tai viikkoja, etten istu lainkaan olkkarin sohvalla. Koska vietän niin paljon aikaani keittiössä ja pidän ympäristöä siellä viehättävänä ja rauhallisena, niin nimeän keittiön pöydän ympäristöineen suosikikseni.

Vanhin kotoani löytyvä sisustusesine


Artek Jakkara

Piti oikein miettimällä miettiä, mikä se voisi olla. Vanhan Itä-Saksan puolelta Dresdenistä kirpparilta ostettu olkkarin pöytä lienee vanhin, enkä edes tiedä sen tarkkaa ikää, mutta vanhin meillä ollut sisustusesine tai huonekalu on kuvissa näkyvät Artekin jakkarat. Ne ovat vähintään 1980 -luvulta, elleivät jopa vanhemmat. En muista aikaa, että meillä ei olisi ollut niitä jo lapsuudenkodissa, josta nämä kyseiset kappaleet ovat peräisin. 

Meillä on ollut kotona aina Artekin kalusteita ja esimerkiksi omassa huoneessani lapsuudenkodissa oli sekä koulupöytä että sänky Artekia. Ne ovat edelleenkin hyvässä kunnossa ja näyttävät aina vaan niin kauniilta.

Artekin jakkarat ovat meillä ihan jokapäiväisessä käytössä, milloin missäkin roolissa. Ne paikkaavat puuttuvia tuoleja aina, kun lisätuoleille on tarvetta ja toimivat apujalkoina, kun pitää kurkotella korkeammalle. 

En luovu niistä koskaan!

Viimeisin sisustushankintani

Interface sohva


Meidän viimeisin sisustushankinta on muutama viikko sitten meille saapunut Interface´n sohva, jonka ostimme Vepsäläiseltä. Vanha kului puhki.

Sisustushankinta joka kadutti


Katuminen on ehkä liian voimakas sana, mutta jos jokin täytyy nimetä, niin ehkä se on meidän vanhemmalle tyttärelle aikoinaan ostettu moottorisänky. Se oli olevinaan hyvä idea silloin, mutta sitä moottoria on käytetty ehkä kerran koko 12-vuotisen elinkaarensa aikana. Se siirtyi tyttären kotoamuuton yhteydessä meidän juniorille, joka ei ole myöskään nähnyt tarvetta moottorin käytölle. Hukkaominaisuus!


Väri, joka inspiroi tällä hetkellä


Ei varsinaisesti mikään yksittäinen väri, vaan paremminkin beigen, valkoisen, harmaan ja niiden sekoitusten kaunis harmoninen liitto jaksaa aina ihastuttaa ja inspiroida.


Sisustushaaveeni


Kaunis, iso, näyttävä, väreiltään sopiva taulu meidän olohuoneeseen - siitä jaksan haaveilla.


Artek Jakkarat

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Nuo pallit ovat kyllä käytännölliset. Moottorisänkyni oli kullanarvoinen sekä umpisuoli- että munuaissyöpäleikkaukseni jälkeen, sillä en olisi viikkoihin päässyt sängystäni ylös. Pidän närästyksen takia yläpäätä vähän ylempänä, niin on helpompi nukkua, joten ainakin näissä tapauksissa moottorista on ollut hyötyä ja kyllähän se hierontaominaisuuskin on ihan kiva :).

  VastaaPoista
 2. Moikka Pia!
  Olen ihan samaa mieltä tuosta tekstin koosta ja Storien luettavuudesta; en meinaa millään nähdä lukea. Jos saisin esittää toivomuksen sinullekin, niin please mustalla fontilla bloginkin teksti olisi luettavampaa, tai sitten yhden pisteen isommalla - nyt suurennan sitä aina lukiessa :)

  Sohvanne näyttää superpehmeältä ja kutsuvalta, ja ajaton malli mihin ei silmäkään kyllästy.

  Me hankittiin moottorisängyt vähän vahingossa yli 10 vuotta sitten. Olimme ostamassa Tempureita ja myymälässä kävi ilmi, että saisimme moottorit kaupan päälle. Mies on käyttänyt muutaman kerran flunssan aikaan sitä kun taas minä päivittäin. Luen iltaisin aina kirjaa sängyssä ennen nukkumaan menoa ja käytän moottoria siis joka ilta.

  Mukavia syyspäiviä sulle <3

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.