Oasiksen suosikkeja ja Cheerleadingin SM-kisatunnelmia

19.12.2018

Mitäs tänne kuuluu? Ei ollakaan nähty hetkeen.. Paitsi tietysti, jos olette katsoneet meidän uusia videoita eli klit tänne näin! Pistähän muuten kanava tilaukseen, niin saat automaattisesti ilmoituksen aina kun uusia videoita ilmestyy.

Mistäköhän aloittaisi.. Meidän Ruka-reissu meni mainiosti. Mehän mentiin sinne viikko sitten torstai-iltana aika myöhään eli vasta perjantaina pääsimme nautiskelemaan Rukan upeuksista. Minä kävin hiihtämässä sitä ainokaista viiden kilometrin lenkkiä, joka oli tehty vähän aiemmin hiihdettyjä maailman-cupin kisoja varten. Se oli oikein hyvässä kunnossa ja oli kyllä niin supermahtavaa hiihtää. Latu piti jättää jo hyvissä ajoin perjantaina, koska piti alkaa valmistautua noin parikymmenhenkiseen vierasjoukkoon, joka meidän mökille oli tuloillaan. Noh, seuraava päivä eli lauantai tulikin vietettyä visusti sängyn pohjalla (koska öö krapula..), kunnes kone starttasi kuuden aikaan takaisin Helsinkiin. Eli näin vanhanaikaisesti kävi hälle, joka ei juurikaan alkoholiin koske. Silloin harvoin kun koskee, niin rankkuahan siitä tulee niin että veret seisahtaa. Että semmoinen pyörähdys Rukalla.

Tasan viikko Rukan reissun jälkeen oli tämän syksyn aivan ehdoton kohokohta, jota varten meidän koko jengi täällä kotona, oltiin valmistauduttu - nimittäin Cheerleadingin SM-kisat. Jännitin meidän juniorin esitystä ihan mie-let-tö-mäs-ti, koska kisat pidettiin jäähallilla ja siellä oli hyytävän kylmä. Miten hän, joka aina palelee, saa pidettyä lihaksensa notkeina taitoa ja notkeutta vaativan kisasuorituksen ajan. Kaiken kaikkiaan yllättävän moni joukkue teki isojakin virheitä ja voisin kuvitella, että sillä kylmyydellä oli oma osansa. Ja siellä oli sentään Suomen parhaat joukkueet, ja Suomihan on ihan maailman huippua kyseisessä lajissa. No mutta. Hopeaa tuli ja sen myötä saattaa joukkueelle avautua mahdollisuus edustaa Suomea ensi kesäkuun EM-kisoissa Pietarissa. Toiveissa kajastaa siis jo aika hurjan mielenkiintoinen Pietarin matka, mutta katsotaan nyt. Haaveita pitää tietysti olla :) Käykääs muuten katsomassa Instagramista pieni videonpätkä, jossa meidän neitokainen nousee yläilmoihin FTGorillan kämmenellä :)

Cheerleadingista harrastuksena vielä sen verran, että jos sinulla on kotona lajista kiinnostuneita ja/tai harrastajia, kannattaa joukkueesta toiseen etenemisen kanssa edetä kohtuullisen rauhallisesti. Ainakin meidän juniorilla on välillä ollut ihan mahdoton hinku eteenpäin ja meillä onkin ollut pitelemistä, ettei hän siirtyisi liian aikaisin liian vaativaan joukkueeseen. Olemme saaneet hänet pysymään minijoukkueessa tähän saakka eli kunnes on pakko lähteä mineistä ja karsia johonkin junnujoukkueeseen. Junnujen vaatimustaso varsinkin niissä ykkösjoukkueissa ei todellakaan ole enää mitään kevyttä harrastelua, vaan kroppa tulee olemaan uskomattoman kovilla. Liikkeet on hurjan paljon vaikeampia, vaatimustaso kova ja heitot korkeita. Antaa sen pienen kropan tottua rauhassa askel ja vaihe kerrallaan. Puhumattakaan siitä henkisestä harppauksesta, kun siirrytään mineistä junnuihin. Mineissä joukkuekamut on lapsia, kun junnuissa he ovat jo nuorisoa. Mutta siis, hurjan nuorena nämä tytöt ja pojat tuntuu karsivan junnujoukkueisiin ja minusta sitä kannattaa miettiä ihan siellä kotioloissa ja kannustaa jatkamaan mineissä niin pitkään kuin mahdollista. Ei heillä ole kiirettä mihinkään!

No mutta. Nyt on heikkolaatuisia kuvia luvassa, pahoittelut siitä, mutta onpahan asukuvia kuitenkin. En muista, koska olisin käyttänyt kännykkäkuvia täällä blogin puolella, mutta nyt sekin tapahtuu. Tässä olisi nimittäin joitakin omia suosikkeja tämän hetken Oasis -mallistoista. Valitettavasti koot alkaa varastossa olla aika finaalissa, mutta on siellä jotain vielä jäljellä.

PS. Oasiksen mallistoa löytyy pieni erä Töölöntorin Relovesta (Sandelsinkatu 6) sieltä PopUp -puolelta. Jos olet kiinnostunut jostain mallista erityisesti, laita minulle viestiä (info@oasis-stores.fi), niin varmistan, että se varmasti löytyy Relovesta ja pääset sovittamaan sitä! Minun kanssani voit sopia muutoinkin joustavasti Oasikseen liittyen oikeastaan mitä vaan eli ota ihmeessä yhteyttä ja sovitaan sovitus tai nouto tai mitä vaan.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja odotan niitä ihania rauhoittumisen hetkiä jo ihan innoissani! Meillä on ollut jotenkin todella omituinen syksy, eikä vapaata ole juurikaan ollut kenelläkään meidän perheestä. Nyt pidetään taukoa ja ladataan akkuja niin että taas jaksaa.

Blogia ajattelin kuitenkin päivittää, koska tämä juuri on minulle sitä parasta rentoilua <3


Mekko: Frieda Scarf Paitamekko, klik (koko 34)
Matto: Ellos (tämä näin, klik)


Neuletakki: Camilla, klik (koko XS)
Pooloneule: Lizzie Poolopaita, klik (koko S)
Housut: Keinonahkaiset leggingsit (loppu varastosta)


Neuletakki: Vera Neuletakki, klik (koko XS)
T-paita: The Perfect Tee, klik (White, koko XS)

Piper Neuletakki, Oasis Finland
Neuletakki: Piper Neuletakki, klik (koko XS)
T-paita: The Perfect Tee, klik (White, koko XS)

Linkit ovat siinä mielessä kaupallisia linkkejä, että saatan hyötyä niistä välillisesti Oasiksen verkkokauppaa pyörittävän yrityksen omistajana.

Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Joskus on kyllä kiva lukea tämmöisiä pidempiäkin postauksia :)
    Rauhallista joulun aikaa!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.