Mitä ihmettä - Samppanjaa Triplan K-Supermarketista!?

27.11.2019

Sain taannoin aika mielenkiintoisen kutsun viinibaarin avajaisiin Mall of Triplaan. Ajattelin, että jaahas, taas sinne avataan uusi baari - mikäpäs siinä. Kun aloin kirjoittaa kalenteriin tarkempaa osoitetta, piti oikein muutamaan kertaan tavata, että onko kutsu todellakin K-Supermarkettiin! Mitä ihmettä, miten on mahdollista, että ruokakaupan sisällä olisi viinibaari. Eihän ruokakaupassa saa härregyyd myydä viinejä..

Jos kutsu ei olisi ollut näinkin erilainen ja erikoinen, tuskin olisin siihen tarttunut. Yllättävä paikkamerkintä pisti kuitenkin houkuttelemaan niin, että VIP Coctail -kutsu oli kalenterissa merkattuna ja coctailmekkokin mietittynä. Ajattelin nimittäin, että VIP Coctail -tilaisuutta varten pitää pistää vähän parempaa kutsia ylle.

Triplan K-Supermarketissa lienee siis Suomen ensimmäinen viinibaari ruokakaupan sisällä. Muualla maailmassa näin kuulemma jo on, mutta kuten tiedätte, meillä ei asiat tapahdu ihan yhtä sutjakkaasti kuin muualla, kiitos viranomaisten ja tarkkojen pykälien, säännösten ja määräysten.

Viranomaismääräyksiä on tarkasti noudatettu ja luvat ovat asianmukaiset eli kyllä, ruokakaupan sisällä todellakin voi nautiskella lasillisen vaikkapa maineikasta Taittingerin samppanjaa ja muitakin pirskahtelevia kuten Wonderland by Minna Parikan Cavaa. Sen seuraksi voi valita jos jonkinlaista gourmet -tason syötävää, jota K-Supermarketin kokit loihtivat hyllyille joka päivä ja vieläpä ruokakaupan hinnoilla.

Triplan K-Supermarket kauppias Petri Miettinen kertoi, että baari on otettu asiakkaiden keskuudessa todella hyvin vastaan. Ison tammipöydän ympärille kokoonnutaan lasilliselle ystävien tai työkavereiden kanssa ja napostellaan samalla heidän keittiönsä monipuolista tarjontaa.

Näin se maailma muuttuu. Pala kerrallaan.

Emerald Velvet Laskosmekko, Oasis Finland
^Tää maistelee Taittingeria, joka on muuten lupa lausua juuri niin kuin se kirjoitetaankin. Varmistin asian sitä maahantuovalta Hedon Oy:n Liisa Tirroselta.
Mystyle Mia in Burgundi Midi Sifonkimekko, Oasis Finland
^Ystäväni Mia, jolla on muuten aivan mielettömän upea Oasiksen mekko päällään. Eli tämä näin, klik.
Champagne from K-Supermarket in Mall of Tripla
^Kuvassa vasemmalta K-Supermarket Triplan kauppiaspariskunta Minna ja Petri Miettinen sekä Hedon Oy:ltä Liisa Huttu-Hiltunen sekä Liisa Tirronen (oikealla).
Emerald Velvet Laskosmekko, Oasis Finland
^ Meikäläinen aivan supermukavassa Oasiksen samettimekossa (koko S) eli tässä näin, klik. Mekkohan lähes vietiin käsistä heti, kun se ilmestyi verkkokauppaan. Sitä on jäljellä vielä muutama kappale kokoja XS ja S eli jos kiinnostaa, kannattaa toimia!

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

 1. Voi, tota mekko olisi ollut kyllä ihanaa kokeilla päällä! <3 Mukavaa itsenäisyyspäivää, oli kiva nähdä pikaisesti maanantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katja <3 Oli tosi mukava nähdä ja harmitti todella paljon, ettet päässyt jäämään pidemmäksi aikaa.. Meillähän meni noin klo 21.30 saakka.

   Tämä vihreä samettimekko on niin uljas ja mukava päällä! Ja tiiätkö, se loppui verkosta lähes samantien.. Mutta paljon kaikkea ihanaa muuta on kyllä ja kevätkin tulee oleen ihan mieletön <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.