Sininen Pitsimekko ja alekoodi siihen

20.10.2019

Jos et vielä tiennyt, niin kerrottakoon, että olen työni kautta totaalisen riippuvainen Brexitistä ja kuten varmasti tiedätte, takana on varsin mielenkiintoinen viikonloppu. Ajattelin, että nyt vihdoinkin saamme selvyyden, mitä Brittein saarelle tulee tapahtumaan ja milloin. Mutta ei. Yhä vaan edelleen eletään epävarmoja aikoja ja ratkaisu siirtyy taas ties kuinka kauas tulevaisuuteen. Ei kuitenkaan niin kauas, että voisi huoletta tehdä hieman pidemmälle ulottuvia suunnitelmia.. Oletettavaa lienee, että mitään dramaattista ei tapahdu vielä tämän kuun vaihteessa, ellei kova Brexit astu syystä tai toisesta voimaan. Ja se on kyllä melkoisen helpottavaa, huh.

Haluaisin vaan, että Brexit saisi vihdoinkin pisteen ja loppuisi se epävarmuus. Olipa ratkaisu mikä tahansa. Hiton britit.

Me lähdetään muuten käymään Lontoossa nyt alkavalla viikolla ja jännää päästä kuulostelemaan tunnelmia ihan paikan päällä. Ollaan Oasiksen pääkonttorilla perjantaina ja sen jälkeen jäädään vielä viikonlopuksi fiilistelemään Lontoon meininkiä.

Edellisestä mekkopostauksesta pakko vähän hehkuttaa. Se oli ensinnäkin aika suosittu postaus ja toisekseen meikäläisen ehkä kaikkien aikojen kaupallisesti onnistunein postaus myös. Kun muutama kuukausi sitten näin kyseisen mekon Oasiksen "Module Sheets" -tiedostoissa (joista me valitsemme Suomen mallistot), menetin sydämeni sillä silmäräpäyksellä. Panostin mekkoon ja Loganberry -printtiin yleisesti ihan kiitettävästi, ja päädyimme ottamaan sitä tänne Suomen valikoimiin sekä mekkoina että paitoina. Ja mekkoa vieläpä kahta eri pituutta. Ja niinhän siinä sitten kävi, että mekot loppuivat aikalailla käsiin sen postauksen myötä. Enkä toisaalta ihmettele yhtään - on se vaan niin näyttävä! Sitä olisi mennyt vaikka kuinka paljon, jos kokoja olisi vaan piisannut. Toisaalta yksilöllisyyden säilyttämiseksi ei yksittäistä mekkoa oteta koskaan valikoimiin liiankaan paljon.

No mutta. Tällä kertaa minulla on päälläni kaunis Oasiksen pitsimekko, joka kaikessa klassisuudessaan päätyi minunkin vaatekaappiin. Materiaali on pehmoista pitsiä ja sen beige vuorikangas kuultaa pitsin alta läpi ja tuo ikäänkuin valoa muutoin tummaan yleisilmeeseen. Mekko sopii vaikkapa pikkujouluihin, syksyn muihin kivoihin menoihin ja mikäettei myös vaikka töihin esim. jakun, mustan nahkarotsin tai neuletakin kanssa yhdistettynä. Mekot on tarkoitettu käyttöön, eikä niitä kannata hillota siellä vaatekaapeissa. Kyllä meidän kaikkien arki on kauniiden mekkojen arvoista!

Koska olen niin superkiitollinen teille kaikille, että ylipäänsä käytte täällä aina säännöllisesti ja tietysti myös siitä, että inspiroiduitte edellisestä postauksestani niin runsain määrin, ja sen tähden haluan tarjota teille alekoodin tähän kuvissa olevaan pitsimekkoon. Saatte nimittäin 40% alen tästä kyseisestä mekosta koodilla BWMEKKO40

Mekko on aikalailla normaali mitoitukseltaan ja minulla on päälläni koko 36.

Eipä tällä kertaa muuta. Jos kiinnostaa seurata ensi viikon Lontoon matkaa, niin tervetuloa Instagramiin matkalle mukaan!

Ihanaa alkavaa syyslomaa teille, joilla se starttaa <3

Oasis Pitsimekko, Business Woman
Mekko: Oasis pitsimekko (koko 36)
Kengät: Högl

Oasis Pitsimekko, Business Woman
Oasis Pitsimekko, Business Woman

Oasis Pitsimekko, Business Woman
Kääk, nuo kädet vasemmassa reunassa :D

Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Kaunis mekko!
  Toivottavasti tosiaan Brexit tai selvyys siitä ei lykkäänny aivan helmikuulle – mikä ikuisuusprojekti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milla :) Onhan se melkoinen soppa.. Alkuperäisestä (kansan)äänestyksestähän alkaa olla jo pitkä aika (ja Thames -joessakin on virrannut aika sakeaa vettä sen jälkeen), niin voisi olla paikallaan järjestää uusi kansanäänestys eli kysyä kansalta uudemman kerran. Ja sen perusteella tehdä lopullinen päätös. Nyt tämä on tämmöistä nytkyttämistä..

   Poista
 2. Kaunis mekko! Tsemppiä brexitin kanssa, että tulisi selvyys asialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Vähän ollaan semmoisessa pullonkaulassa jumissa. Kyllä sieltä ulos pitäisi päästä..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.