Parasta just nyt!

28.6.2018

Olimme eilen tiistaina illalla syömässä Ragussa yhdessä ystäväpariskunnan kanssa ja valitsimme kaikki 3 ruokalajin yllätysmenun. Ai että oli hyvää! Juomaksi valitsin (toisin kuin muu pöytäseurue) vain puolikkaan viinimenun, koska en yksinkertaisesti uskalla ottaa alkoholia yhtä annosta enempää ja tähän settiin kuului kolme kaatoa. Pelkään nimittäin seuraavan päivän päänsärkyä, joka voi meikäläisellä kestää kolme päivää. Joista ensimmäinen menee oikeasti kuolemaa tehdessä - särky on jotain aivan sietämätöntä ja vammauttaa täysin, vaikka olisin tuntenut vain pienen humalatilan. Ei reilua! Luojan kiitos, olen saanut tänään viettää ihan normaalin toimeliaan päivän ja se on kyllä parasta.

Eilen saapui myös uunituore lähetys Brittein maalta ja se päivä, kun lähetys saapuu, on aina yhtä jännä. Se hetki, kun avaa laatikot, inventoi ne ja sen jälkeen pääsee vähän testailemaan - se hetki on oikeasti kuin joulu konsanaan. Ihan parasta!

Valitsen Suomeen tulevat mallistot joka kuukausi, ja ne on ilmoilla noin kuukauden kuluttua tilaushetkestä. Mallistoja tulee sitten tipotellen yhdessä - kolmessa lähetyksessä, vaikka kaikkia tilattuja juttuja ei harmillisesti aina kuitenkaan lähetetä tänne.. Toisinaan laatikoissa on jotain extraa, joita heidän mielestään meidän kannattaisi kokeilla.

Tässä ensimmäisessä kuvassa on eilisen, kohtuullisen pienen lähetyksen mallikappaleet ja kerron niistä hiukan myöhemmin tässä postauksessa vähän tarkemmin. Sitä ennen asiaa minun henkilökohtaisesta PT:stäni.Olen nimittäin totaalisen ihastunut omaan mustaan "personal traineriin", jollaiseksi tätä Fitbit´n älykelloa kutsuisin. Vielä puoli vuotta sitten viittasin kinttaalla älykelloille, koska ajattelin, että ne on ihan humpuukia. Kellon pitää näyttää aikaa ja kaikki muu on turhaa. Mutta niin vaan meikäläisen pää kääntyi ja nyt tuntuu, että en voi olla ilman sitä. Pidän tätä jopa yöllä nukkuessa, jotta se pystyy mittaamaan unen laatua. Pidän sitä myös sen tähden jatkuvasti, jotta kaikki askeleet tulee varmasti rekisteröityä talteen, koska minun tavoite jokaiselle päivälle on 10.000 askelta. No, yleensä päivän päätteeksi askeleita on kertynyt 13.000 - 18.000 ja siitä iso kiitos kuuluu tälle minun uudelle ystävälleni, joka nätisti kannustaen potkii meikäläistä per*#^"lle joka ikinen päivä. Mokomakin kello! Ihan Paras.

Tykkäsin myös siitä, että Fitbit kellon saa kohtuullisen edulliseen hintaan (199 eur) ja sitä pystyy lisärannekkeilla sun muilla kustomoimaan vaikka minkämoiseksi bling-bling-versioksi. Ja mikä parasta, Fitbit ei ole sidottu mihinkään käyttöjärjestelmään (toisin kuin vaikkapa Applen vastaava), vaan toimii lähes kaikkien kännyköiden kanssa yhteen. Tämähän siis edellyttää Fitbit -aplikaation lataamista kännykkään, josta saan jos jonkinlaista raporttia ja ehdotuksia, kun dataa alkaa kertyä. Rehellisesti täytyy kuitenkin tunnustaa, että en ole paneutunut vielä (parin kuukauden jälkeenkään), mihin kaikkeen tämä minun ystäväni taipuu, mutta kunhan juniori viettää syntymäpäiviään elokuussa ja ostamme hänellekin tällaisen, uskoisin, että hän tulee kyllä opastamaan minullekin vähän edistyneempää käyttöä. Maltan kyllä siihen asti käyttää ihan vaan näitä perusominaisuuksia  eli kelloa, askelten määrää, sykettä, juoksulenkkien aikaa, sykettä ja matkaa.

