Olisipa tämä merkki siitä, että paluu normaaliin on alkanut - sekä trikoomekko -look

3.6.2020

Eilen tiistaina oli ensimmäinen PR-tapahtuma, voisiko sanoa, post-korona!? Toivottavasti mitään takapakkia ei tulisi enää ikinä koskaan ja saataisiin elää vielä vapaana viruspelosta. Ihan en usko sellaiseen vielä, mutta ehkä joku päivä tulevaisuudessa. Olkoon se unelmaolotila, josta voimme tässä vaiheessa vain haaveilla.

Sain Domakers Finlandin Tanjalta kutsun Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisiin heidän toimitiloihinsa Länsi-Pasilaan (Pasilan Puistotie 4 A). En ollut aikaisemmin kuullut kyseisestä paikasta ja lähdin senkin tähden uteliaana mukaan. Ja tietysti sen tähden, että vihdoinkin pääsee ihmisten ilmoille!

Suomen Urheiluhierojaopistosta lyhyesti sen verran, että he ovat tarjonneet alan koulutusta ja kehonhuoltopalveluita jo 30 vuoden ajan. Opiston johtaja Anniriikka Tervo kertoi, että heidän missionsa on ylittää standardit koulutuksen tieteellisissä opinnoissa ja heidän kunnia-asiansa on kouluttaa opiskelijoistaan alansa huippuja.

Suomen Urheiluhierojaopisto tarjoaa palveluitaan joko oppilastyönä tai ProTeamin eli kehonhuollon ammattilaisen tekemänä. ProTeamin palveluihin kuuluu mm. perinteinen hieronta, ortopedinen osteopatia, dry needling, akupunktio sekä voice massage. Voice massage on näistä tuntemattomin ja se on äänentuottoon, hengitykseen ja purentaan osallistuvien lihasten hierontaa, jossa kohteena on selän, rintakehän, niska-hartiaseudun, kaulan, kurkunpään, purennan, kasvojen sekä pään alue. Se sopii erityisesti työssään ääntä käyttäville, astmaatikoille, urheilijoille (hapenottoon ja hengitykseen liittyviin ongelmiin), sekä purentalihasten kiputiloista tai päänsärystä kärsiville ihmisille.

Sen lisäksi, että on aina mielenkiintoista tutustua uusiin yrityksiin, niiden ihmisiin ja palveluihin, oli niin mukava nähdä myös tuttuja pitkästä aikaa! Hyvän ystäväni My Style Helsinki -blogin Mian kanssa olimme sopineet treffit jo etukäteen ja Beauty Highlights -blogin Mian pirskahtelevan raikas seura on aina päivän piristys <3

Kun Mian kanssa tavataan, se tietää, että kamera käy normaalia enemmän, eli eiköhän siirrytä kuvatuotannon pariin.

TJ Anniriikka Tervo, Suomen Urheiluhierojaopisto
^Suomen Urheiluhierojaopiston toimitusjohtaja, yrittäjä Anniriikka Tervo kertoi, että heidän missionsa on ylittää standardit koulutuksen tieteellisissä opinnoissa ja heidän kunnia-asiansa on kouluttaa opiskelijoistaan alansa huippuja.

Kim Kouhia ja Anniriikka Tervo - Suomen Urheiluhierojaopisto on tarjonnut alan koulutusta ja kehonhuoltopalveluita jo 30 v
^Kim Kouhia (vasemmalla) on yksi Suomen Urheiluhierojaopiston ProTeamin jäsenistä ja erikoistunut mm Voice Massageen. Vierellä toimitusjohtaja, yrittäjä Anniriikka Tervo.

Ekat post-korona poseeraukset - Business Woman & Mia Malmi @mystylehelsinki
^Meillä on Mian kanssa poseeraukset vielä hieman jäässä, mutta kyllä me tästä vielä vetreydymme. Harjoittelua se vaan vaatii :)

Mustavalkoinen Shadow Midi Trikoomekko, Oasis Finland
Mekko: Mustavalkoinen Shadow Midi Trikoomekko, Oasis Finland
Kengät: Espadrillo Tennarit, Oasis Finland (loppu varastosta)

Business Woman & My Style Helsinki -blogin Mia Malmi
^Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu :) Mian päällä on muuten tämä trikoomekko, klik.

Mustavalkoinen Shadow Midi Trikoomekko, Oasis Finland
^Tästä kesä voi alkaa!

Kiitos kutsusta Tanja ja Suomen Urheiluhierojaopisto! Kannattaa ehdottomasti testata heidän palveluitaan. Toimitilat on muuten aika lähellä Triplan Kauppakeskusta, eli Pasilan Puistotie 4 A on helppo paikka löytää ja mennä vaikka julkisilla.

Me nähdään taas <3

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Haha, kyllä oli vähän jäässä aluksi koronakoomailun jäljiltä. Mutta siitä se taas lahtee. Kivaa kesää ja Leolle terkkuja! <3

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.