Parasta just nyt - TOP 4

5.12.2018

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja jo senkin tähden olo on kovin kiitollinen monestakin asiasta. Tänään avattiin uusi upea kirjastotalo Oodi, joka on aika kova juttu Suomelle ja Helsingille. Se on upeaa arkkitehtuuria ja buustaa Helsinkiä kulttuurikaupunkina taas vähän korkeammalle. Mitä kaikkea hyvää se tuokaan tullessaan ja mihin kaikkeen se generoi vaikutustaan, jää nähtäväksi. Uskon, että se tulee olemaan loistava investointi jopa meidän kansantaloudelle.

Pakko fiilistellä myös huomista vapaapäivää ja sitä, että me lähdemme huomenna minilomalle Rukalle. Ottakaahan meikäläisen Instagram seurantaan (klik), koska tulen postailemaan Storeja sieltä (toivottavasti) ahkerasti. Meidän "mökki" tulee nimittäin olemaan vähintään näkemisen arvoinen, sen lupaan. Matka on minulle huvimatka, mutta miehelle se on työmatka, ja se selittää meidän normimatkasta poikkeavat oltavat siellä.

Tässä postauksessa haluan antaa teille loistavia vinkkejä siitä, mitä tuotteita haluan just nyt nostaa esiin omien kokemusteni kautta. Pääsen blogin kautta testailemaan monenlaisia tuotteita ja parhaat niistä on mukava vinkata myös teille. Ja estää näin se, että sinne teidän kaappeihin ei tulisi ehkä niitä hutiostoja.

1. Lieracin koko uusi Lift Integral -sarja. Ja tällä kertaa erityisesti sarjan pikanaamio Masque Lift Flash. Sarjan tunnistaa purkkien kauniista lilasta väristä ja voisinpa väittää, että mikä tahansa sarjan tuote on ihan loistava. Kuvassa oleva pikanaamio taikoo ihon freshiksi ja pehmeäksi ja se on loistava pohja vaikkapa juhlameikille (tai mille tahansa muullekin meikille). Eikä tarvi pitää iholla kuin 10 minuuttia.

Hauska yhteensattuma, kun avasin uusimman Eeva -lehden kuvatakseni tämän postauksen kosmetiikkatuotteita lehteä alustana käyttääkseni ja edessäni avautuikin Lieracin mainos! En tiennyt  - ja vaikka olin lukenut lehden kertaalleen, en ollut bongannut tätä mainosta :)

Lierac, Lift Integral, Masque Lift Flash, Business Woman

2. Michael Korsin uudet, kullatut pienet laukku -korvikset. Ai että miten tykkäänkään näistä! Käytän koruja todella niukasti, mutta nämä laitan korviin melkeinpä joka päivä. Korvikset on Stockmannin Westerbackalta ja olen saanut ne eräässä PR-tapahtumassa. Parille tutulle nämä kyseiset korvikset aiheuttivat jotain häikkää korvissa, eli ne eivät välttämättä sovi nikkeliallergikoille. Tykkään myös siitä, että korut ovat jämäkät ja tausta pysyy kiinni tiukasti.

Michael Kors, Business Woman

3. Olen käyttänyt Joe Blascon Instant Youth Activatoria ja ihastunut siihen kertalaakista. Laitan tätä kyseistä voidetta meikkivoiteen alle, koska se jättää ihoon kivan hehkun, vähän pullistaa ihoa ja imeytyy todella nopeasti. En olisi uskonut, mutta testattu on sen verran monta kertaa, että kyllä se vaan toimii. Vink vink - yhdessä edellä mainitun Lieracin pikanaamion kanssa ihan lyömätön pari!

Joe Blasco, Instant Youth Activator, Business Woman

4. No sitten viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisimpänä.. Eeva -lehden tuoreimmassa eli joulukuun lehdessä esitellään tulevaa tammikuun lehden sisältöä ja arvatkaa, kenen kotona sen toimitus poikkesi :) Luvassa on ihan huikeita kuvia ja vähän stooria 5 sivun verran meidän ihanasta kodista tosiaan tammikuun Eevassa. PS. Katsokaa hei, miten hienosti kuvaaja sai Leon pysymään paikallaan ja jopa poseeraamaan kameralle <3

Eeva -lehti, tammikuu 2019, Business Woman
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Kiitos kivoista vinkeistä! Odotan innolla tammikuun Eeva -lehteä. Kotinne on varmasti Superihana <3
    t.Tiina

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.