Onko Yvette sinulle tuttu? Jos ei - nyt kannattaa tutustua!

16.6.2019

Yvette on siis naisten urheiluvälinebrändi, joka myy tuotteitaan pääasiassa verkkokauppansa (ja satunnaisten PopUp -osastoidensa) kautta. Tutustuin Yvetteen ensimmäisen kerran viime syksynä, kun olimme Vantaan Fashion Centerin Ystävänmyynneillä, minä Oasiksen kanssa ja he omalla osastollaan.

Kotimaiset verkkokaupat yleisesti ottaen ovat todella lähellä omaa sydäntäni ja sen tähden haluan kertoa teille nyt Yvetestä ja siitä elämyksellisestä lanseeraustapahtumasta, jossa he lanseerasivat malliston yhteistyössä Martina Aitolehden kanssa. Suvilahden Kattilahallissa oli suuren maailman meininkiä!

Yvette x Martina -mallisto koostuu treenivaatteista, vapaa-ajan vaatteista ja uima-asuista. Näette mallistoa livenä ihan tuota pikaa, kunhan pistän Instagramin Stories -puolella pyörimään videot, joita kuvasin lanseeraustilaisuuden muotinäytöksessä. Mallisto oli (ja on tietysti edelleen) todella harmoninen, tyylikäs ja Martinan omin sanoin - ominaisuuksiltaan tekninen, jota hänen mukaansa treenimalliston kuuluu olla.

"Minulle on vuosien aikana muodostunut erittäin vahva näkemys treenivaatteiden käytännöllisyydestä, materiaalien tärkeydestä, leikkauksista ja tietysti niiden ulkonäöstä. Treenivaate on hyvin henkilökohtainen asia ja sen pitää tuntua todella hyvältä päällä, saada tuntemaan itseni vahvaksi ja ainutlaatuiseksi", kertoi Martina.  

Otin tapahtumaan mukaan vain kännykän ja sen tähden malliston kuvia ei juurikaan ole tarjolla tässä postauksessa. Liikkuvaa kuvaa on tallentunut puhelimen arkistoon niidenkin edestä ja videoita mallistosta löytyy tosiaan Instagramin Stories -puolelta, tosin vain 24 tunnin ajan.

Pakko kertoa vielä eräs mielenkiintoinen juttu ennenkuin mennään kuvien pariin. Nimittäin, olin katsonut ihan hurjan monta kertaa Jungle Juice Bar:n edessä ollutta isohkoa pahvista mainosta, jossa Martina Aitolehti poseerasi yhdessä Nanna Karalahden kanssa. En tuijottanut sitä niinkään heidän takiaan vaan sen tähden, että heillä oli siinä mainoksessa päällään supermielenkiintoinen, sellainen vanhan roosan värinen asu. Mietin monet kerrat, että mistäköhän se asu on peräisin. En ollut uskoa silmiäni, kun bongasin sen samaisen asun Yvette x Martina -mallistosta. Jälkeenpäin tietysti valkeni, että tottakai hän valitsi siihen mainokseen oman mallistonsa asun :)


^Tämä asu Martinalla ja Nannalla oli päällään Jungle Juice Bar´n mainoksessa. Superkiva ja mikä ettei myös monikäyttöinen asu <3


^Vuoden vegaani-ravintolaksi valittu Ohmygoodness vastasi lanseeraustilaisuuden tarjoiluista.


^Suuren maailman tyyliin tapahtumassa nähtiin savutehosteita, joten kuvat ovat hieman sumuisia.. Juontajana oli muuten Esko Eerikäinen ja keskellä on Yveten toimitusjohtaja Pirjo Autio.^Tiimi Yvette x Martinan takaa.

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.