The Hapsumekko

24.7.2018

Kotona jälleen! Vietimme siis puolisoni kanssa viisi päivää Palma de Mallorcalla ja kotiuduimme eilen maanantaina. Olimme 20 vuotta sitten häämatkalla Mallorcalla ja nyt juhlistimme 20-vuotis hääpäivää samalla saarella. Tuolloin oltiin muistaakseni Alcudiassa (siis en todellakaan muista, mikä ranta se oli..) ja nyt, kun rannalla makoilu ei enää innosta meistä kumpaakaan, vietimme aikaamme Palman kauniissa ja romanttisessa kaupungissa.

Loma oli kertakaikkisen upea, koska Palma on yksinkertaisesti niin mieletön kaupunki! Meidän hotelli oli ihan keskustassa, tavaratalo El Corte Inglesin vieressä ja siitä oli kävelymatka joka puolelle keskustaa. Poistuimme Palmasta vain yhtenä päivänä, kun vuokrasimme yhdessä ystäväpariskunnan kanssa auton ja suuntasimme pieneen Pollencan kaupunkiin, noin 50 kilometrin päähän. Port de Pollenca siinä aivan Pollencan kupeessa on rantalomakohde eli oltiin me siis pieni hetki myös biitsillä, kunnes suuntasimme serpentiinitietä pitkin viereiseen vuoristoon katselemaan huikeita maisemia.

Meillä kävi todellakin tuuri, että meidän hyvät ystävät oli tosiaan samaan aikaan Palmassa. Ihan superhienoa tavata ystäviä vieraalla maalla, kun kummallakaan ei ollut kiire minnekään ja yhteensopivaa aikaa ei tarvinnut etsimällä etsiä. Sen retkipäivän lisäksi syötiin ja käytiin pari kertaa drinksuilla yhdessä, ja naurettiin tietysti muutamat elinvuodet lisää. PS: Kannattaa muuten seurata meikäläisen Instagramia, koska sinne stories -puolelle tulee päiviteltyä toisinaan kovinkin ahkerasti materiaalia, kuten tältäkin reissulta tuli tehtyä.

Meidän hotelli (Nakar Hotel) oli tosiaan aivan Palman ytimessä, pääostoskatu Jaume III varrella ostoskeskus El Corte Inglesin vieressä. Ihana pieni ja skandinaavisen raikas, tunnelmallinen hotelli ja huh, miten upea sen kattoterassi oli! Päivällä terassi oli aurinkotuoleja täynnä ja illalla se muuntui hetkessä drinkkibaariksi, jossa DJ soitti musiikkia aamuun saakka. Ei todellakaan mikään lapsiperheen hotelli ja suosittelenkin sitä vain, kun matkustaa aikuisporukalla. Uima-allas oli vain 90 senttiä syvä, kapea ja pitkähkö. Ei siinä kyllä mitään maratooneja päässyt vetämään, mutta varpaat siinä sai kasteltua. Mutta ne hotellin näkymät - ne oli aivan jäätävän huikeat, kuten kuvistakin näette.

Reissussa oli tietysti mukana uusi hapsumekko, joka piti päästä kuvaamaan nimenomaan kattoterassille. Koska ne näkymät. Ja se mahtava valo.

Tuo hapsumekko oli muuten varsinainen katsemagneetti, kun se päällä liikuin yhtenä iltana kaupungilla. Enhän minä tietysti mitään huomannut, mutta mies kertoi jälkeenpäin.. Hän oli ensin ajatellut, että meikäläisellä on jokin juttu vinksallaan, kun saan niin paljon huomiota osakseni, kunnes hoksasi, että mekkohan se tietysti kiinnittää ihmisten huomion :D Vaikka se on kaunis ihan paikallaankin, mutta se juttu on nimenomaan siinä, miten nuo hapsut käyttäytyvät liikkeessä. Lisään tänään tiistaina Instagramiin videonpätkän, niin näette, mitä tarkoitan.

Sen pidemmittä jorinoitta, mennään kuvien pariin. Ihanaa oli muuten tulla takaisin, kun täällä Helsingissä taisi olla lämpimämpää kuin Mallorcalla - Vaikka sielläkin oli vähän turhan hot!

Kuullaan taas <3

Seuraa blogiani:

Ombre Hapsumekko, Oasis Finland
Mekko: Ombre Hapsumekko (tämä näin klik)
Arskat: Karl Lagerfeld (saatu)
Kello: Fitbit Versa (saatu)
Ombre Hapsumekko, Oasis Finland

Ombre Hapsumekko, Oasis Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.