Uusia tuulia blogirintamalla!

29.10.2018

Tervehdys ystävät! Tällä viikolla onkin melkoista menoa ja meininkiä (tai no, ainakin raakaa työtä..) luvassa, kun meidän Oasis Showroomin vuokrasuhde päättyy Ullanlinnassa. Showroom on avoinna vielä tänään maanantaina ja huomenna tiistaina klo 12-18 eli vielä ehtii, jos haluat tulla poikkeamaan. Keskiviikkona se tyhjenee, kunnes torstaina eli marraskuussa starttaa uusi vaihe.

Tykkään tämmöisistä jännittävistä muutoksista, jotka tavallaan pakottaa miettimään jotain ihan uutta. Ne antaa positiivisella tavalla "potkua persuksiin". Jos olisin jäänyt vanhaan, olisin vaan uudistanut vuokrasopimuksen uuden tahon kanssa, mutta ajattelin, että nyt on ihan hyvä hetki miettiä jotain ihan muuta. Meillä ei ole vielä valmista konseptia tulevan osalta, mutta jotain kuitenkin. Kerron niistä myöhemmin, koska nyt haluan lanseerata jotain aivan toisenlaista:)

Tiedätte varmastikin Cin Cin by Mia Malmi -blogin ihastuttavan bloggaajan Mian? Ollaan nimittäin ystävystytty tässä matkan varrella ja koska asutaan tässä kohtuullisen lähekkäin, myös käyty yhdessä jos jonkinmoisissa tilaisuuksissa. Pari viikkoa sitten Mia kysäsi minulta, että lähtisinkö hänen mukaansa tekemään YouTube -sisältöä hänen juuri perustamalleen kanavalle ja minähän suostuin melkein siltä istumalta. Ainoa asia, mikä mietitytti, oli vain ja ainoastaan se, kuinka saan ajan riittämään, jotta homma ei jää vain Mian harteille. Kuten varmasti arvaatte, videoiden tuottaminen ei ole mikään ihan pienitöinen juttu, varsinkaan vasta-alkajalle. Luvassa on jokatapauksessa skoolailua erilaisille inspiroiville asioille ja tapahtumille, sekä taatusti mielenkiintoisia vieraita kanavalla. Emme juurikaan rajaa aiheita, koska nehän luonnollisesti elää meidän mukanamme.

Muistan ensimmäisen kerran törmänneeni Miaan, kun löysin hänen vanhan juorutoimittaja -bloginsa, jossa hän päästi lukijansa ikäänkuin behind the scenes -rooliin hänen mielenkiintoiseen työhönsä. Miahan on ammatiltaan toimittaja, joka tuntee ihan käsittämättömän määrän ihmisiä täällä Suomessa, ja on tavannut myös kansainvälisiä huippustaroja ympäri maailmaa toimittajamatkoillaan. Mielenkiitoisia vaiheita on siis luvassa, eli kannattaa ehdottomasti ottaa kanava seurantaan!

Ensimmäinen yhteinen juttu tehtiin viime viikolla, kun tavattiin monta kertaa eri tilaisuuksissa ja kamerakin oli meillä molemmilla mukana. Ei muuta kuin videoasetus päälle ja siitähän se sitten lähti. Ja tässä on lopputulos, iiik! CinCin by Mia&Pia

HUOM! Jos et saa videota auki play -nappulasta, klikkaa kohtaa "KATSO TÄMÄ VIDEO YOUTUBESSA"


Seuraa blogiani:

3 kommenttia:

  1. Te ihanat!! Tottakai kävin heti katsomassa videon ja joku tuttu naamakin siellä vilahtaa. ;D

    VastaaPoista
  2. Jee, hyvä me! Kyllä se tästä lähtee ja homma helpottuu, kun tulee rutiinia editoimiseen yms.yms. :) <3

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.