Viime viikonlopun tekemiset ja uuden viikon TOP -hetket

4.11.2019

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa! Ainakin täällä Helsingissä se tuntuu hurjan kylmältä.. Vihlova viima puhaltaa mereltä käsin ja saa ilman tuntumaan paljon kylmemmältä kuin mitä mittari näyttää. Mittarin mukaan ulkona pitäisi olla vain 0.1 astetta pakkasta.

Olin allakoinut tälle päivälle eli maanantaille pari aikaavievää tietoteknistä juttua, mutta ne sujuivatkin ennakoitua aika hiton paljon sukkelammin ja minulle ilmestyi kuin tyhjästä yllättäen lisää aikaa. Näin ei todellakaan käy usein, koska tietotekniset jutut vie useimmiten paljon enemmän kapasiteettia kuin mitä ennakkoon suunnittelee. Alan olla jo melkoinen IT-velho, hehe. Tämän yllättävän aikalisän ansiosta ajattelin raottaa teillekin vähän alkavan viikon suunnitelmia, mitäpä sitä kalenteria yksin katsomaan.

Ennenkuin siirrytään tähän meneillään olevaan viikkoon, niin täytyypä sanoa, että oli taas melkoisen tapahtumarikas viikonloppu. Siihen mahtui
- iso joukko ihania asiakkaita, jotka olin jälleen kerran kutsunut tutustumaan Oasiksen mallistoihin
- paljon leipomista, kokkailua ja siivoamista,
- tuttavaperheen kyläilyä ja illanviettoa heidän kanssaan,
- siskon ja hänen kolmen poikansa yllättävän vierailun Tallinnan suunnalta (IG storeissa ehkä näitte hänen ihanan DIY-kukkakimppunsa),
- visiitti jälleen kerran Lahteen, jossa kävimme yhdessä mieheni kanssa suursiivoamassa erään pienen asunnon (seinät, katot, lattiat - ihan kaikki), koska argh, en viitsi edes kertoa... jota seurasi onneksi
- kyläily meidän ihanien ystävien luona Lahdessa,
- vierailu Sipoossa sukulaisissa iltateen merkeissä ja sen tähden, että veimme sinne Leon (eli meidän pienen pommikoiran) kuljetuskopan, jotta se pääsee matkustamaan tulevana viikonloppuna mummolasta takaisin kotiin. Se on ollut siellä hoidossa meidän Lontoon matkan tähden.

Aika tuhdin ja aktiviteettirikkaan viikonlopun jälkeen oli todellakin paikallaan aloittaa viikko sillä, että Postipoika toi pari pientä inspiroivaa pakettia kauneudenhoitotuotteita, jotka näette postauksen kuvista. Oli niin kiva maanantain startti, että intoa puhkuen tulin jakamaan fiilistä myös tänne teille.

Tällä viikolla allakassa on pari mielenkiintoista PR-tilaisuutta, joista toinen suuntautuu peräti Tukholmaan asti. Lähdemme matkaan torstaina Viking Linen laivalla ja tulemme lentämällä takaisin perjantaina. Instagramissa on takuuvarmasti luvassa paljon tarinoita matkalta! Odotan ihan innoissani Ruotsinlaiva -fiilistelyä sekä tietysti vähän erilaista Tukholma -päivää.

Meillä on myös jännittävä viikonloppu edessä, koska juniori matkustaa Kuopioon, jossa kisataan Cheerleadingin SM-kisojen karsinnat eli valitaan joukkueet joulukuisiin SM-kisoihin Helsingin jäähallissa. Me emme lähde miehen kanssa kisamatkalle mukaan, vaan kannustamme junioria ja hänen joukkuettaan kotoa käsin ja olemme 100% hengessä mukana.

Muutoin tämä viikko meneekin normaalien arkirutiinien parissa.

Eläköön ihana arki <3

Ihana yllätys uuden viikon kunniaksi, Business Woman
Ihana yllätys uuden viikon kunniaksi, Business Woman
^Lierac on yksi minun suosikki -kosmetiikkasarjoista ja pääsen jälleen testaamaan heidän uusia tuotteitaan - Jeee! Myös Ecotools lähetti kivan kasvoharjan, jota täytyy myös heti päästä testaamaan. Saa nähdä pääseekö se osaksi iltarutiineja - se jää nähtäväksi. Kotimaisen Hankintatukun valmistama uusi Vivania Beauty Sun aurinkotabletti otetaan myös heti käyttöön, koska näköpiirissä on jouluinen matka lämpimään itään. Sen käyttö pitää ohjeen mukaan aloittaa 2-4 viikkoa ennen matkaa niin että  otetaan 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Luvassa on toivottavasti vähemmän palamisia ja kaunis, tasainen hento rusketus tuliaisina. Lisäksi Postipoika toi myös todella herkullisen setin ranskalaisen La Roche-Posay -sarjan tuotteita eli luvassa on runsain määrin kivoja kokeiluja.

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.