Mummomekko, nunnalook sekä pari #sherlock -oivallusta

16.1.2020

Olen totaalisen rakastunut midimittaisiin hameisiin ja mekkoihin. Nehän on olleet muodissa jo muutaman vuoden ja nyt sitten meikäläinenkin alkaa olla niille kypsä :D Eipä kestänyt kauaa hehe.

Olen aina ollut sitä mieltä, että midimittainen hame tai mekko ei sovi minulle, koska minun nilkat on niin kapeat ja omassa peilikuvassa se mitta jotenkin korostaa sitä liikaa. Kunnes tajusin, että pitkillä, mekon alle jäävillä saappailla sen keppinilkka -illuusion voi peittää (#sherlock - kuten tyttäreni sanoisi tässä kohtaa)

Kokonaisuus asettuu minusta oikein nätisti ja on harmoninen päästä varpaisiin.

Sitten toinen #sherlock -oivallus, ja se liittyy mitoituksiin. Miksi esimerkiksi tämä minun päälläni oleva Oasis -mekko on kirjainkokoa eikä numerokokoa, kuten tavallista. Eli tämä on S-kokoa eikä kokoa 36. Se johtuu kuulkaas siitä, että tässä mekossa on joustoa eli se on trikoomainen, toisin kuin numerokoon mekot, joitten materiaalissa ei ole joustoa ollenkaan. Onko tämä ollut sulle tuttua? Jos ei, niin nyt on. Jos on, niin tääkin olis muka tiennyt sen jo pitkään :D

Koska tämä kirjainkoon mekko on mitoitettu samoin kuin esimerkiksi neuleet, niin se puetaan päälle kuten neuleet konsanaan. Ei tässä ole mitään vetoketjua tai muuta vastaavaa - sieltä vaan helman kautta sisään ja kauluksen nappi kiinni.

Mun tytär sattui näkemään nämä kuvat, kun latasin niitä tähän postaukseen ja tällaisen keskustelun me hänen kanssaan kävimme: "Et sä voi äiti laittaa noin hirveitä kuvia nettiin - Sä näytät tuossa sun mummomekossa ihan nunnalta!" "Mitäs vikaa siinä on? Musta nunnat ja mummot näyttää ihan cooleilta!"

Näyttääks susta?

Midimittainen Mekko, Oasis Finland
Mekko: Oasis Finland (loppu varastosta)
Saappaat: Aldo
Midimittainen mekko, Business Woman
Midimittainen Mekko, Business Woman

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.