Keski-ikä, tuo ehtymätön huumorin lähde!

3.2.2019

Meillä on kuulkaas superhauskaa, kun me Mian kanssa istutaan pohdiskelemaan näitä keski-ikäisyysjuttuja. Niistä riittää aina vaan ammennettavaa ja takataskussa on vaikka kuinka paljon ideoita, joista kulmista tuota mystistä ja epämääräistäkin aikaa voisi tarkastella. Ja takuuvarmasti huumorin keinoin :)

Eli jos kiinnostaa Keski-ikäisen naisen käyttöohjeet, kannattaa katsoa alla oleva video. Ja jos kiinnostusta riittää, kannattaa meidän kanava pistää tilaukseen.

PS. Alkavalla viikolla saamme vihdoin viimein Oasiksen kauan odotetun lähetyksen tänne Suomeen ja kevätuutuuksia valikoimiin! Lähestyvä Brexit aiheuttaa hieman haasteita.. Huomenna maanantaina julkaisen postauksen, jossa esittelen ainakin osan niistä ja verkkokaupassa ne näkyvät vasta loppuviikosta. Ainakin paljon toivottuja mekkoja on luvassa eli tule huomennakin poikkeamaan täällä.

Siihen saakka (kunnes uutuudet näkyvät verkossa), kaikki normaalihintaiset tuotteet on nyt 25% alennuksessa ja HUOM! Töölöntorin Relovessa oleva mallisto on -40%. Jos asustelet täällä pääkaupunkiseudulla, kannattaa poiketa siellä (Sandelsinkatu 6).

Pidemmittä puheitta videon pariin! Mukavaa lumen täyttämää sunnuntaita - nähdään taas <3

Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. ������

  VastaaPoista
 2. Oi löysinpäs kivan blogin😊Ihan mun juttuja..Mukavaa helmikuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kristiina! No mutta, sepäs olikin kiva kuulla! Ihanan raikkaan talvista helmikuuta myös Sinulle <3

   Poista
 3. No just. Tuo ylempi nätti kuvio- kommentti piti olla nauravia hymynaamoja, mutta eihän sitä näin keski-ikäisenä näköjään hallitse edes omaa tablettia. Usein jätänkin sen takia kommentoimatta, etten kirjoittaisi mitään tyhmää, kun ilmaisutaito on huono. Ikävää aiheuttaa sitten pahaa mieltä, jos ei ole tarkoittanut sitä. Mutta hauska oli tuo video!
  -Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Arja! No ei kuule mitään :D Voin ihan rehellisesti sanoa, että koskaan ikinä en ole pahastunut tai pahoittanut mieltäni blogikommenttien suhteen! Ilahtunut olen kylläkin monet kerrat, mutta mikään ikävä ei tartu meikäläiseen eikä jää vaivaamaan mieltä. Enkä oikein ymmärrä ihmisiä, jotka turhaan pahoittavat mielensä täällä avoimilla taivaskanavilla..

   PS. Lisää videoita on tulossa ja toivottavasti nekin yhtä viihdyttäviä :D Kyllä huumori on meidän juttu!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.