Kuvauspäivä Siirin kanssa - Sneak Peek lopputuloksesta

28.8.2018

Saatiin yllätysvieraita viime perjantaina, kun siskontyttö Siiri ilmoitti yllättäen tulostaan. Onneksi oltiin kotona! Hän tosin lähti jo lauantaina aamulla Norjan Bergeniin käydäkseen siellä norjalaisen DJ Kygon keikalla. Sen verran outo muusikko meikäläiselle, että en ole koskaan edes kuullut.. (jos täällä olisi se apinaemoji, jolla on kädet silmien edessä, käyttäisin sitä.)

Siiri tuli takaisin jo sunnuntaina, joten meillä oli maanantaina koko päivä aikaa hänen kanssaan ja mehän otettiin iltapäivästä tietysti pieni kuvaussessio. Siiri nimittäin rakastaa hiplata ja sovittaa Oasiksen vaatteita, joten häntä ei ollut kovinkaan iso työ hoututella siihen. Lopputuotoksia voi käydä katsomassa Oasis Finland´n Facebook -sivuilta, jonne postailen tätä kertynyttä kuvasaldoa.  Niin ja tietysti täälläkin niitä varmasti vilahtaa, ainakin niitä vähän epävirallisempia.

Siiri on muuten aika huikean huumorilla höystetty tyyppi, jolla on enemmän koomikon aineksia kuin kenessäkään muussa tietämässäni tyypissä. Joku teistä saattaa ehkä muistaa, kun postailin Instagramin Stories -puolelle pienen näytteen, jossa hän imitoi Donald Trumppia. No, kukapa ei häntä imitoisi, mutta enihau - se oli hyvä! Kyseinen hahmo syntyi ihan ex-temporee siinä kahvipöydässä istuessamme, kun hän vastasi johonkin random -kysymykseen "Trumppina". Voisin yrittää pummata Siiriltä yhtä videonpätkää, jossa hän esittää "suomalaista miestä" ja pistää sen vaikka Insta Stories -puolelle. Sekin oli aika hyvä ja niin tyypillistä Siirin huumoria. Ei välttämättä uskoisi, millainen tämä tyttönen on kun katsoo pelkästään kuvia eli pelkkien kuvien perusteella on ihan mahdotonta ja turhaa päätellä ihmisten luonteenpiirteitä :)

Meillä täällä kotona on taas niin kova meno päällä (katso vaikka Instan Stories -puolelta) eli pakko lopettaa tarinointi tähän. Ai niin, sen verran pitää vielä todeta, että otettiin Siirin kanssa ehkä noin 100 kuvaa ja niistä noin 95 oli julkaisukelpoisia ihan semmoisenaan! Toiset on suhdeluvut, kun meikäläinen astuu kameran eteen..

Siiri
Siiri

Workwear Hame ja Sifonkinen Ruutupaita, Oasis Finland
Paita: Sifonki Ruutupaita (koko 36), klik tämä näin
Hame: Workwear Hame (koko 38) (tämä siis)
Kengät: Unisa

PS. Siiri on noin 175 cm ja hän käyttää normaalisti kokoja S tai 36.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.