Fitbit Verso, Business Woman

Fitbit, Business Woman
^Tänään torstaina klo 14.27 oli kasassa jo reilut 12.000 askelta, jee:)

Business Woman Helsinki

No sitten vähän printtimediamieltymyksistäni. Meille tulee tällä hetkellä paperiversioina vain Kauppalehti ja Helsingin Sanomat. Paperiversiona Hesari tulee tosin vaan viikonloppuisin, muutoin luen sen digiversiota. Vaikka täytyypä kyllä tunnustaa, että Hesaria en lue läheskään päivittäin kokonaisuudessaan. Kauppalehti sen sijaan on ihanan ohut, uutiset on kohtuullisen suppeita ja nopeita eli soveltuu meikäläisen kahvitaukoihin (ja pirstaloituneeseen elämäntyyliin) ihan täydellisesti. Se hetki, kun saan aamun ensimmäisen kahvikupin käteeni ja avaan uunituoreen Kauppalehden - Parasta!

Sifonki Ruututoppi, Oasis Finland

Lopuksi voisin tosiaan esitellä teille hiukan tarkemmin eilisen Oasis -lähetyksen sisältöä. Ensinnäkin syksyksi on tulossa (muun ohessa) kaikkia ihania business -mallistoja ja tässä lähetyksessä oli niistä jo pieniä maistiaisia. Ensinnäkin tuo yllä kuvassa oleva sifonkipaita - oi että miten kaunis ja pehmoinen se onkaan. Se menee syksyn tullen vaikka jakun tai neuletakin alle ja sopii yhdistettäväksi niin kynähameen, suorien housujen kuin vaikkapa farkkujen kanssa. Täydellinen toimistolook! Se löytyy jo verkkokaupasta, täältä näin, klik.

Pellavainen Röyhlö Kynähame, Oasis Finland

Odotin todella suurella mielenkiinnolla yllä kuvassa näkyvää pellavahametta, koska meillä ei ole muistaakseni ollut yhtäkään pellavatuotetta aikaisemmin. Ajattelin (tai paremminkin pelkäsin), että se olisi sellainen ohut ja "mitätön", mutta mitä vielä! Hameessa on vuori ja se on sellaista jämerää, mutta kuitenkin pehmeää ihanaa materiaalia ja istuu ihan täydellisesti. Materiaalissa on ihan tuhti annos myös puuvillaa (44%), joka estää varmaankin sen, että kangas ei rypisty ihan niin paljoa, kuin pellavalla on yksinään tapana. Hame siis ylitti meikäläisen odotukset ja näytti päällä superhyvältä. Ihana naisellinen lisä business -garderobiin!

Hola T-Paita, Oasis Finland

Tässä vielä linkit eilen tulleisiin malleihin, jotka siis näkyvät ensimmäisessä kuvassa hengareissaan:
Sifonkipaita, klik
Paisley -toppi, klik
Hola T-paita, klik
Harmaa kynähame, klik
Ruutuhousut, klik

Mutta, ei tällä kertaa tämän ihmeellisempää. Helsingissä paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta ja sää on täydellinen, ihan parasta! Kivaa iltaa sullekin - nähdään taas <3

Seuraa blogiani:

4 kommenttia:

 1. Ihania, naisellisia röyhelöitä! Ruutuhousut on just sellaiset, joita rakastan!!

  VastaaPoista
 2. Aktiivisuusrannekkeet on kyllä siitä jänniä, että niihin koukuttuu yllättävän helposti. Itselläkin keikkunut hyvän aikaa kädessä semmoinen. Aivan mahtavia, oma on Polar ja kyllä tulee muuten liikuttua enemmän sen kanssa.

  VastaaPoista
 3. I have just looked at the business collections by Oasis and they look fabulous.

  VastaaPoista
 4. Ihana lähetys! Itsekin on tullut tilailtua vaikka mitä näin korona-aika tänne Turkuun. Niin kätevää kun kaiken saa nykyään netistä ja kuljetusliikkeitäkin on joka lähtöön. Tuollainen älykello hieman houkuttelisi, no ehkä synttärilahjaksi keväällä.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.