Niin businessmekkoa (vaikka tuntuu päällä jumppapuvulta)

13.2.2020

Täss on ollut vähän kaikenlaista säätöö.. Ja tuntuu välillä, että mikään ei onnistu. Ei sitten mikään. Viimeinen niitti oli tänään, kun ensin järkytyin ja lopulta sain selvitettyä, miksi alvia piti maksaa 3,5 kertaa enemmän kuin etukäteen laskeskelin. Voi kökkö sentään!

Matalapainetta on jotenkin nyt ilmoilla poikkeuksellisen paljon, mutta eiköhän se tästä taas iloksi muutu. Kevätaurinko ja kaikkea..

Olen tyyppinä sellainen, joka panostaa kympillä jokaiseen asiaan ja jos kaikki ei mene niinkuin itse ajattelen, niin soimaan itseäni ihan pirusti. Osaan vastapainoksi myös iloita onnistumisista ja se tietysti pitää mielen kirkkaana. Yleensä aina epäonnistumisten jälkeen tapahtuu jotain positiivista, joten matalapaineen aikana ei auta kuin uskoa, että näin käy jatkossakin. Sillä mennään, vaikka vähän jyystetään tällä hetkellä.

No mutta. Asu on harmaa, kuten fiiliskin, pienellä valon pilkahduksella eli punaisilla kengillä. Huuletkin on muuten punaiset ja ai että se piristää kummasti asua kuin asua. Ja mieltä myös. Pieni mutta tärkeä lisä. Mekko (tämä näin, klik) on sellaista flannelisen pehmeää trikoota, joka ei purista oikeasti yhtään mistään. Ihan supermukava päällä. Minulla on ylläni koko 36 eli mitoitus vastaa aikalailla normaalikokoa. Puin mekon alle muotoilevan alushameen, kuten aina muotoja korostavien mekkojen kanssa.

Ei oikeastaan muuta tällä erää. Viikonloppu häämöttää onneksi jo horisontissa ja kaikkea kivaa on roppakaupalla luvassa <3 Lauantaina jännittävä retki Nurmijärvelle ja sunnuntaina pitkästä aikaa Kattilahallin kirpparille myyjän roolissa.

Nähdään taas <3

Mekko: Wiggle Workwear Kotelomekko (koko 36), Oasis
Kengät: Roberto Festa
Kello: Fitbit Versa 2
Wiggle Workwear Kotelomekko, Oasis Finland
Wiggle Workwear Kotelomekko, Oasis Finland
Wiggle Workwear Kotelomekko, Oasis Finland
Wiggle Workwear Kotelomekko, Oasis Finland
Wiggle Workwear Kotelomekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Tunsin tämän tyylin omakseni heti! Pidän erityisesti riittävän pitkistä lyhyistä hihoista. Punainen sopii loistavasti piristykseksi. Mukava ja tyylikäs työasu.
    Terveisiä Kaliforniasta!
    Eeva

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.