Hei mäkin oon täällä! Jos haluat tietää, mitä mulle kuuluu, niin tänne vaan.

6.9.2019

No morjensta! En oikeasti tiedä, mistä aloittaisin, koska olen ollut niin pitkään poissa tältä foorumilta. Ja mitä pidempään täältä on poissa, sitä suuremmaksi kynnys tulla takaisin kasvaa. Koska ei tiedä, miten poissaoloaan pitäisi perustella. Ja lopulta edessä on vuorelta vaikuttava möykky.

Minulla ei ole ollut oikein mitään syytä olla poissa, eikä näitten arjen kiireittenkään taakse voi piiloutua loputtomiin. Täällä kuitenkin ollaan, hengissä, terveenä, hyvinvoivana eikä minulle edes kuulu mitään ihmeellistä.

Tai no. Onhan se iso juttu, että meidän vanhempi tytär on muuttanut pois kotoa 608 kilometrin päähän Ouluun. Hän vietti välivuotta yo-kirjoitusten jälkeen, kävi Pariisissa Disneyworldissä töissä muutaman kuukauden, opiskeli sen jälkeen piirustusta eri kursseilla ja harjoittelemasta päästä harjoitteli sitä, oli valmennuskursseilla, opiskeli, opiskeli, opiskeli ja kävi lopulta pääsykokeissa. Sen jälkeen lähti kesätöihin Bahamalle ja vietti siellä sellaista elämää, josta me ei oikein osata edes haaveilla. Silmät ymmyrkäisinä kuuntelimme, mitä kaikkea hän pääsi kokemaan ja keitä kaikkia hän tapasi siellä. Hän palasi Bahamalta elokuun puolen välin jälkeen, oli pari viikkoa kotona ja lähti opiskelemaan arkkitehdiksi Oulun yliopistoon.

Hän on oikeasti sellainen ihminen, joka muuttaa kaikki haaveensa todeksi. Koska on valmis tekemään hartiavoimin työtä niiden eteen. Eikä luovuta.

Moni on kysynyt minulta, että tuntuuko haikealta, kun lapsi muuttaa pois kotoa. Ei se tunnu haikealta, vaan ilolta ja ylpeydeltä. Tästä hän haaveili ja sen hän myös sai - eihän siitä voi olla kuin onnellinen. Olen muutenkin ihminen, joka priorisoi muitten tunteet omien edelle. Jos joku on onnellinen, miksi minä tuntisin siitä haikeutta?

Haikeutta, surua ja pahoinvointia sen sijaan olen tuntenut vallalla olevasta ihmisten pahantahtoisuudesta, jota olen ystäväni puolesta joutunut katsomaan vierestä. Sitä julkista "virtuaaliteurastusta" on ollut kammottavaa seurata. Aivan niinkuin ihmiset ei ymmärtäisi, että kaikki nettikeskustelut, oli ne missä tahansa foorumissa tai Facebookin "suljetussa" ryhmässä, pysyisivät salassa tai eivät voisi päätyä julkiseksi. Olen itse saanut joskus muinoin hyvän neuvon: Älä koskaan kirjoita nettiin mitään, mitä et itsesi kirjoittamana haluaisi lukea Helsingin Sanomista. Vaikka nettikiusaamisesta puhutaan paljon, sitä ei millään saada kitkettyä. Ja sen kitkeminen on asia, johon haluan pistää omankin korteni kekoon. Jokaisella ihmisellä on oikeus kokea olevansa tärkeä ja merkityksellinen, eikä kenelläkään ole oikeutta tuhota sitä. Nettikiusaaminen on yhteiskunnankin kannalta ongelma, kun aina vaan isompi joukko ihmisiä kohtaa sitä ja pahimmillaan putoaa pois yhteiskunnan rattaista. Merkityksettömyyden ja arvottomuuden tunteen aiheuttaminen toiselle on rikos, josta pitäisi joutua vastuuseen! Eikä vaan puhua siitä.

Kuvista sen verran, että ne ovat 23.8 Nescafen tilaisuudesta, joka pidettiin Garden by Olo -ravintolassa täällä Helsingissä. Tapahtuma saavutti hurjaa medianäkyvyyttä, koska formulakuningatar Minttu Räikkönen oli tilaisuudessa mukana. Jos joku ei ole vielä tietoinen, niin Minttuhan on Nescafen uusi brändilähettiläs. Ja hyvä lähettiläs onkin, koska hänen kauttaan Nescafe saa näkyvyyttä ja toisekseen sen tähden, että Minttu ja Kimi kahvin ystävinä juovat vain ja ainoastaan Nescafen pikakahvia. He jopa kuljettavat sitä matkoillaan mukana, koska haluavat varmistaa, että saavat sellaista kahvia, jonka mausta he itse nauttivat.

Siinä oikeastaan päällimmäiset kuulumiset! Ai että tuntuu hyvältä olla taas täällä <3


^Minä ja mun ihana mekko. Se on Oasiksen Loganberry Mekko (lyhyempi versio) kokoa 36 ja se löytyy meidän nettikaupasta täältä, klik.
Hiekanväriset kengät on Klingeliltä (saatu) ja löytyvät täältä, klik.


^Minttu Räikkönen kiinnosti hieman enemmän lehdistöä kuin meikäläinen. Miksiköhän meikäläinen sai seistä tuossa kuvausseinällä aivan kaikessa rauhassa (hahhhhaahaaa)?


^Kaunis, elegantti Minttu on täydellinen keulakuva mille tahansa brändille!

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea kuulumisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla Satu <3 Oli tosi kiva palata ja taas on kovin inspiroitunut fiilis!

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.