ME perustettiin Mian kanssa uusi PUOLUE ja pyritään EDUSKUNTAAN!

10.4.2019

Jokaisen päivän polttava teema - eduskuntavaalit. Mielenkiinnolla lueskelen ehdokkaiden lupauksia ja tärkeitä teemoja, mihin kukanenkin aikoo vaikuttaa. Toinen toistaan mahtavampia kampanjoita ja tuntuu, että maailma olisi valmis, jos ne kaikki toteutuisivat.

Todellisuus on jotain aivan muuta. Kuten kaikki tiedämme, omien itsenäisten teemojen ajaminen eduskunnassa on kohtuullisen työlästä ja ryhmäkuri sulkee suita. Omat edut saattavat toisinaan olla kansan etuja tärkeämpiä, eikä taksimatkojen aikana tule ilmastonmuutos mieleen. Näistä asioista ei puhuta, kun edustajanpaikkaa kansalta anotaan.

Monenlaista ihmistä on taas ehdolla, eikä heidän osaamistaan tai sosiaalisia valmiuksiaan testata, kuten tärkeissä rekrytoinneissa on tapana. Se on jännää ja voi johtaa monenlaisiin yllätyksiin.

Me päätimme Mian kanssa heittää omat lusikkamme tähän sakeaan soppaan ja tietysti omalla tyylillämme. Koska ryhmäkuri ei ole meitä varten, meidän piti ihan alkuun perustaa oma puolue, jossa on vain me kaksi jäsentä. Olemme siis kansanedustaja-ehdokkaita Mian kanssa - vähän jälkijunassa, mutta vaalithan on vasta ensi sunnuntaina..

Katso alla oleva video, jossa kerromme, mikä meidän uusi puolue on nimeltään. Opastamme myös kädestä pitäen, kuinka meitä voi äänestää. Annamme omat, vedenpitävät 10 lupausta, joista se tärkein on lupaus numero 9. Millä me tulemme rahoittamaan tätä yhteiskuntaa, selviää myös videolta, kuten myös meidän vaalimottomme. Se ei jätä ketään kylmäksi, sen lupaamme.

Mukavaa illan jatkoa ja muistathan äänestää!

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.