Oletko aina haaveillut asuvasi Lahdessa? Tai yksinkertaisesti tarvitset sieltä asuntoa?

1.6.2019

Mitäs tänne kuuluu? Ensinnäkin, Kiva tavata pitkästä aikaa! Jospa tämä kesäkuu olisi hieman vauhdittomampi ja vähemmän voimia vievä kuukausi, niin pääsisin tänne bloginkin puolelle edes vähän tiuhempaan.. Kesäkuun loppupuolella lähdetään muuten viettämään pidennettyä viikonloppua Pietariin eli ottakaahan nyt viimeistään minun Instagram seurantaan (klik), niin pääsette mukaan seikkailuihin kohtuullisen reaaliajassa. Ollaan Mian kanssa otettu IGTV:kin käyttöön ja tuntuu, että bileet siirtyy aina vaan enemmän ja enemmän Instagramin suuntaan. Sinne siis :)

Mutta. Tässä postauksessa esittelen teille Lahden keskustassa olevan yksiön, joka on vapaana jonkun onnellisen käyttöön vuokralle. Asunto sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 3 A, eli lähellä kaikkea. Näistä asunnoista näkee mm. Lahden hyppyrimäet, tosin en muista, näkeekö juuri tästä huoneistosta.. Minä en siis omista tätä asuntoa, vaan minun sisko.

Kyseessä on siis 22 m2 yksiö (1h+kh+k) Lahden keskustassa osoitteessa Vuorikatu 3 A. Vuokra on 460 €/kk + vesimaksu. Laita viestiä osoitteeseen businesswoman2@outlook.com jos kiinnostuit. Välitän kysymykset systerille tai vastaan itse, jos osaan.


^ Tervetuloa Vuorikatu 3 A:han. Turvallisen ovipuhelimen kautta näet kohtuullisen selkeästi, kuka ovesi takana on odottamassa. Olisipa tämmöinen apulainen ollut entisaikojen asunnoissa, kun piti aina pelätä televisiolupatarkastajien yllätyshyökkäystä. Tai siis, en minä, mutta kaverit (heheh)


^ Asunnosta käsin katsottuna ulko-ovella olevan kameran näkymä on suhteellisen selkeä. Ei välttämättä kannata laittaa kasvoja suoraan näyttöön kiinni, koska lähietäisyydeltä nenä voi näyttää muumimaisen suurelta.. Toki, tämä laite on kaikkien naapurikyttääjien unelma, koska sen kautta avautuu aivan huikea mahdollisuus seurata naapureiden menemisiä ja tulemisia. Sen kautta voi myös huudella vaikka kohteliaisuuksia ohikulkeville ja hämmentää heitä aamukiireen keskellä. Eli laite tarjoaa monenlaista kivaa ajankulua ja vain mielikuvitus on sen käytön rajana.


^Asunto on yllättävän tekninen ja tämän laitteen avulla voit säätää (öööö, tuotanoinniin) ilmanvaihtoa. Tämänkin laitteen kanssa voi viettää varmasti mukavia ja unohtumattomia hetkiä. Eli tässä asunnossa ei tule aika pitkäksi, siitä pitää huolta nämä aivan mukavat ajanviettolaitteet.


^Nyt kun mielenkiintoisin osuus on esitelty (eli tekniset laitteet), voidaan siirtyä vähemmän kiinnostavien kuvien pariin. Tervetuloa siis 22 m2 huoneistoon. Kuvassa näet pienen eteisen ja oven, jonka takana ei tv-lupatarkastajat enää ole. Huoneisto on pintaremontoitu kevään aikana, mm. lattiat on vaihdettu.


^ Pieni, toimiva keittiö, jossa on kevään aikana uusittu hana, uuni sekä jääkaappi/pakastin. Seinäpinnatkin on maalattu ja tosiaan ne lattiat uusittu myös.


^ Itse huone on siisti, valoisa, vaalea tila. Kuvassa seinät kellertää, mutta kyllä ne on ihan valkoiset. Huonekorkeus on hieman normaalia korkeampi ja kuvanottajan selän takana on ikkuna, josta voi periaatteessa nähdä ne Lahden hyppyrimäet.


^ Kylpyhuoneessa on uusittu vesipisteet. Seinällä on lämpöpatteri, joka on yllättävän käytännöllinen pienissä tiloissa. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys.

^Kylppärissä voi tehdä kaiken kerralla. Pelkkää ajansäästöä :) Taloyhtiössä on erillinen pyykkitupa.

^ Tilaansa nähden vaatehuone on hyvänkokoinen. Sinne saa mahtumaan suuren määrän mekkoja, pukuja ja kenkiä. Ehkä muutama laukkukin mahtuu hyllyille.

^ Asuntoon on haluttu jättää jotain vanhaa tunnelmaa. Viehättävä alkuperäinen vaatehuoneen ovi ja sen nostalginen avain.

^ Taloyhtiön takapihaa. Aika viehättävä sisäpiha keskellä kaupunkia. Lahti on ihanan vehreä kaupunki!

^ Tässä ympäristössä on kiva käydä tuulettamassa mattoja tai viemässä roskat siistiin katokseen.


Tämmöinen pieni asunto olisi siis vuokrattavana Lahden keskustassa. Jos heräsi kysymyksiä tai kiinnostusta, laita tosiaan viestiä osoitteeseen businesswoman2@outlook.com.

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.