Laskoshame kukkaprintillä

5.1.2020

Vielä jokunen vuosi sitten olisin voinut vannoa, etten koskaan ikinä tule käyttämään polven alle ulottuvaa laskoshametta. Niitähän käytti mun äiti joskus 70-80-luvulla ja se oli pitkään ehkä junteita, mitä ajatella saatoin.

Jostain syystä laskoshame-lookit ovat salakavalasti pujahtaneet alitajuntaan (kiitos varmaankin sosiaalisen median ja ehkä myös äidin 70-80 -lukujen asut) ja sieltä asukokeilujen kautta aivan lemppareiden rooliin. Ja nyt suorastaan himoitsen niitä!

Tämä kukkaprinttiversio on Oasiksen uutta mallistoa ja tykkään ihan mahdottomasti sen raikkaasta ja harmonisesta printistä. Yläosa on yksivärinen, jotta se ei vie huomiota hameelta ja muutenkin suosin yhden printin periaatetta asuissani. Eli jos alaosa on printtiä, täytyy asun muutoin olla yksiväristä settiä. Ja yläosan kanssa samoin eli jos yläosassa on kuviota, valitsen alaosaksi aina yksivärisen jutun. Ellei ne ole samaa printtiä, jolloin lopputulos muistuttaa ikäänkuin mekkoa.

Mutta siis, tykkään tästä asukokonaisuudesta todella paljon ja koen sen omakseni.

Tänään on ollut aivan ihastuttava sunnuntai, ainakin täällä Helsingissä. Muutama aste pakkasta ja täydellinen ulkoilusää. Minulla se tosin hujahti suursiivouspuuhissa.. Se vimma kun iskee, sitä ei kannata pidätellä (oli sää mikä hyvänsä), koska sellaista vimmaa ei niin kovin usein tule.. Tykkään yleensä siivota pienissä erissä eli joka päivä vähän jotain ja sellainen koko talon läpikäynti kerralla on aika harvinaista puuhaa. Ja hei ihanaa, kun energiatasokin on taas jossain määrin normaalitasolla! Se on ollut reissun jälkeen aivan hukassa - kai se on sitä jetlagia, en tiedä. Thaimaan loman jälkeen meni nimittäin monta päivää, että pääsin normaaliin vuorokausirytmiin, koska nuokuin suunnilleen päivät ja yöt meni valvoessa. Olin monta päivää jossain horrosmaisessa tilassa ja nyt tuntuu hyvältä, kun jaksaa taas vaikka mitä.

Mutta kuulkaas ystävät, tää lähtis nyt tästä muihin puuhiin ja toivottelee ihan parasta alkavaa arkea, koska arki rocks <3

Mitäs muuten tykkäät tästä asusta? Ja joko sinulta löytyy oma klassikko -laskoshame vaatekaapista?

Laskosame: Hanami Oriental Laskoshame (koko 36), Oasis Finland
Paita: Musta Venekaulus Paita (koko S), Oasis Finland
Saappaat: Aldo
Kello: Fitbit
Hanami Oriental Laskoshame, Oasis Finland
OI000071
Hanami Oriental Laskoshame by Oasis Finland, Business Woman
Laskosame: Hanami Oriental Laskoshame (koko 36), Oasis Finland
Paita: Musta Venekaulus Paita (koko S), Oasis Finland
Saappaat: Aldo
Kello: Fitbit

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.