Mutsi -farkut - hot or not?

2.2.2020

Olen koko aikuisikäni ollut pillifarkkujen käyttäjä. Joskus teininä harrastin leveälahkeisia täyspitkiä versioita, mutta en oikein viihtynyt niissä. Kun löysin pillifarkut, jäin niihin heti koukkuun ja siitä lähtien kaapista ei juurikaan muuta ole löytynyt. Välillä on irroteltu revittyjen versioitten kanssa ja välillä ollut eri tummuusasteita, mutta malli on pysynyt.

Olen yleensäkin tylsä valinnoissani, enkä juurikaan irrottele missään. Kokeilen kyllä asioita, mutta jos en heti viihdy niissä, hylkään ne ilman, että antaisin toista tilaisuutta. Mun motto "You never get the second chance to make the first impression!" - sekin on ja pysyy.

Olen katsellut muitten päällä hyvännäköisiä mutsi-farkkuja ja miettinyt, että pitäisiköhän testata itselleenkin. Testaamistakin hyljeksin nykyään, koska minua ei saa oikein millään houkuteltua vaatekauppohin. Ja vielä vähemmän sovituskoppiin. Puljaan niin paljon Oasis -malliston parissa, enkä vapaa-ajallani lähde kovinkaan mielelläni katselemaan muiden mallistoja - vaikka toisaalta pitäisi. Tosin sen verran irrottelin pinttymyksestäni, että poikettiin Marjukan kanssa torstaina keskustan Aleksi 13 tavaratalossa fiilistelemässä heidän mallistojaan.

Nappasin nämä päällä olevat Mutsi -farkut viime syksynä Lontoon reissulta - sovittamatta, nämäkin ovat Oasiksen. Tykkään korkeasta vyötäröstä, joka tuntuu itse asiassa aivan mielettömän kivalta, mutta malli on vähän hmmmm.. Kesällä menee oikein kivasti vaikkapa sandaaleitten kanssa. Joka tapauksessa asu näyttää näin omaan silmään ja kuvista katsottuna oikein hyvältä tämän edellisessä mekkomaisessa asussa nähdyn paidan kanssa. Rauhallinen ja raikas, sanoisin. PS. Näitä paitoja on muuten mennyt aika kivasti ja jos haluat itsellesi, kannattaa melkeinpä tilata pian - koot alkaa jo nyt loppua (klik tästä suoraan verkkokauppaan) Meillä on muuten Showroom avoinna täällä Helsingissä vielä huomenna maanantaina 3.2. Eli jos haluat tulla poikkeamaan, löydät kaikki tarvittavat tiedot Facebook -tapahtuman kuvauksesta täältä klik.

Tänään sunnuntaina täytyy ottaa nyt vihdoin viimein työn alle yksi varsin epämieluisalta tuntuva tehtävä. Nimittäin uuden luottokortin tietojen syöttäminen kaikkiin tarvittaville sivustoille. Kun toimii aikalailla taivaskanavien varassa, ne on vaan pakko syöttää ja luottaa siihen, että tiedot ovat turvassa. Kuten Facebookille, Googlelle, Mailchimpiin, PicMonkeylle, Dropboxiin jne.

Eipä tällä kertaa muuta kuin oikein mukavaa sunnuntaita täältä onneksi kuivasta mutta valitettavan lumiköyhästä Helsingistä - Vi ses! <3

Punainen Kukkapaita, Oasis Finland
Kukkapaita: Oasis (klik)
Farkut: Oasis
Saappaat: ALDO
Punainen Kukkapaita, Oasis Finland
Punainen Kukkapaita, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

 1. Siis noihan näyttää sulla aivan tosi hyvältä! Korkeavyötäröiset farkut on ihania - en tajua, miten joskus oon voinut niitä lanteille jääviä käyttääkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ne lanteille jääneet oli kyllä aika hankalat, vaikka silloin joskus olivatkin ainoat oikeat. Eihän siinä mitään, jos olis ihan täydellinen vartalo, mutta ajatuskin siitä, että kaikki vuosimakkarat jäis ikäänkuin yli laidan, tuntuu aika vastenmieliseltä. Tai no, ainakin epämukavalta :) Kyllä korkeavyötäröiset on aivan toista maata!

   Poista
 2. Tosi tyylikäs asu ja sopii sulle täydellisesti!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.