V-aukkoinen mekko ja Irtokaulus sen kanssa

9.1.2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Klingelin kanssa.

Täällä eräs väsynyt matkaaja toivottaa ihanaa uutta vuotta! Ainakin Instagramia seuranneet tietävät, että piipahdimme Sri Lankassa lomareissulla ja kotiuduimme sunnuntaina.

Olimme Ahungalla -nimisessä kylässä, jonne on noin vuosi sitten rakennettu uusi Riu-ketjun hotelli. Paikka sijaitsee reilut 100 kilometriä pääkaupungista Colombosta etelään. Me ei juuri koskaan käytetä all-inclusive -hotelleja, koska ei olla jotenkin innostuttu niistä. Tällä kertaa kuitenkin tartuimme houkutukseen ja se oli loistava valinta.

Matka oli ihan huikea kaikin tavoin ja voin kyllä lämpimästi suositella Sri Lankaa lomakohteena! Se on ilmastoltaan mukavampi kuin Thaimaa, ruoka oli huikean hyvää, kulttuuri kiehtovaa ja kustannustasokin kohtuullisen edullinen. Mukavaa vaihtelua Thaimaalle. Liikenne oli oikeastaan ainoa miinus, ja muistutti jossain määrin kaoottista Intiaa. Emme juurikaan poistuneet hotellin alueelta, koska pienikin matka saattoi pahimmillaan viedä kohtuuttoman ajan. Esimerkiksi matka lentokentältä hotelille kesti tulomatkalla ruuhka-aikaan noin nelisen tuntia ja paluumatkalla myöhään yöllä noin kaksi tuntia.

Menkää ihmeessä käymään Sri Lankassa, jos mietitte vaikkapa Thaimaalle vaihtoehtoja! Ihana paikka <3

Kun pinnassa on hennon hento rusketus, on suorastaan välttämätöntä käyttää tilaisuus hyväkseen ja ottaa asukuvia. Klingelin pakettikin oli saapunut sopivasti loman aikana.

Olen etsinyt jo pitkään valkoista irtokaulusta, koska olen joskus omistanut sellaisen, ja tiedän, miten käytännöllinen se on. Olen nähnyt kyllä erilaisia irtokauluksia, mutta niissä on ollut aina joko jotain ylimääräistä tai sitten kaulus ei ole ollut tarpeeksi "tärkätty". Testasin pienellä riskillä tätä Klingelin irtokaulusta ja se oli kuulkaas just prikulleen sellainen, jota olen etsinyt <3

Minulla oli itse asiassa mielessä juurikin tämä kuvissa oleva musta Oasiksen neulemekko, jonka kanssa halusin käyttää valkoista irtokaulusta. Vaikka V-aukko olisi ihan ok ilman kaulustakin, on mielestäni tämä kokonaisuus ihan prikulleen se, mitä tavoittelin.

Mitä tykkäät tästä kokonaisuudesta? Oletko koskaan testannut irtokaulusta? Ja oletko tilannut Klingeliltä jotain - ja olisi kiva kuulla tietysti, että mitä?

PS. Huomenna julkaisen toisen asukokonaisuuden tähän Klingelin yhteistyöhön liittyen eli pysykäähän kuulolla!

Klingel Paitakaulussomiste
Irtokaulus: Klingel (klik tämä näin) - minulla koko 34
Mekko: Oasis (klik) - koko S
Kello: Fitbit
Klingel Paitakaulussomiste
Klingel Paitakaulussomiste, Business Woman
Klinger Paitakaulussomiste
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Upea mekko jota irtokaulus täydentää hyvin. Ilman tuota kaulusta mekko on ehkä liian avoin, ainakin omaan makuuni. Mutta noin se on täydellinen ja raikas kokonaisuus ! En ole koskaan tilannut Klingeliltä mitään, mutta nyt taisi lähteä kaulus tilaukseen :)
    t.Tiina

    VastaaPoista
  2. Olet todella tyylikäs ja naisellinen! Tykkään!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.