Kuulumisia ja suosikkituotteita juuri nyt

13.7.2018

Voi ei.. Mistäköhän alottaisi? Tämäkin postaus on ollut työn alla ties miten pitkään, kunnes aina tulee väliin jotain superkiireellistä. Olen usein iltaisin niin puhki-poikki-rättiväsynyt, että kaikki ylimääräinen on vaan pitänyt jättää pois. Minun viikot nimittäin rytmittyy aika pitkälti niitten päivien ympärille, kun lähetys saapuu tänne Suomeen ja kaikkein hektisintä on se aika vähän ennen ja vähän jälkeen toimitusten. Jos joku ei nyt vielä satu tietämään, tuon maahan Oasis -nimistä muotibrändiä ja edustan kyseistä brändiä täällä Suomessa yksinoikeudella.

Lähetys tuli siis nyt keskiviikkona ja torstaista lähtien tuotteet on olleet nähtävillä Showroomilla, jossa on siis avoimet ovet kaikille halukkaille sunnuntaihin saakka. Täältä (klik) voit käydä katsomassa Facebookin tapahtumasivut, jossa on enemmän tietoa aukioloajoista sun muuta. Niin siis, tämä setti on aika työläs toteuttaa eli tuotteitten purku, inventointi, järjestelmiin vienti ja Showroomin pystytys heti perään, varsinkin kun käsipareja on aika vähän tätä tekemässä. Työllistävin osuus tosin on ehdottomasti se järjestelmiin vienti -> minä kun luulin olevani muotibusineksessa ja yhtäkkiä huomaan käyttäväni aikani ekseleitten vääntämiseen kaikenmaailman kaavoineen. Mutta, en valita, koska en koe edes tekeväni työtä, kun kaikki on supermukavaa ja mielenkiintoista! Aikaa se vaan vie niin pirusti, ettei oikein tahdo muuhun aika riittää.

Vapaa-ajalla ollaan oltu Marjukan kanssa nyt aika paljon tekemisissä ja nytkin polttelisi taas päästä hänen kanssaan saman pöydän ääreen. Tosin lähdetään kumpainenkin lomalle, joten meidän sitsi siirtyy ainakin viikolla eteenpäin. Meidän lomat alkaa muuten aikalailla samaan aikaan ja ehkä heitetään yläfemmat ensi keskiviikkona lentokentällä.

Lähdetään nimittäin mun vakkarin kanssa kahdestaan viiden päivän matkalle Mallorcalle, koska meillä on hänen kanssaan 20-vuotis hääpäivä juurikin ensi keskiviikkona. Olimme aikoinaan siellä myös häämatkalla eli se oli itsestään selvä hääpäivän viettopaikka näinkin suurena juhlapäivänä. Aika romanttista <3 Nuorempi tytär ja Leo lähtevät mummolaan ja vanhempi tytärhän on Pariisissa, kuten olen teille kertonut jo aikaisemmin.

Josta tulikin mieleeni, että meidän pariisittarella menee oikein hyvin, vaikka valitteleekin, että työ on kohtuullisen rankkaa. Hän on siis Pariisin Disneyworldissä töissä ja siellä tarkemmin jossain isossa hienossa hotellissa tarjoilijana (en muista hotellin nimeä). Fyysisesti työ on rankkaa, koska hän on koko ajan jalkojensa päällä ja hänen työvuoronsa on aina klo 16-24. Ja henkisesti sen tähden, että kieli on hänelle vielä hankalaa ja vaatii jatkuvaa skarppausta. Oi sitä päivää, kun se jossain vaiheessa alkaa sujua ihan itsestään.

Mitäköhän vielä.. Ai niin, systeri on muuttanut Tallinnaan, Boom! Hän jätti Oulun pölyt taakseen ja vaihtoi tosiaan maata - aika huikeeta. Hän siis asuu 70 kilometrin ja 1,5 tunnin matkan päässä ja tuntuu vielä jotensakin käsittämättömältä, että hän on niin lähellä. He viettävät (toivottavasti) paljon aikaa myös täällä Helsingissä, jossa heillä on kesämökki (kuten systeri asian ilmoittaa) tuossa lähellä Kalevankadulla, heh. Minulle kun ei itselle kuulu oikein mitään ihmeellistä, niin täytyy ottaa ilo irti muitten kuulumisista :)

No mutta, ajattelin tässä postauksessa tehdä pitkästä aikaa pienen updaten tämän hetken suosikkituotteisiin, mitä kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon yleisesti ottaen tulee. Eli mennään niihin tuota pikaa.

BTW. Jos olet viikonloppuna hoodeilla, tule ihmeessä poikkeamaan Showroomilla (Korkeavuorenkatu 1 B 11, toinen kerros). Esillä on palttiarallaa uutuudet, joihin voit tutustua täältä näin, klik.

1. Meikkivoiteet: Käytän tätä nykyä todella vähän meikkivoiteita eli mitä ohuempi kerros, sen parempi. Nyt kesällä olen käyttänyt oikeastaan vain ja ainoastaan kuvassa näkyviä Lumenen ja Joe Blascon cc-voiteita, jotka ovat meikkivoidetta hiukan ohuempia. Usein käytän näitä kahta voidetta myös sekaisin.

2. Hiusten hoito: Juuri tällä hetkellä kylppäristä löytyy näitä Wella Professionals Invigo -sarjan tuotteita eli shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ne on superihania eli shampoo on sellaista täyteläistä ja hoitoaine suojaa, hoitaa ja pehmentää sekä estää sähköisyyttä. Ja tuoksu on parasta pitkiin aikoihin, mitä hiustuotteisiin tulee, lumoava suorastaan!
3. Ihonhoito: Tiesittekö, että Kicksillä on oma Kicks Beauty -sarja? Minä en tiennyt, ennenkuin Marsaanan PR-toimistolta sen kuulin. Sain nämä alla olevat tuotteet testiin ja ihastuin oitis. Kicksin verkkokaupasta bongasin myös hinnat ja olin kyllä lentää persauksilleni, kuinka edullisista tuotteista on kyse. Luulin huomattavasti kalliimmiksi, koska vaikuttavat sellaisilta! Moisture Skin Booster (joka tuoksuu todella miellyttävältä ja imeytyy ihoon suitsait) maksaa vain 19 eur. Ihan ykköstuote. Käytän itse sitä kasvoveden jälkeen ennen yö- tai päivävoidetta. Ihan pööfekt! Micellar Water (11 eur) on loistava tuote meikin puhdistukseen ja Perfect Finish Face Mist (11,90 eur) -tuotetta käytän meikin viimeistelyyn. Todelliset yllättäjät ovat nämä tuotteet! Kokeile vaikka.Ei tosiaan tällä kertaa tämän ihmellisempää eli ihanaa loman jatkoa lomalaisille ja aurinkoa meille kaikille, tasapuolisesti <3

1 kommentti:

  1. Paljon Onnea 20 v hääpäivän johdosta ja ihanaa Mallorcan matkaa❤️.
    T Tuula

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.