Eläinkuosia ja keinonahkaa - ei päivän vaan kuukauden asu

26.1.2019

Jos SINÄ olet nähnyt minua viime aikoina livenä, olet 80% todennäköisyydellä nähnyt minulla tämän kuvissa olevan asun. Olen vähän joka asiassa sellainen tapaus, joka ei turhia vaihtele hyväksi havaitsemaansa asiaa. Se pätee pitkälle myös pukeutumiseen. En ole se tyyppi, joka vaihtaa asua monta kertaa viikossa, päivästä nyt puhumattakaan. Tämä kuvissa oleva asu on vaan yksinkertaisesti hyvännäköinen ja mukava päällä.

Eläinkuosejahan on ollut forevö valikoimissa ja toisinaan ne on muodikkaampia kuin muulloin. Niitä voi joka tapauksessa aina käyttää ja ansaitsevat ehdottomasti klassikko -nimityksen. Syksystä lähtien ne on olleet taas kuumaa kamaa ja hihhulei, niitten valtavirta jatkuu! Katsoin nimittäin Oasiksen tulevia valikoimia ja niin leopardit kuin käärmekuosit senkun vaan jatkavat voittokulkuaan. Samaisia kuoseja on näkynyt monen muunkin brändin Showroomeilla, mm. Sandin kevätmallistossa ne olivat myös näyttävästi valikoimissa.

Eli ei niistä mihinkään pääse jatkossakaan. Eikä kyllä tarvikaan!

Olen siis suorastaan asunut tässä asussa ja löytänyt aivan hiljattain, ensimmäistä kertaa elämässäni, yhdistelmän, jossa asu muodostuu mekosta ja housuista. Tätä en olisi uskonut tapahtuvan, mutta niin on vaan käynyt. Sara on tehnyt pitkään suorastaan taidetta housujen ja mekkojen yhdistämisestä ja olen niitä hänen päällään ihastellut. Mutta kuvitellut, että ei ne minulle sovi. Pitäisi aina muistaa, että tänä päivänä kaikki se, mikä itsestä tuntuu hyvältä, on muodikasta. Muoti on lopulta asia, minkä sisällön jokainen päättää itse. Aivan sama, mitä muut ajattelevat.

Loppuun vielä tärkeä tiedotus! Nimittäin huomenna sunnuntaina julkaisemme uuden videon meidän kanavalla (klik täällä näin). Se on suunnattu ensisijassa yrittäjille eli jos olet itse yrittäjä tai tunnet sellaisia, vinkkaathan heille! Teen huomenna blogipostauksen, jossa tietysti linkkaan videon, eli tule moikkaamaan huomennakin <3

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja nähdään taas <3 PS. Instagramin Stories -puolella pyörii taas iso kasa videoita - käyhän kurkkaamassa!

Madonna Mekko, Oasis Finland, Business Woman
Mekko: Madonna Mekko, Oasis Finland, koko 38
Housut: Keinonahkaiset leggingsit, Oasis Finland (valitettavasti loppu varastosta)
Kengät: Geox
Kello: Fitbit Versa *


Madonna Mekko by Oasis Finland, Business Woman
Madonna Mekko by Oasis Finland, Business Woman
Seuraa blogiani:
Blogit.fi

* Tuote saatu blogin kautta.

3 kommenttia:

 1. Onko poskissasi täytettä?

  T: leohuivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaahhaa :D Luoja on aikoinaan luonut minulle kohtuullisen korkeat poskipäät ja niitä on sitten tehostettu hyvillä varjostuksilla :D Ihan on omaa tavaraa, paitsi varjostukset, jotka on tehty IsaDoran Face Sculptor -paletilla.

   Poista
 2. Leggarit on kivat, onko niitä tulossa lisää?

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.