Mummi & Minä - siivoushifistelijä ja ympäristö kiittävät

25.4.2019

* postauksen Mummi & Minä -tuotteet on saatu PR-näytteinä

Luin vastikään artikkelin (jota en valitettavasti löytänyt enää), että siivoushifistely on nuorten keskuudessa yllättävänkin yleistä. Jutussa haastateltiin nuorta naista, joka siivoaa salaa jopa ystäviensä luona kyläillessään. Minä olen vähän samantyyppinen tapaus, vaikka maltan kyllä pitää näppini erossa kavereiden luona.

Olen perinyt ominaisuuden omalta äidiltä, joka on todellinen hifistelijä. Hän käyttää siivouksessa hammasharjaa enemmän kuin siivousrättiä ja täällä meillä kyläillessä järjestelee jopa meidän roskiksen parempaan järjestykseen. Ja joka on aina arvostanut ekologisia siivoustuotteita enemmän kuin erilaisia kemikaaleja. Esimerkiksi soodaa, etikkaa, piimää ja tietysti sappisaippuaa on meillä käytetty aina myös siivoukseen ja nimenomaan ympäristösyistä.

Kun kiertelemme kauppoja, mitä teen todella harvoin, enkä juurikaan koskaan ilman, että etsin jotain, pysähdyn useimmiten fiilistelemään siivousvälineitä ja muiden siivoustuotteiden kirjoa. Se on jotenkin niin terapeuttista. Ja kotona niitä on heti päästävä testaamaan.

Olen itsekin löytänyt hiljattain aivan uuden ulottuvuuden, kun olen tutustunut erilaisiin ekologisiin tuotteisiin kodinhoidon saralla. Se alkoi etikkapohjaisista aineista, kuten pyykkietikasta ja puhdistusaineista. Ja jatkuu soodapohjaisilla Mummi & Minä -sarjan tuotteilla, jotka on sekä ekologisia että ihanan esteettisiä.

Mummi & Minä -pesuaineet on kotimaisia, Haminassa valmistettavia lähiekotuotteita, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Tuotteet on vegaanisia, kasviöljypohjaisia, turvallisia, biohajoavia ja ne valmistetaan ekosähköllä. Hajusteina käytetään ainoastaan eteerisiä öljyjä ja ne sopivat siten useimmille hajuste- ja kemikaaliherkille.

Olen pitkään hakenut tuotteita, joita voisi säilyttää tiskipöydällä kaikkien nähtävillä, ja se taisi loppui nyt, kun löysin nämä kauniit pullot.

Mummi & Minä -sarjaan kuuluu sitruunan ja polkkakarkin tuoksuisia pesuaineita, kuten siivoussuihketta, käsienpesuainetta, pyykinpesuainetta, astianpesuainetta ja pyykkietikkaa.

Onko nämä tuotteet tuttuja? Tiedätkö jotain muuta vastaavaa ympäristöystävällistä ja esteettistä brändiä kodin puhtaanapitoon? Ottaisin vinkkejä ilomielin vastaan niin muutkin saisivat tietää.

Löydät lisää tietoa Mummi & Minä omilta nettisivuilta, kas täältä näin, klik ja jälleenmyyjät löytyvät täältä näin, klik.

Mummi & Minä by Business Woman
Mummi & Minä by Business Woman
Mummi & Minä by Business Woman
Mummi & Minä by Business Woman
Mummi & Minä by Business Woman
Mummi & Minä by Business Woman
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi mikä ihana design noissa purkeissa <3

    Mä siivoan tosi paljon ihmesienellä, soodalla, etikalla ja sitruunamehulla, mutta näihin täytyyy tutustua. En ihan siivoushifistelijä ole, utta luontoa haluan kyllä varoa ja siksi näillä hellemmillä aineilla mennään.

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen kova siivoilij. Käytän paljon kuituliinoja ja on se vanha hammasharjakin usein käytössä. Ihana design noissa purnukoissa! Pitää itsekin laittaa testaukseen, ainakin tuo polkkakarkin tuoksuinen kuulostaa jännältä.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.