Elämää "behind the scenes" - eli käynti Oasiksen pääkonttorilla Lontoossa

30.10.2019

Tässä jutussa pääset matkaani Oasiksen pääkonttorille Lontoossa, jossa käyn säännöllisesti tutustumassa tuleviin mallistoihin ja muutenkin palaveroimassa. Useimmiten kamera ei ole mukana, mutta tällä kertaa ajattelin näyttää teillekin vähän tunnelmaa sieltä. Instagramin seuraajat pääsittekin koko viikonlopun ajan reissulle mukaan ja osa kuvista onkin jo sieltä tuttuja.

Oasiksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa Paul Streetillä, lähellä Old Street´n metroasemaa. Sinne on helppoa mennä metrolla, majailee missä päin Lontoota tahansa. Meidän hotelli oli aivan Oxford Streetin vieressä, pienellä poikkikadulla, ja priorisoimmekin aina muuta oleilua Lontoossa kuin sitä, että olisi aivan pääkonttorin vieressä. Kun Lontoon metroa "oppii" käyttämään, on siellä liikkuminen todellakin vaivatonta ja suosittelenkin aina matkailijoita hankkimaan Oyster-kortin (joka vastaa HSL:n korttia täällä Suomessa). Meillä on aina ladattuna siihen arvoa, joka mahdollistaa sen, että lentokentältäkin pääsee sujuvasti ja edullisesti heti keskustaan, eikä aikaa tuhraannu minkäänmoiseen säätämiseen.

Saavuimme Lontooseen torstaina illalla ja meillä oli palaveri pääkonttorilla heti perjantaiaamusta. Tai no, kahden tunnin aikaerosta johtuen se alkoi vasta klo 12 Suomen aikaa.. Ja taas siellä vierähti koko päivä. Ensin katsoimme tulevia mallistoja ja niitä katsellessa voisi viettää vaikka kuinka monta päivää. Suunnittelijoiden pöydillä näkyi jo mallistoja pitkälle tulevaisuuteen ja käytävät olivat täynnä tulevan kevään ja kesän juttuja. Näytti kyllä NIIN ihanan raikkaille! Me katseltiin siis vain aikalailla lähitulevaisuuden (noin 3 kuukauden) eli tämän syksyn ja talven valikoimaa.

Jos en pääse syystä tai toisesta paikan päälle Lontooseen valitsemaan mallistoja (koska en käy siellä kuin pari kolme kertaa vuodessa), valitsen ne noin 2,5 cm x 2,5 cm tuotekuvista. Ja se on todellakin tuskaa, erityisesti, jos mainoskuvat tuotteista eivät ole vielä kuvapankissa (kuten tyypillistä). Silloin mennään usein metsään ja pahasti. Ja koska siellä metsässä on käyty liian monet kerrat, tuppaan olemaan todella varovainen valinnoissa niitten minikuvien kanssa.

Oasiksen käyttäjäkunta täällä meillä Suomessa on muokkautunut niin, että tyypillinen asiakas on noin 35-54 -vuotias nainen, joka tykkää pukeutua kauniisti ja naisellisesti. Hän on tyypillisisesti businessmaailmassa vaikuttava, omillaan toimeentuleva, joka uskaltaa rohkeasti olla naisellinen nainen, ja tuo itsevarmuuttaan myös pukeutumisellaan esiin. Hän ei pelkää huomiota ja "uskaltaa" ottaa kohteliaisuuksia vastaan ja jopa odottaa sitä.

Nämä kriteerit mielessä katsomme mallistoja ja yritämme yhdessä löytää ne parhaat ja Suomi-kelpoisimmat linjastot. Scoopissa on erityisesti mekot, jotka ovat Oasiksen suorastaan dna:ta, olleet jo yli 30 vuotta. Mekoissa katson tarkkaan helman pituuden, v-aukon syvyyden, hihojen istuvuuden ja sen, ettei niissä olisi liikaa kaikkea. Me skandit kun ollaan yksinkertaisuutta rakastavia. Oasiksen oma väki vertaisi meitä mielellään norjalaisiin, koska siellä Oasiksella on isot markkinat, mutta ei me kyllä olla sinnepäinkään. Norjalaiset (business)naiset ovat meitä rohkeampia pukeutujia, erityisesti, mitä tulee helman mittaan.

Ja kun brittien kanssa ollaan naamatusten, ei voi kertakaikkiaan välttyä keskustelemasta aiheesta Brexit. Siitä mekin jaariteltiin pitkät tovit. Ja ai että miten hienoa onkaan päästä keskustelemaan tästä aiheesta paikallisen väen kanssa! Ja huomata, että se todellakin jakaa kansaa jyrkästi kahtia. Ja se erottelee ihmiset tehokkaasti eri leireihin, jopa sukujen sisällä. Voi heitä raukkoja, mihin soppaan ovatkaan kauhansa upottaneet, tahtomattaan..

Eipä siellä pääkonttorilla oikein muuta, aivan meidän tavallinen päivä siellä. Paitsi ehkä sen osalta, että saimme neuvoteltua heidän kanssaan oikein mielenkiintoisen oikeuden täällä Suomen päässä.  Siitä ei tietysti tässä vaiheessa voi puhua mitään, mutta kunhan aika tulee, niin kerron kyllä.

Nähdään taas <3

Seuraa blogiani:

Oasiksen mallistoa pääkonttorilla by Business Woman
Oasis by Business Woman
Oasiksen juhlakauden mallistoa by Business Woman
Oasiksen tulevaa mallistoa by Business Woman
Oasiksen tulevaa mallistoa by Business Woman
^Vihreä samettimekko kuvan vasemmassa reunassa suunnilleen lamaannutti mun hengityksen <3 Sitä on tulossa Suomeen seuraavassa lähetyksessä (jee). Alla näet pari mainoskuvaa siitä:


Oasiksen mallistoa by Business Woman
^Teddy Takki on myös Suomessa eli täällä näin, klik
Teddy Takki by Oasis Finland
Burgundi Midimekko Rusettikauluksella
^Ja tämä ihana ihana mekko tuli TÄNÄÄN Suomeen ja löydät sen täältä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.