Army -vihreää utilityä

6.3.2019

Täällä Helsingissä paistaa aurinko ja energiaa tulvii ovista ja ikkunoista. Ainakin meikäläiselle tulee aina näin keväisin ihan hillitön uudelleensyntymisen tarve ja tekisi mieli tehdä ja kokeilla kaikkea uutta. Minulla olisi niin paljon annettavaa universumille, mutta en oikein tiedä, minne sen kanavoisin.. Kai se on jotain evoluution perimää - eläimetkin luovat uutta elämää aina näin keväisin, ainakin täällä Suomen leveysasteilla. Että voivat sitten kesällä kasvattaa rauhassa elinkelpoisia yksilöitä kestämään talven mukanaan tuomat haasteet.

Aika kaukaa haettu, mutta siis, ihmeellinen voima noilla auringon säteillä! Ja varmasti se olisi vieläkin suurempi, jos ikkunat olisi aina talven jäljeltä puhtaat.. Ollakseni täysin rehellinen, niin kyllähän ne syö ja tasapainottaa tätä yltiöpäistä energian määrää..

Keväässä on superihanaa myös se, että ulkona voi käyttää mekkoja ja hameita pitkän housujakson jälkeen. Itse liikun täällä Helsingissä lähes aina julkisilla ja se säätelee ainakin meikäläisen pukeutumista, etenkin pakkasten aikaan.

Tässä siis teillekin nähtäväksi ihanan keväisen vihreä mekko, joka täyttää ainakin meikäläisen kaikki toiveet, mitä jokapäiväiselle mekolle voi asettaa. Se sopii niin töihin kuin vaikkapa coctail -rientoihin, eikä vaadi rinnalleen kuin hyvät kengät. Koruillekaan ei ole juuri tarvetta. Hihoja voi kääriä joko ylös hihojen sisäpuolella olevien polettien avulla tai pitää ne pitkinä. Yläosa on kuin kauluspaita konsanaan eli hihansuissa on normaalinapitus.

Tätäkin mekkoa (kuten edellisessä postauksessa esittelemääni mekkoa) voi käydä sovittamassa Töölöntorin Relovessa, mutta pitäkäähän kiirettä! Koot alkaa nimittäin olla melkoisen vähissä. Mitoituksesta sen verran, että jos olet kahden koon välillä, kannattaa ottaa se suurempi koko.

Mutta. Minä vietän tänään "toimistopäivää" ja pyhitän koko aurinkoisen päivän taustahommille. Käydään Leon kanssa ehkä pitkällä lenkillä, mutta muutoin nokka tiukasti kiinni tietokoneen ruudulla.

Mukavaa ja energistä päivää myös Sinulle - Me nähdään taas <3
Utility Skater Paitamekko, Oasis Finland
Mekko: Utility Skater Paitamekko (koko 36), klik tästä
Kengät: Geox 
Älykello: Fitbit Versa (saatu blogin kautta)
Utility Skater Paitamekko, Oasis Finland
Utility Skater Paitamekko, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.