Stronger (than ever)

19.10.2018

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kyllähän se on niin, että vastoinkäymiset vahvistaa. Ensin ne hajottaa, mutta lopulta aina vahvistaa ja sen jälkeen ehkä lisää hiukka kyynisyyttä. Epäonnistumiset on ehkäpä elämän parhain korkeakoulu ja opettelemisen arvoinen taito, erityisesti, miten niitten jälkeen kasaa itsensä ja jatkaa eteenpäin - niistä oppineena vai niistä lannistettuna.

Meikäläinen taitaa olla yrittämisen ja epäonnistumisen mestari. Olen kohdannut todennäköisesti kaikki ne epäonnistumiset, mitä vaan voi tällä yrittämisen matkalla kohdata. Ainakin tuntuu siltä. Heittäydyn kerta toisensa jälkeen mukavuusalueen ulkopuolelle, kun teen asioita ensimmäistä kertaa. Joskus onnistun ja joskus en. En edes uskalla heittäytyä hyvänolon tunteeseen, koska olen oppinut, että jos jään fiilistelemään, niin kohta jysähtää. Kai se on sitä kyynistymistä. Eilen tuntui pitkästä aikaa ihan hiton hyvältä ja tiedättekö, mitä sitten tapahtui. Aamulla, kun heräsin, oli nettikauppa ihan pimeänä. Sain muutama päivä sitten sähköpostiin viestin, jossa uhkailtiin jollain (en muista millä, koska pistin viestin roskikseen samantien), jos en maksa X määrää Bitcoineja. Ajattelin heti, että liittyiskö tämä pimeys nyt sitten siihen, en tiedä. Se tuli ensimmäisenä mieleen. Sitä totaalista pimeyttä jatkui joka tapauksessa kuusi, pitkää, tuntia, jotka tuntui oikeasti i-kui-suu-del-ta. En haluaisi sanoa, että mitäs fiilistelit.. 

No, kun elämässä on niin paljon epävarmuutta ilmassa, on ihan hyvä pistää asioita välillä oikeisiin mittakaavoihinsa ja miettiä, mitkä asiat on ihan hyvin just nyt. Itseasiassa erinomaisesti.

<3 Huomenna starttaava Lontoon reissu. Osittain businessmatka, mutta suurimmalta osin ei. Lähdetään matkalle kaksin. Oi, ihana ihana Lontoo!

<3 Äiti tuli tänään tänne meille, enkä haluaisi päästää häntä enää pois. Korvaamaton.

<3 Elixia -jäsenyys ja sen myötä ihan mahtava liikunnan ilo. Paras tapa saada ajatukset kasaan.

<3 Superinspiroiva viesti ihanaiselta ystävältä - ai että se piristää päivää! Niitä pitäisi jakaa niin paljon enemmän itsekin, jos ne saa aikaan yhtä innostuneen fiiliksen.

<3 Perjantai - ikuinen inspiraation ja ilon aihe.

Aina, kun tuuli iskee vasten kasvoja, yritän listata vähintään kolme asiaa, joista just sillä hetkellä olen superkiitollinen. Se auttaa kummasti, kannattaa kokeilla!

Mutta siis - huomenna lähdetään tosiaan Lontooseen ja lupaan (kautta kiven ja kannon), että Instamateriaalia on luvassa! Pistähän siis meikäläisen Instagram -tili seurantaan ja tuu matkalle mukaan - nähdään siellä <3

Stronger by Business Woman
Leggingsit: Stronger, koko XS (kas nämä näin)*
Toppi: Stronger, koko S (eli tämä klik)*
Neule: Michael Kors
Bootsit: Dr Martens, klik

Stronger by Business Woman
Stronger by Business Woman
Stronger by Business Woman
Stronger by Business Woman
Stronger by Business Woman
Stronger by Business Woman
Leggingsit: Stronger /Grace*
Toppi: Stronger /Grace*
Kello: Fitbit*

* Tuotteet saatu blogin kautta.


Seuraa blogiani:

9 kommenttia:

 1. Mukavaa Lontoon reissua, saapa nähä, törmätäänkö lentokentällä, myö suunnataan Barcelonasta pohjoiseen, ehkä Andorraan ja Ranskankin puolelle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa Pauska <3 Pitääkin katsoa ympärille, jos vaikka törmättäis!

   Poista
 2. Ihanaa matkaa teille - ja kiitollisuus on paras ase vaikeuksissa; itse pidän kiitosvihkoa, jossa yritän kiittää päivittäin jostain ihan tuiki tavallisesta asiasta - ja joskus isommastakin. Ja joskus unohdan koko kiitosvihkon useammaksi viikoksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 Kiitollisuusvihkohan on Ihan mieletön vinkki - Jos perinteinen vihko tuntuu "hankalalta", sitähän voisi pitää vaikka sähköisesti esim kännykän tai tietokoneen muistilappusilla!

   Ihanaa, toivottavasti aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 3. Itsellä on ollut tässä viime vuosina omat haasteensa, mutta aina löytyy syytä olla kiitollinen. Mikä ei tapa, niin vahvistaa. Ja ihmeellistä kyllä, asioilla on tapana järjestyä ennen pitkää, vaikka usko on välillä koetuksella:)

  Tsemppiä ja ihanaa Lontoon matkaa !

  Kuvia odotellesssa :)

  t.Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina :) Asiat tosiaan järjestyy, kun ne vaan laittaa järjestykseen. Uskoa usein koetellaan, mutta ennenkaikkea kai kuitenkin omaa ongelmanratkaisutaitoa ja luottoa omaan itseensä..

   Aurinkoa toivotellen, Pia

   Poista
 4. Olet upea ja kaunis nainen!! Onnea ja tsemppiä treeneihin :-)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä kirjotus, löysin sun blogin vasta ja tykkään tosi paljo sun kirjotustyylistä. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.