Ihanat inspiraatio -aamut ja kurkistus ruotsalaisen Budgie -brändin PR-tapahtumaan!

23.2.2019

Olen jo Insta Storyn ja meidän You Tube -kanavallakin maininnut, että ehkä inspiroivin tapa aloittaa päivä, on pyörähtää aamuisissa PR-tapahtumissa. Kun joutuu viettämään paljon yksinäisiä hetkiä tämän tietokoneen äärellä, on mielettömän hienoa päästä fiilistelemään uusia tuulahduksia niin kosmetiikan kuin muodinkin parissa ja inspiroitua niistä heti aamusta. Ja brändiensä uutuuksia lanseeraavat ihmiset on poikkeuksetta niin innoissaan omista tuotteistaan, että se fiilis tarttuu väkisinkin läsnäoleviin. Aamut saa suoranaisen inspiraatiovyöryn koko päiväksi. Niistä tapahtumista syntyy myös superihania ja niin innostavaa Insta Stories -materiaalia, joita sinäkin pääset seuraajana fiilistelemään. Toivottavasti innostuneisuus välittyy myös sinne sinunkin työpäivään!

Pari viikkoa sitten olin jälleen aamuisessa PR-tapahtumassa, joka pidettiin minulle entuudestaan vieraassa paikassa eli Forum Box -nimisessä tilassa (Ruoholahdenranta 3A). Jos en muuta ole näitten blogivuosien aikana oppinut, niin ainakin olen oppinut suunnistamaan minulle entuudestaan tuntemattomiin paikkoihin. Reittiopas on parasta, mitä meille "junantuomille" hesalaisille on tarjolla!

Tapahtumapaikka oli ihana, valoisa, sellainen industrial -henkinen avara tila. Ja miten hienoksi se olikaan sisustettu pelkästään tätä tilaisuutta varten! Ihan kuin undulaateille somistettu puutarha. Tarjoilut oli myös mielenkiintoiset ja parasta oli päästä maistamaan paikan päällä tehtyä vanilja-mansikka jäätelöä. Se oli superhyvää!

Kyseessä oli ruotsalaisen hiustenhoitobrändi Budgien lanseeraustilaisuus tänne meille Suomen markkinoille. Maailman ensiesiintyminen tapahtui vasta tammikuussa eli kyseessä on ihan uusi brändi. Brändistä teki mielenkiintoisen tietysti raikas, värikäs ilme, ihan kuten undulaatit konsanaan. Ja myös se, että he pyrkivät aidosti ottamaan kuluttajat mukaan tuotekehitykseen ja kertovat kuuntelevansa tarkasti asiakkaitten toivomuksia. Areenana on tietysti brändin omat sosiaalisen median kanavat niin Instagramissa kuin Facebookissa @thebudgiecollective eli nerokas tapa kerätä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Siitäkin heille pojot! Brändi on myös 100% vegaani ja kaikki sen tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Budgie -tuotteita löytyy KICKS-myymälöistä ja verkkokaupasta ja hinnatkin on varsin kohtuullisella tasolla eli 4,90 eur - 17,70 eur.

Kuten PR-tapahtumista yleensä, niin tästäkin tapahtumasta saimme varsin runsaat goodie -bägit. Ihan vielä en ole ehtinyt testata tuotteita, mutta kyllä senkin aika vielä tulee.

Sellainen oli eräs inspiroiva aamu <3


Kuvat Juuli Rönkä
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Budgie, Business Woman
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.