Ihon mikroneulauksesta osana ihon kotihoitoa

9.11.2018

* Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinic´n kanssa. Postauksen linkit ovat kaupallisia linkkejä.

Olen mikroneulannut ihoa jo muutaman vuoden ajan, tosin pääsääntöisesti aina jossain hoitolassa osana kasvohoitoa. Viime kesänä hankin vihdoin ensimmäisen kotikäyttöisen mikroneulaukseen tarkoitetun rullan ja tein sen Swiss Clinic´n verkkokaupasta. Sitä oli sen verran kehuttu ja heidän sivustonsa on mielestäni sen verran luottamusta herättävä, että päädyin heidän tuotteeseensa. Näitäkin kun on monenlaista tarjolla..

Vaihtoehtoja rullan suhteen oli tasan kaksi - joko 0,2 mm:n tai 0,5 mm:n neuloilla varustettuna. Koska en ollut aikaisemmin tehnyt mikroneulausta kotioloissa, päätin hankkia lyhyempineulaisen eli 0,2 mm.

Mikroneulauksessahan tehdään todellakin satoja reikiä ihoon, jonka jälkeen iho on erittäin vastaanottavainen niille aineille, joita rullauksen jälkeen iholle laitetaan. Eli jos kotona ei ole mikroneulaukselle suositeltavaa seerumia, sellainen kannattaa hankkia samasta paikasta kuin rullakin. Tässä on mielestäni hienoinen epäkohta, kun joudut jatkossakin hankkimaan sen kyseisen seerumin ikäänkuin pakkokylkiäisenä siitä yhdestä ja samasta paikasta, vaikka niitä saisi ehkä edullisemmin muiltakin valmistajilta. Kosmetiikkavalmistajat ja -maahantuojat voisivat mielestäni enemmän tuoda esiin, mitkä heidän tuotteistaan soveltuvat mikroneulaukseen, koska se on tänä päivänä kohtuullisen yleistä meidän "aikuisten" naisten keskuudessa.

Hankin siis alkuun rullan ja seerumin käsittävän paketin eli tämän näin, klik. Rullailen ihoa aina iltasella ennen nukkumaanmenoa viiden illan ajan ja sen jälkeen pidän muutaman viikon tauon, kunnes taas rullailen viisi iltaa, muutaman minuutin kerrallaan (katso alla oleva video, miten). Jossain vaiheessa alkusyksyä hankin vielä sen pidempineulaisenkin eli 0,5 mm rullan, jota tosin en ole vielä korkannut käyttöön. Se vielä odottelee.

Kun Swiss Clinic ehdotti yhteistyötä ja tarjosi pienen voucherin heidän verkkokauppaansa, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, kuinka sen käyttäisin. Tilasin nimittäin lisää mikroneulauksen yhteydessä suositeltua seerumia eli tätä näin, klik. Mainittakoon siis, että kaikki kuvien tuotteet olen itse ostanut Swiss Clinicin verkkokaupasta jo tosiaan muutama kuukausi sitten.

Suosittelen ehdottoman lämpimästi mikroneulausta osana (anti-age) ihonhoitoa. Tulet huomaamaan tuloksia jo kohtuullisen pian käytön jälkeen! Se on yksi tehokkaimmista, ellei tehokkain, ihon kotihoidon muoto.

Kotioloissa tehtävään mikroneulaukseen pätee muutama tärkeä sääntö:
1. Jos et ole aikaisemmin mikroneulaillut ihoa, kannattaa aloittaa niistä kaikkein lyhytteräisimmistä rullista (0,2 mm).
2. Puhdista ja kuivaa iho aina ennen neulausta.
3. Älä rullaa vioittunutta ihoa, tai jos siinä on pieniäkin haavaumia.
5. Rullat pitää desinfioida aina käytön jälkeen! Käytä desinfiointiin vain alkoholipitoista desinfiointiainetta. Itse hankin senkin Swiss Cliniciltä eli tämän setin, klik.
5. Älä rullaa ihoasi liian usein tai liian pitkään. Muista pitää taukoja välillä!
6. Käytä vain niitä aineita rullauksen jälkeen, joita valmistaja(t) suosittelee. Jos ostat seerumia jostain muualta kuin valmistajalta, varmistu, että se todellakin soveltuu mikroneulaukseen.

Swiss Clinic Skin Renewal, Business Woman
^Oma mikroneulaus -settini eli rullat, seerumi ja desinfiointiaine. Mikroneulaus -rullia kannattaa säilyttää niiden omassa kotelossa, johon kuuluu myös kansi. Näin ne säilyvät puhtaana seuraavaa käyttökertaa varten.
Swiss Clinic Skin Renewal, Business Woman
^ 0,2 mm mikroneulat ovat niin lyhyet, että niitä on lähes vaikea erottaa. Rullassa on 540 hopeapäällysteistä mikroneulaa, jotka on valmistettu japanilaisesta kirurginteräksestä.
Swiss Clinic Skin Renewal, Business Woman
^ 0,5 mm mikroneulat näkyvät jo hieman selkeämmin.
Swiss Clinic Skin Renewal, Business WomanSeuraa blogiani:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.