Nämä TOP 3 tuotetta pohjalle ja vähän Lontoon kuulumisia

25.10.2018

Käväistiin mutka Lontoossa, kuten ehkä huomasitte Instagramin tarinapuolelta (jossa on muuten tosi mukava meininki, kun voi lisäillä juttuja ilman että niitten tarvii olla just niin tarkkaan mietittyjä). Tällä viikolla (btw) on tiedossa paljon erilaisia PR -tapahtumia eli tulkaahan kanaville!

Eli siis tosiaan, tuli piipahdettua Lontoossa niin että lähdettiin lauantaina ja tultiin tiistaina yöllä takaisin. Lauantai ja sunnuntai vaan fiilisteltiin ihanaa Lontoota, joka näytti säittenkin puolesta niin parastaan. Syötiin hyvin, istuskeltiin kahviloissa ja piipahdettiimpa me myös Burberryn Outlet -myymälässä. Minä tietysti kävin monessakin Oasiksen myymälässä, koska tarkoitus on perustaa sellainen myös tänne Suomeen. Itse tykkään eniten Tottenham Court Roadin myymälästä, jossa on muuten kakkoskerroksessa samppanja / Afternoon Tea -baari sekä kynsistudio, joita molempia he pyörittävät omalla porukalla. Sain onneksi varattua ajan omienkin kynsien laittoon ja vieläpä henkilökunta-alennuksella. Nyt on sitten kauniit geelikynnet, joilla pärjätään monta viikkoa <3 Maanantaina ja tiistaina meillä oli sovittuna palavereita Oasiksen pääkonttorilla, jossa oli täysi tohina päällä mallistojen suunnittelun kanssa.

Tämän postauksen teemana on Lontoon pikakuulumisten lisäksi omat suosikit hyvään meikkipohjaan. Se aihe tuli jotenkin ajankohtaiseksi Lontoossa, kun reissuun tulee valittua aina todella tarkkaan mietityt tuotteet. Niiden pitää kulkea käsimatkatavaroissa, koska vältän aina ison matkalaukun ottamista, jos se on suinkin mahdollista. Ja käsimatkatavaroissahan saa olla vaan rajallinen määrä nesteitä, joiksi meikkipohjan tuotteet tietysti lasketaan.

Itse haluaisin ja tavoittelen hyvää, kunnossa olevaa kuulasta ihoa, jonka päälle olisi mukava laittaa mitä vaan tuotteita. Ei mennä nyt tässä yhteydessä kuitenkaan ihonhoitoon, joka näyttelee tässä iässä ihan mielettömän tärkeää roolia, jos tosiaan tavoittelee edellä mainittua lopputulosta. Puhutaan tällä kertaa pohjameikistä ja mitkä on niitä omia suosikkeja, joita pystyn lämpimästi teillekin suosittelemaan. Ja joista en kovin herkästi luovu.

1. Meikkipohjan seerumi: Se on Lierac´n syksyn uuden Lift Integral -sarjan tehoseerumi. Ihan huipputuote! Itse asiassa sain kesäkuussa testikäyttöön koko tämän uuden Lift Integral -sarjan tuoterepertuarin, enkä ole sen jälkeen muita käyttänyt. Erityisesti sarjan yövoide on ihan paras, oikeasti paras kaikista! Olen aina tykännyt Lieracin tuotteista, mutta tähän sarjaan olen syvästi rakastunut. Mutta siis, tätä kyseistä seerumia käytän aina meikin alla. Ihan mahtava pohja hyvälle meikille.

2. Primer: bareMinerals BB Primer Cream (sävy Light). Olen ostanut ensimmäisen putelin tätä kyseistä ainetta jo varmaankin kymmenisen vuotta sitten jenkeistä ja siitä lähtien olen sitä käyttänyt. Alkuun hyvin säästeliäästi, koska tätä ei siihen aikaan saanut vielä Suomesta. Mutta nykyään jo useammin. Hyvin usein käytän tätä myös ihan itsekseen, ilman mitään meikkivoiteita, koska bareMineralsin Primer tasoittaa niin nätisti ihon pintaa ja jättää jännän samettimaisen pinnan. Ihan huippu myöskin tämä!

3. Meikkivoide: Minun suosikki on Sensain Luminous Sheer Foundation (sävy Neutral Beige). Kevyt mutta peittävä. Tätä ei todellakaan tarvi lotrata vaan ihan pieni määrä riittää jättämään iholle tasaisen ja kuulaan lopputuloksen. Olen pitkään etsinyt täydellistä, hyvää meikkivoidetta ja tässä tämä nyt sitten on!

Siinä tosiaan omat TOP 3 tuotteet meikkipohjaksi. Ja tätä kolmikkoa ei ole helppo päihittää ja sen tähden lämmin suositus!

Ei tällä kertaa muuta kuin ihanaa, nurkan takana jo odottavaa viikonloppua - Nähdään taas <3

Lierac, Bare Minerals, Sensai, Business Woman
Seerumi: Lierac Lift Integral (myydään apteekeissa)*
Primer: bareMinerals Prime Time BB Primer-Cream (sävy Light)**
Meikkivoide: Sensai Luminous Sheer Foundation (sävy Neutral Beige)**

Lierac Serum, Business Woman
^Ihana Lieracin seerumi meikin alle. Tätä sarjaa myydään tosiaan vain apteekissa.
Bare Minerals Primer, Business Woman
^Paras primer meikkivoiteen alle ja sopii tosiaan myös sellaisenaan. Löytyy mm. Bangerheadin verkkokaupasta eli täältä näin, klik**.
Sensai Luminous Sheer Foundation, Business Woman
^Sensain meikkivoide on ihan ehdoton lemppari ja sekin löytyy Bangerheadin verkkokaupasta, klik**.
Meikkipohja, Business Woman

PS. Tilasin satsin meikkejä Bangerheadin** verkkokaupasta, ja näin itsekin verkkokauppaa manageeraavana voin sanoa, että olipa nopea prosessi! Toimitusaika oli laskettavissa melkeinpä tunneissa ennemmin kuin vuorokausissa!

* Liecar seerumi on saatu
** Linkit ovat kaupallisia linkkejä
Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.