Thö mekko - businesspukeutumisen parhaimmistoa!

1.3.2019

Kevään yksi parhaita hetkiä on se hetki, kun pukeutumisessa voi talven jälkeen miettiä muutakin kuin sitä, että tarkeneeko. Voi kiskoa jalkaan ohuet sukkikset ja pukeutua pitkästä aikaan johonkin superihanaan mekkoon.

No, vielä hetken aikaa täytyy odottaa, että se hetki koittaa. Tällä viikolla on ainakin täällä Helsingissä koettu ohikiitäviä hetkiä, jolloin ilmassa on selkeästi ollut jo kevään tuntua, mutta ne hetket on olleet todellakin ohikiitäneitä.. Kävin Nivean iltatilaisuudessa jopa ilman sukkia - pelkät sneakerit jalassa, ja tietysti housut myös, mutta siis nilkat paljaina. Se oli virhe, arviointi sellainen.

Vielä se hetki koittaa, ennemmin kuin ehkä arvaammekaan ja sen tähden haluankin esitellä teille jo tässä kevään vaiheessa ihan superhyvän mekon, joka täyttää tiukimmatkin businesspukeutumisen vaatimukset. Ja sopii niin moneen tilaisuuteen.

Mekko on Oasiksen kevään suosittua Utility -sarjaa, jossa on klassinen military -vivahde ja joka muistuttaa etäisesti sota-ajan Lotta Svärd -mekkoa. Tässä tummansinisessä Utility Paitamekossa on olkapäillä poletit, rintataskuissa läpät, piilonapitus yhtä kaulusnappia lukuunottamatta, näyttävä vyö ja sivutaskut. Paljon asioita, ja siitä huolimatta skandinaavisen selkeä ja puhdaslinjainen.

Tätä mekkoa muuten pääsee nyt sovittamaan Töölöntorin Relovessa eli jos kiinnostaa, niin sieltäkin tätä mekkoa löytyy. Tosin kokoja alkaa olla jo niukasti jäljellä, enkä ihmettele. Businessnaiset on kyllä löytäneet jo tämän :)

Just nyt on Oasiksella mallistossaan muitakin superihania mekkoja eli käykäähän katsomassa (klik)! Reloven suosituin mekko on tosin ollut tämä ihana Petunia kukkamekko!

Eipä tällä kertaa muuta. No ehkä sen verran, että kannattaa ottaa Oasis Finland´n Facebook seurantaan (klik), koska sinne päivitetään nopeimmin kaikki uutuudet. Saan sen verran valituksia, kun kokoja on niukasti jäljellä eikä suosituimpia juttuja ole välttämättä pitkään mallistossa.. Joku kiva juttu tulee, eikä kokoja ole enää jäljellä.. Mutta siis, Facebook kertoo usein ensimmäisenä, mitä on tulossa.

Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua - nähdään taas <3

Utility Paitamekko, Navy, Oasis Finland
Mekko: Utility Paitamekko, klik (koko 36), Oasis
Kengät: kuvausrekvisiittaa (painaa ja puristaa, huoh)
Kello: Fitbit Versa (saatu blogin kautta)
Utility Paitamekko, Navy, Oasis Finland

Utility Paitamekko, Navy, Oasis Finland
Utility Paitamekko, Navy, Oasis Finland
Utility Paitamekko, Navy, Oasis Finland

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Onpa tyylikäs kokonaisuus! Värikin sopii just sinulle! Mietin just että ovatko nuo sukkikset joku kallis tai eksoottinen merkki?

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.