Cyber Monday - tässä TOP 3 tarjousta, joita harkitsisin, jos mä olisin sä!

26.11.2018

Tänään on Cyber Monday eli Black Fridayn jälkibileet. En normaalisti reagoi enää näin maanantaina, koska olen omat ostokseni tehnyt jo viikonlopun aikana. Nyt oli kuitenkin sen verran kovia tarjouksia ilmoilla, että oli pakko tulla huikkaamaan teillekin.

1. Itse pyörittelin silmiä, kun näin, että Swiss Clinic* myy nyt Skin Rollereita* 17 eur hintaan! Se on oikeasti naurettavan vähän eli jos vähänkään harkitset mikroneulauksen aloittamista tai jos tarvitset uudistusta entisiin, niin nyt siihen on hyvä tilaisuus. En ole itse bongannut koskaan ennen sitä näin edullisesti. Se on superhyvä ja laadukas rolleri, varmasti parhaita, mitä markkinoilla on tavalliselle kuluttajalle tarjolla. Itselläni on siis molemmat koot eli 0,2 mm ja 0,5 mm ja käytän niitä vuorotellen.

Yksinään se Skin Roller ei riitä, koska tarvitset jotain ihoon imeytettävää ainetta sen rinnalle. Mitä tahansa ei kannata käyttää, vaan useimmiten se kosteuttava aine kannattaa ostaa samalta valmistajalta kuin rollerkin. Swiss Clinicillä oli tämä setti*  tänään maanantaina 40 eur hintaan, mikä on myös superhyvä tarjous. Se sisältää myös Skin Rollerin.

Jos MÄ olisin SÄ, ostaisin tuon setin vaikka 0,2 mm rollerilla ja lisäksi vielä erikseen 0,5 mm rollerin, jolloin koko setille tulee hintaa 57 eur. Se on oikeasti ihan mielettömän hyvä diili!

Desinfiointiainetta sitten vaan vaikka apteekista, niin saat ihonhoidon hyvälle alulle!
PS. Tässä linkki aikaisempaan postaukseen (klik), jossa kerroin enemmän omasta Skin Roller -projektistani.

* tähdellä merkityt linkit ovat kaupallisia linkkejä2. Stockmannilla on tänään kaikki takit ja kengät -30%. Tarjous on voimassa tosin vain verkossa, mutta jos MÄ olisin SÄ, harkitsisin tämän superkauniin ja näyttävän Sand´n keinoturkin hankintaa. Teen turkista postauksen vielä erikseen, mutta pakko vinkata jo tänään, koska Sandin uusimpia takkeja saa harvemmin alennuksesta. Minulla on päällä koko 34.

SAND keinoturkki, Business Finland

3. Kolmantena on mainittava Oasiksenkin panos tähän superviikonlopun päättäjäispäivään eli kaikista normaalihintaisista tuotteista saat -25% koodilla BLACK. Koodi on voimassa enää tänään maanantaina ja huh, sitten loppuu! Oasiksen malliston ytimessä on mekot ja tässä muutama kaunis vaihtoehto. Tästä linkistä pääset verkkokauppaan, klik.Maltti on valttia myös näin maanantainakin eli tee vain niitä ostoksia, joita oikeasti tarvitset! Mukavaa maanantaita <3

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Hei, tiedätkö, että. Nuo kotona käytettävät ja pyöritettavät mikroneulausrollerit rikkovat ja raapivat ihon. Siitä on enemmän haittaa, kuin hyötyä. Niissä neula tekee V-muotoisen reiän ihoon. Kosmetologien hoitoloissa käyttämät automaattineulauskynät rei’ittävät kohtisuoraan alas, mikä on oikea tapa. Lisäksi neulaussyvyyttä voidaan säätää ihon eri alueilla.

    Yt. Kosmetologiyrittäjä

    VastaaPoista
  2. Akiexpress myy samoja skin rollereita hintaan 1 euro. Ja tietenkin sen jälkeen kun noita alettiin myymään kuluttajille, kosmetologit alkoivat levittämään väitteitä että rikkovat ihon ja ovat vaarallisia, etteivät ihmiset ostaisi niitä.. ne ovat kuitenkin vain rullia missä on neuloja. Neulojen valmistus ei ole kallista tai monimutkaista. No itse voi valita mistä ostaa rullansa. Minä olen ostanut kiinasta, ja iho on kunnossa edelleen.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.