Eräs aamupäivä eli Tuubaa tuben täydeltä, ihana kukkapaita, Vichy aurinkosuojaa sekä Contemporaryn aaltopituutta

21.3.2019

Yhteen aamupäivään saa mahtumaan aika paljon kaikkea mielenkiintoista, ainakin otsikon perusteella. Olimme pari päivää sitten Mian kanssa kosmetiikkabrändi Vichyn tilaisuudessa, jossa he esittelivät Vichyn uuden Capital Soleil Beach Protect -tuotelinjan. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat viettää kesää rannalla, rantahiekassa ja vedessä.

Yhteenvetona todettakoon, että aurinkosuojat alkavat yleisesti ottaen olla todellakin korkealaatuista tavaraa, jotka eivät enää tahmaa, eikä suoja häviä uidessa ja muutamat merkit ovat kuin kosteusvoiteita konsanaan anti-age ominaisuuksineen ja hoitavine ainesosineen. Nyt on mistä valita - eli muistakaahan käyttää aurinkosuojaa, itse asiassa nyt jo!

Tuo kyseinen tilaisuus järjestettiin Helsinki Contemporary -nimisessä galleriassa Bulevardilla, ruttopuistoa vastapäätä. Galleriassa oli meneillään Heidi Lampeniuksen yksityisnäyttely Wavelengths. Hänen maalauksissaan aaltopituuksien näkymätön energia, aaltoliike, piirtyy kankaaseen näkyväksi kirkkaiden värien sommitelmina ja väreilyinä. Nämä maalaukset kertovat ajasta ja aaltopituuksista, joista kaikki koostuu. Liikun aineettomien asioiden parissa, mutta samalla hyvin konkreettisesti luonto on lähtökohtani, Lampenius toteaa.

Contemporarysta jatkoimme Mian kanssa kahville ajatuksena kuvata teille pari uutta videota. Meidän ideat on kokolailla erikoisia, eikä haluta tehdä oikeastaan mitään kovin tiukkapipoisesti. Ollaan molemmat huumorilla höystettyjä tyyppejä ja tykätään tehdä välillä näitä juttuja ihan kieli poskella. Eli mitä tarkoittaa, kun kuvataan tuubaa tuben täydeltä, se sinun täytyy katsoa ja kuunnella ihan itse! Ja PS. Ihan saman kaliiberin juttuja on luvassa, kunhan julkaisemme videon, jossa Mia on kameran edessä ja minä siellä takana, heh. Kannattaa tilata meidän kanava, jos tämmöinen irrottelu kiinnostaaTerveisin Tubetähdet :D

Petunia Paita, Oasis Finland
^ Kukkapaita on (yllätysyllätys) Oasiksen uusimmasta mallistosta ja se löytyy täältä näin, klik. Minun päällä on koko 36. Samaista kuosia löytyy myös mekosta, eli tästä, klik.
Heidi Lampeniuksen näyttely Helsingissä Contemporarylla päättyy 31032019
^ Heidi Lampisen Wavelengths -näyttely Helsinki Contemporary´ssa on vielä maaliskuun loppuun saakka.
Capital Soleil Beach Protect on Vichy´n uusi aurinkotuotelinja.
^Vichyn uusi Capital Soleil Beach Protect -tuotesarja sopii erityisesti rantaelämästä nauttiville.
Contemporary, Bulevardi 10, Helsinki
^Ihana aamupala, nam!
Petunia Paita, Oasis Finland

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Onpas kiva paita ja kivasti yhdistetty hameesen. Kokonaisuudessa on silleen kivasti sitä jotain ilman että olisi ihan liikaa kaikkea.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.