Uudistuneeseen Jysk citykonseptiin tutustumassa Forumin uudessa myymälässä

24.8.2018

Perjantaitervehdys ystävät! Aika mukavaa, kun viikonloppu on jo kosketusetäisyydellä, vai mitä! Tykkään niin paljon tämmöisestä ihan perusarjesta eli viisi päivää paahdetaan jokainen omia juttujamme ja sitten viikonloppuna relataan yhdessä ja tehdään jotain superkivaa, kuten siivotaan, laitetaan ruokaa ja leivotaan. Ja käydään Leon kanssa kaksi kertaa päivässä koirapuistossa. Paitsi tänä viikonloppuna olen kylläkin Oasis Showroomilla huomenna lauantaina klo 12-16 ja maanantaina klo 12-18. Tulkaahan muuten käymään, jos olette huudeilla! Osoite on Korkeavuorenkatu 1 B 11 (toinen kerros) täällä Ullanlinnassa Helsingissä.

No mutta. Eläköön siis ihana arki ja kiitos kun otit meidät takaisin otteeseesi!

Erilaiset PR-tilaisuudetkin rytmittävät taas mukavasti arkea ja tällä viikolla poikkesin mm. Forumissa Jyskin uudessa myymälässä hiukan ennenkuin se avattiin torstaina kaikille. Jyskillä ei ole nimittäin taidettu lomailla kesällä, koska siellä on kaikessa hiljaisuudessa kehitelty aivan uusi city -myymäläkonsepti, jonka mukaiset ensimmäiset myymälät ovat avanneet eilen torstaina ovensa tosiaan Forumissa ja lisäksi Itäkeskuksessa. Seuraava citykonsepti -myymälä avataan 20.9 Kauppakeskus Redissä, joka onkin sitten vähän isompi juttu, kun koko kauppakeskus avaa ovensa samana päivänä!

Huomasitteko muuten, että esittelin teille eilen Instan Story -puolella uuden Kauppakeskus Redin kattotasanteella olevaa puistoa? Sinne pääsi jo eilen tosiaan kurkkaamaan ja voihan jösses, miten hieno siitä tuleekaan!

Mutta palataan vielä hiukan keskiviikkoisiin Jyskin tarjoilemiin sisustustunnelmiin. Kuulimme nimittäin Jyskin markkinointipäällikkö Riikka Leskisen kertomana katsauksen heidän sisustussyksyn trendeihin. Hänen mukaansa tarjolla on jälleen luotettua tanskalaista tyyliä, josta jokaisen on helppo löytää itselleen mieleisiä ideoita. On lämpimiä, mausteisia värejä, naisellisia kuvioita, etnisiä yksityiskohtia. Huonekaluissa on pyöristettyjä muotoja ja siroja rakenteita, puuta ja metallia - tuttua skandinaavista minimalismia ja eleganttia yleisilmettä. Aika harmonista, toisiinsa yhdisteltävää värimaailmaa kaikenkaikkiaan.

Mitäpä tuota sen tarkemmin selittelemään, kuvat puhukoon puolestaan!

Ja hei, mukavaa viikonloppua - nähdään taas <3

Jysk Goes City
Jysk Goes City
Jysk Goes City
Jysk Goes City
Jysk Goes City
Jysk Goes City
Jysk Goes City, Riikka Leskinen
^Jyskin markkinointipäällikkö Riikka Leskinen

Seuraa blogiani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.