Cin Cin eli näille haluan nostaa maljan

7.11.2018

Viime viikolla en päässyt Mian matkaan meidän yhteiselle videotaipaleelle, koska taas se sama iänikuinen kiire.. Jännitin jo etukäteen viime viikkoa ihan tolkuttomasti, koska sille sattui poikkeuksellisen monta työlästä projektia, enkä ehtinyt juuri muuta kuin suorittaa to-do -listan asioita. Ensinnäkin Korkeavuorenkadun Showroomin vuokrasopimus päättyi ja tila piti tyhjentää. Varastolle piti tehdä tilaa, jotta kaikki saadaan siististi mahtumaan omille paikoilleen. Sen lisäksi briteistä saapui uusi lähetys, joka on meikäläiselle aina sitä kiireisintä aikaa inventointeineen ja varastoimisineen. Jo pelkkä tietotekninen valmistelu on oma haasteensa. Ja jotta samaan syssyyn mahtuisi varmasti ajankäytöllisiä haasteita, teimme diilin Töölön Reloven kanssa ja torstaista lähtien Oasiksen mallistoa on löytynyt siis Töölön Relovesta, sieltä popup -nurkkauksesta. Käykääs muuten katsomassa!

Ihan huippua, että viime viikko on historiaa ja alkaa taas hitusen verran uudistuneen arjen tunnustelu ja opettelu. Sen pitäisi kaiken järjen mukaan olla ehkä vähemmän työllistävää kuin aikaisempi arki eli sille ehdottomasti Cin Cin!

Relove on myös ansainnut Cin Cin -kippistelyt - on se sen verran mielenkiintoinen konsepti. Jos et vielä ole vieraillut ja tutustunut konseptiin, suosittelen ehdottomasti! Heillähän on tällä hetkellä jo kaksi myymälää, eli Töölön lisäksi myös Viiskulmassa. Viiskulmassa ei tosin ole popup -nurkkausta, joten se ei sen tähden tullut meille kyseeseen. Siihen en ole vielä päässyt kunnolla tutustumaan, mutta ainakin Töölön Relove on ihanan tunnelmallinen paikka, siellä on monimuotoista tarjontaa, ihana kahvila ja huh, miten paljon siellä käy ihan perusarkenakin porukkaa!

Haluan kippistellä myös Stockmannin supertaidokkaille Bobbi Brown´n tytöille ja tietysti brändille itselleenkin. Siellä nämä minun ja Mian meikitkin on loihdittu! Pyysimme näyttävää meikkiä ja sen totta totisesti saimme. Cin Cin!

Viimeisimpänä ja meille perheenä merkityksellisimpänä asiana haluan kippistellä meidän supertaitavalle juniorillemme Sylvialle. Hän harrastaa Cheerleadingia Funky Team -nimisessä joukkueessa ja kuuluu minisarjan (Mini Monkeys) edustusjoukkueeseen. Edustaminen mineissä alkaa olla pian historiaa, ja hänellä on joulun tietämillä edessään karsinnat johonkin junnujoukkueeseen. Hän tavoittelee paikkaa taidokkaimmassa joukkueessa, jossa kisataan SM-tasolla ja ompa kiikarissa myös paikka MM-joukkueeseen. Ei siis ihan pienet tavoitteet. Mutta se syy, miksi haluan hänelle kippistellä, on se, että hänet kutsuttiin junnujen edustusjoukkueen SM-kisajoukkueeseen! Kisat on jo 14.12 täällä Helsingin jäähallilla eli nyt alkaa ihan jäätävä harjoitteluputki niitä varten. Tämä joukkue on voittanut monta kertaa (ymmärtääkseni pari viimeistäkin) Suomen mestaruutta ja ovat olleet kisaamassa Miamissa MM-kisoissa. Sieltäkin on tullut huikeaa pronssia ja hopeaa! Siis ihan uskomatonta!! No, tämä tietää toki meille perheenäkin monia myönnytyksiä, mutta se kuuluu tähän "huippu-urheilun" kuvioon.. Tuntuu hullulta puhua huippu-urheilusta, koska tämä laji on hänelle ennemmin intohimo, pakkomielle ja jopa "leikinomaista" tekemistä kuin niinkään mitään hiki hatussa puurtamista ja treenaamista.. Cin Cin mun supertaitavalle pikku-apinalle <3

Ei tällä kertaa muuta kuin ihanaa, sateista viikkoa täältä Helsingistä - nähdään ja kuullaan taas <3

CinCin by Mia&Pia
CinCin by Mia&Pia
Bobbi Brown meikkaus Stockmannilla
Bobbi Brown Meikki Stockmann

Mian Mekko: Rainbow Mekko (koko L), klik*
Minun mekko: Madonna Mekko (koko 38), klik*

* -linkit eivät ole affiliate -linkkejä. Ne ovat linkkejä Oasis Finland -verkkokauppaan, ja olen sitä hallinnoivan yrityksen omistaja. Kaikki päälläni näkyvät Oasiksen tuotteet ovat henkilökohtaisesti maksettuja, ne eivät ole saatuja! 

Seuraa blogiani:

2 kommenttia:

  1. Hienoja uutisia, pitääpä seuraavalla reissulla käyvä Relovessa. Onnittelut Sylvialle, ties minne asti hän vielä pääseekään!

    VastaaPoista
  2. Vau, tuopa oli hieno uutinen - onnea Sylvia! Vaikka kun olen hänen taivaltaan seurannut, niin enpä ihmettele, cheer leading on hänelle todellinen intohimo.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.