Luonnonvalkoinen neuletakki

25.11.2018

Tänään sunnuntaina täällä Helsingissä oli aivan mieletön sää. Pikkupakkanen paukkui ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta. Oli aivan pakko päästä kuvaamaan ulos ja tuloksena oli peräti kahdet asukuvat. En muista koska olisi viimeksi tapahtunut moista ja oi että miten tyytyväinen olenkaan! Tulee taas sellainen "hyvä bloggaaja" -fiilis. Niin ja kuvattiinhan me Mian kanssa pari uutta videotakin viime viikolla, joten paljon on matskua jemmassa. Hyvä hyvä.

Elämä on viime aikoina totta totisesti enemmän balanssissa kuin aikoihin. Töitä tuppaa oleen enemmän kuin mihin kädet riittää, mutta asiat on selkeämmin nyt, kun Ullanlinnan Showroomia ei enää ole ja saan olla yhdessä paikassa. Tai onhan meillä pieni osa mallistoa Töölöntorin Relovessa, mutta sitä hoidetaan Reloven toimesta, eikä se juurikaan minua hajota. Jos muuten haluat sovittaa jotain määrättyä mallia, niin laita minulle viestiä (info@oasis-stores.fi), niin huolehdin, että se kyseinen malli on Relovessa silloin kun pääset siellä käymään. Moni on kysellyt, ja tämä on osoittautunut vallan toimivaksi systeemiksi.

Asusta muutama sananen. Olen odottanut superinnokkaana tätä uutta luonnonvalkoista, vähän käsintehdyn näköistä Camilla Neuletakkia saapuvaksi ja kun se vihdoin viime viikolla tuli, ostin sen heti itselleni. Olen niin monta kivaa mallia menettänyt, koska en ole ehtinyt ajoissa ostaa.. Tämä minun päällä oleva koko on XS ja kuten kuvasta näkyy, se on varsin reilu mitoitukseltaan. Ihanan rento vaikka hienompienkin mekkojen päällä. Itse pukeuduin ankeasti mustaan, koska elän taas jotain mustaa aikakautta.. Kyllä se pian menee ohi, on aina mennyt.

Tämä olisi nyt tässä eli ei muuta kuin ihanaa alkavaa uutta viikkoa! Toivottavasti kaunis kirkas talvinen sää jatkuisi vielä piiiiitkään <3


Hattu: KN Collection
Neuletakki: Camilla Neuletakki, Oasis (koko XS)
Poolo: Marco Polo
Housut: Oasis
Nilkkurit: Acne

Camilla Neuletakki, Oasis Finland
Camilla Neuletakki, Oasis Finland
Camilla Neuletakki, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.