Päivän Street Style

17.10.2018

Hullut Päivät oli taas ja meni yhtä nopsaan. En ostanut mitään, koska en vaan tarvinnut mitään. Kävin kerran mukana hulinoissa, kun mies päivitti omaa mustien kenkien armeijaansa. Hänellä on tapana katsoa aina myös Hugo Bossin, Sandin ja Tiger of Swedenin tarjouspuvut, ja joka kerta hän ostaa jonkun, yleensä Sandin. Mutta AINA normaalihintaisen. Siitä huolimatta hän käy uskollisesti katsastamassa ne edullisemmatkin versiot.. Meistä hän on ehdottomasti se, joka "viihtyy" paremmin tuon tyyppisissä tilaisuuksissa, ja joita minä vierastan.

Teitkö jotain huippulöytöjä, olis kiva kuulla!?

Viimeiset pari viikkoa on ollut kyllä yhtä hullunmyllyä. Vantaan Fashion Centerin ysmyistä lähtien elämä on ollut yhtä "rastien leimaamista", suoriutumista ja selviytymistä. Ihan älyttömän moni asia on vaan jäänyt odottamaan parempaa hetkeä ja tiedättekö, mitä seuraa, kun asiat ei ole järjestyksessä? No nehän vaivaa mieltä, jos ei tietoisesti niin tiedostamatta. Ja siitä seuraa, että nukkuminen vaikeutuu tai jos nukun, niin herään kauhun sekaisin ajatuksin keskellä yötä, tiedättekö, sillä tavalla säpsähtäen. Se on ihan kamalaa! Ja kun niitä tekemättömiä töitä vaan lykkää ja lykkää, niin eihän ne todellakaan sillä hoidu - pahenee vaan.

Olin jokunen viikko sitten kuuntelemassa eräässä Ilmarisen järkkäämässä tilaisuudessa Harry Harkimoa ja hän kertoi, että parasta lääkettä yrittäjälle on vaan tehdä ne mielenpäällä olevat asiat, yksi kerrallaan päiväjärjestykseen. Yksinkertainen, mutta hyvä sääntö. Pää kannattaa pitää huolista vapaana. Oli jotenkin helpottavaa kuulla se asia hänen suustaan ja todeta, että tämä vaiva lienee aika yleinen.

Eilen minulla oli pitkästä aikaa sellainen päivä, että en ollut varannut mitään muuta kelloon sidottua, kuin tapaamisen erään ihanaisen ystävän kanssa kaupungilla. Olin päättänyt, että NYT kaikki asiat on vaan tehtävä niin, että illalla nukkumaan mennessä mikään ei tunnu pahalta. Ja niin kuulkaa kävi. Ai että mikä ihana ja vapauttava fiilis valtasi illalla koko hiton ruumiin - se tunne <3

Tämä pahin mielen sekamelska johtui siitä, että just pahimmoilleen hektisimpään aikaan vaihdoin koko taloushallinto-ohjelmistoa ja huh, mikä homma se olikaan! Toivottavasti sitä ei tarvitse tehdä enää ikinä.. Tai jos tarvii, niin sen saa tehdä joku muu.

No mutta. Ihanat lämpimät säät on hellineet meitä ja aiheuttaneet melkoisen takkihaasteen. Ilman takkia ei oikein voi kulkea ja toppatakki tai talvinen parka on aivan liikaa. Onneksi sain ostettua itselleni tämän Oasiksen viimeisen S-kokoisen parkatakin, joka on kuin tehty tällaiseen epämääräiseen välivuodenaikaan. Se suojaa tuulelta ja pitää sateen sekä näyttää hyvältä! Se on riittävän pitkä, ihanan väljä ja kivasti pelkistetty, kun kaikki napit edessä on piilonappeja. En voisi kuvitellakaan kiristäväni vyötärönauhaa, vaan tykkään takista juuri näin väljänä, vähän ylisuurena.

Olen myös ihastunut kuvissa näkyvään ruskeaan Satchel -laukkuun, jonne mahtuu kamerasta lähtien kaikki tarpeellinen. Ja kun sen saa cross-body, niin kädetkin on tarvittaessa vapaat. Sekin kestää hyvin sateen, eikä edullisena laukkuna sitä juuri tarvitse varoa. Toisin kuin vähän arvokkaampia laukkuja, joita tykkään käyttää arkea vähän speciaalimmissa hetkissä.

Pakko sanoa loppuun vielä noista housuista.. Meillehän tuli viime maanantaina Oasiksen valikoimiin keinonahkaisia leggingsejä, jotka todellakin vietiin käsistä. Viidessä päivässä niistä oli mennyt jo 90% ja seitsemässä päivässä ne oli kaikki loppu. En ehtinyt ostaa niitä edes itselleni! No, en olisi niitä oikeastaan edes tarvinnut, koska nämä jalassa olevat on palvelleet hyvin ja ovat edelleen ihan hyvässä hapessa.

Eipä muuta kuin ihanaa, lämpöistä syyslomaa jo lomaileville ja sitä odottaville - Nähdään taas <3

Repeat Vihreä Parka, Oasis Finland
Takki: Repeat Parka (koko S), klik tämä
Housut: Oasis
Laukku: Steffi Satchel, klik tämä
Kengät: Dr Martens, klik nämä näin
Arskat: RayBan, nämä näin

*linkit ovat kaupallisia linkkejä

Repeat Vihreä Parka, Oasis Finland
Repeat Vihreä Parka, Oasis Finland

Repeat Vihreä Parka, Oasis Finland
Seuraa blogiani:

5 kommenttia:

 1. Näytät todella tyylikkäältä ja kauniilta. Ihanaa syksyn jatkoa 💖 t.Tiksa

  VastaaPoista
 2. Kaiken kasaantuminen kerralla on kyllä paha, monesti omaa mieltä rauhoittaa jo se, että tekee listan asioista jotka on tehtävä. Kun tietää mitä on tehtävä ja missä järjestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Pääasia, että asioita ei päästä kasaantumaan.. Joskus niitä kasaantuu niin paljon, että pitäisi listata sekin, että "tee nyt se lista".. Olin nimittäin niin solmussa jo näitten asioitteni kanssa. Mutta ihanaa, nyt on jo niin tyyni olo! Mukavaa viikonloppua Satu <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.