Poseerausta postikorttimaisemissa eli joulun asu

26.12.2018

Terveisiä sairastuvalta! Puolet meidän väestä on ollut jouluflunssan kourissa ja minä onnekseni kuulun siihen terveeseen puolikkaaseen. Vaikka ei kenenkään terveenkään oleminen ole kovin ylevää, kun porukka ympärillä sairastaa.. Sen tähden meidän kotiinpaluukin viivästyi päivällä. Mutta ei kai tämä meikäläisenkään maailma yhteen päivään kaadu..

Huomenna koittaa onneksi jo arki, ja saa alkaa keskittyä taas omien normaaleiden askareiden pariin. To-do -lista on ihan riittävän pitkä ja siellä on asioita, joita olen lykännyt ja lykännyt ja nyt ajattelin tarttua niihin oikein urakalla. Mm. yksi ikävä vahingonkorvauskeissi pitäisi viimein saada maaliin eli asia, jonka jättäisin niin paljon mieluummin tekemättä, mutta en vaan yksinkertaisesti voi luovuttaa. Kuinkahan moni yrittäjä muuten kärsii nahoissaan vahinkoja, joihin ei ole aikaa, tarmoa eikä ehkä taitoakaan uppoutua ja vaatia oikeuksiaan? Eikä oikein ole varaa palkata ulkopuolista avun tarjoajaa. Pää vaan pensaaseen, hammasta purren mennään eteenpäin, koska se on niin paljon helpompaa.

Ollaan muuten tekemässä Mian kanssa videota näistä yrittäjän elämän (ensi)askeleista, koska ollaan molemmat yrittäjiä. Odottakaas vaan, kunhan saadaan koottua ajatuksemme asiasta muutaman minuutin videon muotoon.

Täällä Ruokolahdella maisemat on kuin suoraan postikortista! Paljon lunta ja muutama pakkasaste - kyllä Suomi-neito näytti niin kauniilta juhla-asussaan <3 Käykääs muuten katsomassa Instagramin Story -puolelta meidän potkukelkkailuvideoita. Oli pakko päästä vähän puuskuttamaan, ja yrittää saada joulun ähkyä siirtymään pois tästä kehosta. Kunhan arki alkaa, lopetan ylensyönnin. Ainakin siihen asti, kunnes taas syön ylen.. Joulu on petollista aikaa omalle keholle!

Madonna Paita by Oasis Finland, Business Woman
Neuletakki: Vera Neuletakki, klik tämä näin (minulla koko XS)
Paita: Madonna Paita, tämä klik (minulla koko 36)
Housut: Oasis (valitettavasti loppu varastosta)
Kengät: UGG

Vera Neuletakki by Oasis Finland, Business Woman
Vera Neuletakki by Oasis Finland, Business Woman
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.