Katsohan meidän uusi video - 7 faktaa minusta ja Miasta!

11.11.2018

Tavattiin Cin Cin by Mia Malmi -blogin Mian kanssa torstaina ja oltiin supertehokkaita. Kuvattiin aika paljon matskua meidän videokanavalle, valokuvattiin 3 asua kylmässä ulkona ja tehtiimpä vielä eräs muukin yhteinen juttu, jota en vielä paljasta. Paljastettakoon se myöhemmin.

Hyvää hei Isänpäivää kaikille! Erityiset onnentoivotukset haluan lähettää omalle Appiukolle, joka teki tähän maailmaan parhaan miehen ikinä <3 Oma Isä siirtyi ajasta ikuisuuteen vuonna 2009, aivan liian nuorena - hänelle lähetän isänpäivän toivotukset syystuulen mukana <3

Pidemmittä puheitta videon pariin! Jos tykkäsit ja jos toivot meiltä videoita jatkossakin, käy peukuttamassa ja tilaamassa kanava klik täältä näin.

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva video, hyvä te. Hirmuinen tuo lentohommeli, onneksi nykyään on kunnon turvatarkastukset. Iloista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiia <3 Kiva kuulla, että tykkäsit! Se oli kyllä melkoisen järkyttävä kokemus ja muistan sen kuolemanpelko -tunteen kuin eilisen päivän.. Se jätti pienen pelon, mutta ei kuitenkaan lentopelkoa. Heillä taisi olla ikimuistoinen aloitus lomalle, kun heitä oltiin kohteessa vastassa oikein poliisisaattueen kera..

   Kuin myös, ihanaa syysviikkoa Sinulle myös <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.