Kurkistus puutarhakalusteiden kesävalikoimiin by Jysk

12.3.2019

Ravintola Olon Gardenissa järjestettiin tänään aamulla Jyskin kevät/kesätrendikatsaus teemalla #jyskgoeskesä. Paikka ei olisi voinut olla kauniimpi ja valoisampi, tuli ihan kesäinen fiilis. Ravintola Olon aulatilassa tuntee olevansa jossain keski-eurooppalaisessa idyllisessä kylässä, eli ollaan ikäänkuin ulkosalla, mutta tila on katettu mielettömällä kattoikkunalla. Se on muuten kokemisen arvoinen paikka!

Jyskin kevät ja kesä näytti olevan täynnä harmonisia väriyhdistelmiä, jotka ovat kuulemma saaneet innostuksensa skandinaavisesta luonnosta. Vihreää väriä näytti olevan myös ulkosisustuksessa, muutoinkin kuin kasvien muodossa. Samoin musta ja harmaa olivat vahva väripari sekä vahvan tulemisen tehneet mausteiset värit (mm. poltettu keltainen ja oranssi sekä ruskean sävyt).

Puutarhakalusteissa näkyi ilmentymiä erilaisista tyylisuunnista, jotka yhdistyvät hyvin skandinaaviseen nimimalismiin valkoisena, luonnon väreissä tai ajattomana mustana. Ehkä mielenkiintoisin uusi tuttavuus oli bambusta tehty kalustesarja, joka tuo terasseille tänä keväänä ja kesänä ripauksen idän eksotiikkaa. Se oli myös paikalla olleitten toimittajien ja bloggareiden ehdoton suosikki näytillä olleista tyylilajeista ja kalusteseteistä. Itse tosin käännyin Harmony -sarjan Holte -kesäkalustesettiin, josta näette myös kuvia alla.

Jysk on kehittynyt aika hurjasti siitä, millä konseptilla se aikoinaan tuli Suomeen. Se oli vähän sellainen varastohallimainen halppisketju, joka ei juurikaan kutsunut luokseen tutustumaan. Toista on tänään! Varsinkin heidän #JyskGoesCity -konseptiliikkeet on täynnä kaunista, inspiroivaa katseltavaa. Niitä löytyy tällä hetkellä kolmesta kauppakeskuksesta eli Itiksestä, Redistä ja Kampista. Kannattaa poiketa!

Eiköhän mennä paljon puhuvien kuvien puoleen! Kaikki kuvat on muuten kännykällä otettuja.

Mitäs tykkäätte?

^Bambusta tehty kalustesarja oli paikalla olleiden suosikki.
^Ravintola Olon Garden on todellakin nähtävyys! Tilaisuuden juonsi Mikko Leppilampi, jonka mielenkiintoista ajatusmaailmaa ja huolenaihetta lisääntymisestä sain napattua talteen teille Instagramin Story -puolelle! Kannattaa käydä katselemassa ja kuuntelemassa, klik :)

^Tämä Holte -kalustesetti oli meikäläisen suosikki.
^ Îhana viherkasviasetelma!
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Onpas kivan näköisiä juttuja, juuri sopivan vaaleita ainakin meikäläisen makuun nämä.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.