Pietarin matka-asu taipui oopperasta kisakatsomoon

3.7.2019

Terveisiä Pietarista, jossa vietimme pidennetyn viime viikonlopun. Ihana ja niin upea, loistokas paikka. Puhdasta joka puolella eikä mitään huolta turvallisuudesta, niinkuin joskus muinoin tai ehkä ennakkoluuloissa oli. Emme nähneet yhtäkään humalaista tyyppiä tai narkomaaneja, ainakaan siinä keskustan alueella, eikä muutakaan epäjärjestykseen viittaavaa - oikeastaan täysin päinvastoin. Ruoka oli vähän turhankin hyvää ja shoppailumahdollisuuksia keskusta täynnä. No, me emme perehtyneet juurikaan shoppailutarjontaan, mutta ravintolatarjontaan senkin edestä. Ja kävimmepä yhtenä iltana Pietarin kuuluisassa Mariinskyn oopperassa.

Me olimme Pietarissa, koska siellä järjestettiin Cheerleadingin EM-kisat ja meidän nuorempi tytär oli siellä kilpailemassa joukkueensa kanssa. Lauantaina oli semifinaalit ja sunnuntaina finaalit, jossa kisaili kunkin lajin viisi parasta joukkuetta. Yritän ehtiä tehdä aiheesta ihan oman juttunsa siitä näkökulmasta, mikä minun mielestäni on mestaruuden kaava. Eli mistä asioista on mestarit tehty noin niinkuin yleisellä tasolla, koska ne elementit pätee oikeastaan ihan mihin tahansa asiaan, oli kyseessä sitten työssä tai harrastuksessa menestyminen. Meidän perheessä on nyt nimittäin 13-vuotias EM-pronssimitalisti ja voin kertoa, että sitä ei saavutettu yllättäen. Mutta, palataan tosiaan myöhemmin, mitä kaikkea sen eteen on vaadittu.

Tässä postauksessa keskitymme Pietarin matkalla mukana olleeseen asuun, joka toimi ihan loistavasti kisakatsomosta oopperaan, niin balleriinojen kuin korkkareidenkin kanssa. Ja näytti hyvältä joka tilanteessa. Semmoiset asut on parhaita! Meikäläinen on nimittäin super-nihilisti pakkaaja, joka ei kanna mukanaan mitään tarpeetonta. Kaikki on tarkkaan funtsittua.

Halusin mukaan mahdollisimman eleettömän ja tyylikkään yksivärisen asun. Olen oikeasti korvia myöten rakastunut päällä olevaan paitaan (klik tähän näin), koska se on niin mukava päällä ja se sopii asuun kuin asuun. Ja syksyllä sitä voi pitää neuletakkien, jakkujen tai rotsin kanssa. Ostin itselleni paidan kaikissa kolmessa värissä (eli sinisen lisäksi valkoisena ja mustana), koska kaikki värit on niin klassisia ja ajattomia. Housut on korkeavyötäröiset, leveälahkeiset ja vajaamittaiset culottes housut, jotka on vähän vanhempaa Oasiksen mallistoa. Nämä ovat melkeinpä täysin vastaavat, klik.

Ja supermukava Oasiksen farkkutakki on ihan klassikko ja ollut käytössä lähes jatkuvasti. Sitä löytyy myös vaaleampaa pesua eli tämä näin, klik.

Asu on siis kenkiä ja laukkua lukuunottamatta Oasiksen mallistoa (yllätys yllätys - koska eipä minulla juurikaan muuta ole.

Minun mielestä oikein hyvä ja toimiva setti :)

Nyt on kuitenkin tullut aika alkaa laittaa itsensä edustuskuntoon, koska lähdemme Marjukan kanssa syömään kaupungille! Ei ollakaan nähty vähään aikaan ja veikkaan, että meillä saattaa muutama tunti siinä hujahtaa.

Nähdään taas <3

Oasis Finland, Business Woman
Farkkutakki: Betty Farkkutakki, Oasis
Paita: Square Neck Cami Paita, Oasis
Housut: Oasis, vastaavat löytyy täältä, klik
Laukku: Fendi
Balleriinat: Brooklyn
Slingback korkkarit: Högl
Oasis Finland, Business Woman
Oasis Finland, Business Woman
Oasis Finland, Business Woman
Oasis Finland, Business Woman
Oasis Finland, Business Woman
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.