Kukkia sekä mekossa että kotona

20.3.2020

Täällä Helsingissä paistaa aurinko täydeltä terältään ja ilmassa on jo vahvasti kevään tuntua. Mieli halajaa lenkille raittiiseen ilmaan ja kunhan saan tässä koneen kannen suljettua, puen juoksutrikoot jalkaan ja kipaisen pururadalle. Ajatuksetkin tuulettuu ja mieli saa uutta ulottuvutta, kun niitä juoksuttaa ja tuulettaa ulkoilmassa. Onkohan lenkkeily muuten mahdollista, jos ulkonaliikkumiskielto päätetään ottaa käyttöön? Uskon, että eiköhän sekin tulla vielä kokemaan..

Sain tarkalleen viikko sitten torstaina (jolloin maailma oli aivan erinäköinen paikka..) kuvissa näkyvät valkoiset ranskalaiset tulppaanit. Tänään ne ovat alkaneet jo tiputtaa terälehtiään eli ne täytyy heittää valitettavasti menemään.. Vielä hiukan nuukahtaneinakin ne näyttää minusta oikein kivoilta. Ihania, hieman korkeampia ja roikkuvampia kukkia perinteisiin hollantilaisiin tulppaaheihin verrattuna. Ostin paikallisesta K-Marketista myös kuvissa näkyvän vaaleanpunaisen hortensian, joka on niin superkaunis. Tuskin saan sitä elämään kovin pitkään, mutta nautitaan sen kauniista ulkomuodosta ja herkästä kukinnostaan siihen saakka.

Kukkia on myös päällä tälläkin kertaa, kun sonnustauduin ihanaan midimittaiseen raikkaaseen kukkamekkoon (tähän näin, klik) Midimittaisia mekkoja onkin ilmestynyt viimeaikoina meikäläisenkin vaatekaappiin. Aivan niinkuin olisin löytänyt uuden herkkuruoan, kun hyppäsin jokin aika sitten oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja rohkenin testata midimittaa. Se oli rakkautta ensi hetkestä <3

Meillä, kuten varmasti teistä muillakin, meni viikonloppusuunnitelmat uusiksi. Meidän piti mm. olla sunnuntaina Talentin suorassa lähetyksessä, mutta eihän sinne luonnollisesti liveyleisöä päästetä. Meillä piti olla myös kummipojan synttärijuhlat eli sopivasti kaikkea mielenkiintoista tekemistä oli luvassa. Hyvää ruokaa, ehkä vähän leipomista, siivoilua ja muuta mukavaa kotiaskaretta - me taidamme keskittyä niihin <3

Parasta mahdollista viikonloppua myös Sinulle - me nähdään taas <3

Ditsy Midi Kukkamekko, Oasis Finland
Mekko: Ditsy Midi Kukkamekko (koko 36), Oasis (klik)
Saappaat: Aldo
Kello: FitBit Versa 2 (klik)
Scandinavian Home, Business Woman
^Ihanat ranskalaiset tulppaanit alkavat viikon jälkeen vedellä viimeisiään, mutta näyttävät nuupahtaneinakin niin kauniilta. Kauniilta näyttää myös täydessä terässään oleva vaaleanpunainen hortensia, jonka ostin K-Marketista, maksoi muuten alle 5 euroa!
IMG_20200314_150856
Ditsy Midi Kukkamekko, Oasis Finland
Not so fresh but still lovely flowers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.