Joulukuun suunnitelmia sekä Airan makuuhuoneessa Jorma Uotisen ja Mian kanssa

2.12.2018

Hyvää joulukuuta ystävät <3 Onko Sinulla jo selkeät suunnitelmat joulun osalta? Moni kyselee joulusuunnitelmien perään, ja aina vähän itsekin "ihmettelen", kun eihän meillä ole minkäänmoisia suunnitelmia tänäkään vuonna. Mennään virran ja fiiliksen mukaan.

Itsenäisyyspäivän osalta sen sijaan on suunnitelmia. Lähdetään koko meidän jengillä Rukalle (toivottavasti) hiihtelemään ja laskettelemaan. Varattiin lennot Kuusamoon jo aikaa sitten, kunnes Cheerleadingin SM-kisat sotki hiukan suunnitelmia. Juniori siis yllättäen kisailee siellä, eikä hän voi olla pois harjoituksista enää näin loppumetreillä. Kisat on jo 15.12 ja ne on muuten Jäähallilla täällä Helsingissä.

Me lennetään juniorin kanssa takaisin Kuusamosta Helsinkiin jo tulevana lauantaina ja loppuperhe tulee perässä sunnuntaina.

Leo ei valitettavasti lähde meidän mukaan, vaan se lähti tänään sunnuntaina omalle lomalle Itä-Suomeen "mummolaan". Se on aina ihan superinnoissaan, kun pääsee "hermolomalle" maalle, jossa sitä odottaa taas melkoiset prinssipalvelut. Se nukkuu siellä sängyssä, pääsee ulos lenkille noin 8 kertaa päivässä ja saa herkkupaloja milloin vaan niitä vaivautuu pyytämään. Aina kun Leo tulee takaisin kotiin, se on ensinnäkin lihonut ja sen lisäksi se on pari päivää jonkinmoisen koiradepression vallassa. Se ei syö mitään, sitä ei kiinnosta mikään (ei edes naapurin tyttökoirat), se nukkuu vaan.

Ollaan muuten julkaistu Mian kanssa jälleen uusi video! Tässä linkki siihen, klik. Ollaan tähdätty siihen, että joka sunnuntai ilmestyisi uusi video ja toivotaan tietysti, että kävisit tilaamassa meidän kanavan. Joulukuu on tosin vähän hankalampaa aikaa pysyä tuossa säännönmukaisuudessa, mutta silloin kun arki rullaa normaalisti, se tahti on tähtäimessämme.

Oikein ihanaa alkavaa juhlaviikkoa <3 Jos haluat tulla meidän mukana Rukalle, niin kannattaa ottaa meikäläisen Instagram seurantaan!
Pomeranian Leo, Business Woman
^Meidän söpö Leo lähti Itä-Suomeen mummolaan passattavaksi <3
Cheerleading, Business Woman
^Tätä meidän elämä on ollut ja tulee olemaan, toivottavasti pitkään <3 Cheerleading on muuten listattu yhdeksi maailman vaarallisimmista harrastuksista. Hypyt on korkeita ja liikkeet haastavia..
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.