Blogivieraana Bosslady Tuija

13.4.2020

Tiedättekö, kun on kahdenlaisia ihmisiä - on meinaajia ja on toteuttajia. Eli on niitä, joilla on suuria suunnitelmia ja loistavia ideoita, mutta joitten ideat eivät koskaan näe päivänvaloa. Hästäk meinaajat. Ja sitten on niitä, jotka saavat loistavan idean, kehittelevät sitä hetken aikaa, jonka jälkeen toteuttavat sen. Hästäk tekijät.

Minun hyvä ystävä Tuija kuuluu heihin, jotka todellakin pistävät tuulemaan.

Rakastan oikeasti viettää aikaani sellaisten ihmisten seurassa, jotka ovat energisiä, jotka seuraavat yhteiskunnallisia asioita aktiivisesti ja joilla on perusteltuja mielipiteitä niistä. Joilla surraa päässä aina joitakin kyspyttelyvaiheessa olevia lennokkaita ideoita ja joita sitten yhdessä sparraillaan ja jalostetaan eteenpäin. Tuija on just sellainen, jonka seurassa aika todellakin saa siivet selkäänsä ja jonka seurassa tuntuu, että energiamäärät lisääntyy eksponentiaalisessa määrin. Eikä huumorin määrässäkään säästellä.

Tuija on siis pitkänlinjan taloushallinnon yrittäjä, jonka osaaminen on todellista pro-luokkaa. Omien asiakasyritystensä kautta hän pääsee aitiopaikalta seuraamaan yhteiskunnan elinkeinorakenteen eloa, nousuja, laskuja ja ylipäänsä muuttumista ja minusta se on todella mielenkiintoinen asetelma. Yllättävää muuten, että hänen ja hänenkaltaistensa ammattilaisten näköalapaikkaa hyödynnetään aika vähän, kun yrittäjien mielipidettä kysellään eri instanssien taholta! Hän on itse yrittäjä ja omien yrittäjyyteensä liittyvien haasteiden lisäksi tuntee omat asiakasyrityksensä yrittäjineen usein henkilökohtaisesti pitkältä ajalta ja ennenkaikkea lukujen valossa. Hän on ollut mukana ja tukena niin nousuissa kuin laskuissa ja tuntee onnistumisten ja epäonnistumisten reseptit todennäköisesti paremmin kuin moni muu taho Suomessa. Tuijan ja hänenkaltaistensa yrittäjien ääntä pitäisi kuulla laajemminkin, kun puhutaan yrittäjyydestä!

Oman päätyönsä ohessa Tuija pyörittää uudehkoa second hand -yritystään Arkisto Second Hand´ia kerrassaan viehättävässä vanhassa rakennuksessa maalaismiljöössä Vantaalla. Hänen butiikistaan ei voi todellakaan käyttää termiä "kirppis", koska paikkana Arkisto Second Hand on ihanan elämyksellinen ja fiilis on butiikkimainen. Lisäksi kaiken yritystoimintansa ohessa hän käyttää aikaansa myös ravitsemustieteen opiskeluun, ja taskussaan aivan uunituore yrityskoutsin tutkinto.

Mitä pukeutumiseen tulee, Tuija on todellinen mekkonainen, joka rakastaa pukeutua kauniisiin, naisellisiin mekkoihin, eikä pelkää tulla huomatuksi. Hän on noin 174 cm pitkä, näyttävä, ryhdikäs nainen. Tuija poikkesi meillä tässä yhtenä kauniina päivänä ja onnistuin houkuttelemaan hänet kokeilemaan farkkuja. Oi vitsit miten hyvältä hän näyttikään niissä! Oasiksen Cherry Farkut on nimittäin sellaiset, että kun niitä kokeilee, niihin jää kuulemma koukkuun. Ne on jämäkät, mutta samalla joustavat ja leikkauskin on sellainen, että ne imartelee lähes kaikkia käyttäjiään, myös Tuijaa. En muista, että olisin nähnyt häntä koskaan aikaisemmin farkuissa.

No mutta. Alla kuvissa näet Tuijan suosikkeja ja kerron kuvien yhteydessä niistä vähän lisää. Tuija on tosiaan 174 cm pitkä ja hänen kokonsa on poikkeuksetta 42 ja L.

Tuija Humberg_Brooklyn Ditsy Kukkapaita_Oasis Finland
^Yllä olevassa kuvassa Tuijalla on siis farkkuasu ja paitana ihana, naisellinen, näyttävä Brooklyn Ditsy Kukkapaita (koko 42).
Tuija Humberg_Brooklyn Ditsy Kukkapaita ja Cherry Farkut_Oasis Finland
^Yllä olevassa kuvassa näet, miten hyvin Cherry Farkut pukevat Tuijaa ja lahkeen mittakin on just perfect. Farkut on myös kokoa 42. Paita on sama kuin edellisessä kuvassa eli Brooklyn Ditsy Kukkapaita (koko 42). Ja jalassa on ihanat, söpöt Espadrillo Tennarit (koko 40)
Tuija Humberg_Brooklyn Ditsy Kukkapaita_Oasis Finland
Tuija Humberg_Brooklyn Ditsy Kukkamekko_Oasis Finland
^Ja sitten Tuijalle ominaisin asu eli näyttävä, naisellinen mekko, joka on samaa sarjaa kuvien paidan kanssa. Mekko on siis Brooklyn Ditsy Kukkamekko ja Tuijan yllä on koko 42.
Tuija Humberg_Brooklyn Ditsy Kukkamekko_Oasis Finland

Tässä vielä yhteenveto Tuijan asuista linkkeineen eli

Brooklyn Ditsy Kukkapaita (koko 42)
Luxe Cherry Farkut (koko 42)
Valkoiset Espadrillo Tennarit (koko 40)
Brooklyn Ditsy Kukkamekko (koko 42)

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Oletko ajatellut, että aloittajilla/meinaajilla/kesken jättäjillä voi olla jokin neuropsykologinen ongelma, esim. add-tyyppinen? Aloittaminen voi olla kivaa, mutta loppuun suorittamiseen ei välttämättä ole paukkuja.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.