TÄHDET ESIIN -hyväntekeväisyyskamppis yrityksille - Hae ihmeessä mukaan!

27.1.2019

Yrittäjä, tämä postaus kannattaa lukea ja katsoa alla oleva video, jos tuntuu, että "pelikentällä" on vaikeaa saada näkyvyyttä!

Lanseeraamme nimittäin blogikolleega Mian kanssa TÄHDET ESIIN! –hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tavoitteena on auttaa piilossa olevia suomalaisia, mielenkiintoisia, kasvupotentiaalisia tähti-yrityksiä ja tuoda heidät sosiaalisen median keskiöön. Tämä on tietääksemme ensimmäinen hyväntekeväisyyskampanja Suomessa, joka on suunnattu yrityksille!

Miksi kampanja on mielestämme tärkeä?

* Suomen kasvu nojaa tulevaisuudessa suurelta osin pienten ja keskisuurten yritysten varaan. Me haluamme omalla panoksellamme auttaa niitä kohden kasvua ja työllistämistä.

* Suomessa on paljon yrittäjiä ja yrityksiä, joilla on loistava bisnesidea, mutta jotka tekevät työtään alle köyhyysrajan palkalla osittain, koska heistä ei yksinkertaisesti tiedetä riittävästi.

* Suomessa on monenlaisia järjestöjä ja tempauksia, joilla autetaan ja tuetaan esimerkiksi sairaita, vanhuksia ja vähävaraisia ihmisiä. Yritykset jäävät hyväntekeväisyyden ja avun ulkopuolelle, koska yrittäjät mielletään kansan riveissä ”rikkaiksi ja menestyviksi”, jotka pärjäävät omillaan.

* Facebook on tietosuoja-asetuksen myötä kiristänyt sääntöjään ja algoritmejaan niin, että siellä on entistä hankalampaa saada näkyvyyttä, edes rahalla.

* Sosiaalinen media on vahvasti kaupallistunut ja siellä toimivat ”mielipidevaikuttajat” tarjoavat näkyvyyttä enää vain kohtuullista palkkiota vastaan. Ja sehän on täysin ok, koska se on heidän liiketoimintaansa. Siihen ei vaan pienillä yrityksillä tahdo olla varaa!

Miten toteutamme kampanjan?

* Me haluamme tarjota näkyvyyttä piilossa oleville tähti -yrityksille tarjoamalla heille vastikkeetta palstatilaa omissa sosiaalisen median kanavissamme sekä verkostoissamme. Vain taivas on rajana!

* Otamme mukaan max 10 yritystä, joiden kasvua me haluamme omalla panoksellamme tukea ja auttaa.

Kenelle kampanja on tarkoitettu?

* Otamme yrityksiä hakemuksesta mukaan TÄHDET ESIIN! -kampanjaan.

* Tarjoamme tätä ainutlaatuista mahdollisuutta max. 10 yritykselle

* Emme aseta tässä vaiheessa mitään rajoituksia mukaan pääseville yrityksille eli kannattaa hakea, oli liiketoimintasi, liikevaihtosi tai yrityksesi ikä mikä tahansa! Ainoa vaatimuksemme on se, että sinulla on yrittäjänä rohkeutta kasvaa ja halua työllistää!

* Kannattaa siis hakea mukaan, jos koet omistavasi juuri sen tähtiyrityksen, jonka menestyksen tiellä on liian vähäinen huomio.

Hakemuksesta toivoisimme lukevamme:

* Yrityksesi tarinan.
* Minkälaista apua koet kaipaavasi?
* Minkä koet olevan menestymisen suurin este tai haaste?
* Mitä olet tähän saakka tehnyt yrityksesi näkyvyyden eteen? Mikä on toiminut ja mitä haasteita koet näkyvyyden saamisen tiellä?

Lähetä meille hakemuksesi helmikuun 2019 loppuun mennessä osoitteeseen:
malmimia@gmail.com

Keitä me olemme?

* Olemme pitkänlinjan bloggaajia, jonka lisäksi toimimme molemmat yrittäjinä. Yrittäjän haasteet ovat siis meille enemmän kuin tuttuja.

* Pia on yksi aikuisbloggaajien uranuurtajista ja pitänyt Business Woman -blogia jo noin yhdeksän vuoden ajan. Hänelle yrittäjän haasteet ovat tuttuja myös pitkän pankkiuran sekä nykyisin maahantuomansa Oasis-muotibrändin kautta.

* Mia on työskennellyt monipuolisesti toimittajana kotimaisessa mediassa 15 vuoden ajan. Vapaana yrittäjänä hän on kirjoittanut kotimaisista ja ulkomaisista tähdistä, julkaissut kirjoja, sekä pitänyt Cin Cin! –blogiaan jo 7 vuoden ajan. Mialla on laajat julkkis- ja mediaverkostot ja Pian tavoin vankka kokemus sosiaalisen median sisällöntuotannosta.

Eiköhän tehdä yhdessä unelmista totta!
Pia&Mia


Pia  http://www.businesswomanhelsinki.com/
Mia Malmi https://www.cincinbymiamalmi.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHmPbS8xKkagfi48yjMYGnA?view_as=subscriber

KATSO TÄMÄ VIDEO:
Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
  2. Meillä on suunnitteilla juuri pieni hyväntekeväisyystempaus, kylläkin tapahtuman muodossa. Loistava idea hyödyntää kaksi asiaa kerralla! Sekä tehdä hyvää sekä auttaa pieniä yrityksiä. Erityisesti tykkään että teillä ei ole rajoitetta yrityksen suhteen vaan kaikki voi hakea.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.