Hyvää Helsinki Pride viikkoa ja Street Style -look

26.6.2018

Melkein jo nolottaa, kun tämä minun bloggaustahti on mitä on.. Mieli tekisi olla niin paljon aktiivisempi, mutta kun nämä käytössä olevat kapasiteetit (lähinnä aika ja käsien määrä) on turhan rajalliset työn määrään nähden. (Luojalla todellakin jäi luomistyö kesken, kun antoi ihmiselle vain kaksi kättä ja ihan liian vähän aivokapasiteettia käyttöön!)

Olen muuten oppinut multitaskaamisen jalostuneet muodot (vol. 3) tai oikeastaan vienyt senkin ihan uudelle tasolle. Esimerkiksi tällä hetkellä 1. puhun äidin kanssa puhelimessa 2. järjestelen muutaman paketin vientiä tekstareilla 3. pidän yllä kahta Facebook -keskustelua 4. täydennän erästä asiakirjaa poliisille toimitettavaksi (minä siis avustajan roolissa) ja 5. kirjoitan tätä blogipostausta aina näitten välissä.. Ja tulin just ottamasta yhteiskuvaa Solju -yhtyeen Ullan kanssa, joka poikkesi meillä ex-temporee. Niin ja onhan meillä toinen puhelinlinja avoinna tyttären kanssa Pariisiin.. Lisäksi yritän kuumeisesti miettiä ratkaisua verkkokaupan erääseen tekniseen ongelmaan, jotta minua ei jälleen höynäytettäisi tekemään jotain tarpeetonta, jotta palveluntarjoaja pääsisi omiin myyntitavoitteisiinsa.

Sellaista meikäläisen elämä tätä nykyä on. Miljoona juttua työn alla. Mihinkään asiaan ei voi keskittyä kunnolla eikä toivoakaan tehdä mitään, mikä vaatisi pitkäjänteistä keskittymistä. Hirvittävintä tässä on se, että kohta en edes osaa keskittyä..

Tytär tosiaan lähti Pariisiin maanantaina aamulla ja ollaan sen jälkeen keskusteltu hänen kanssaan aikalailla nonstop, jotta alku lähtisi mahdollisimman kivuttomasti liikkeelle. Hän tulee siis olemaan siellä lähes 3 kuukautta. Ollaan yritetty sparrailla hänen kanssaan jo etukäteen mm. kulttuurishokkiin kuuluvia juttuja, jotta ne ei tulisi vastaan yllätyksenä. Koska se ensimmäinen viikko tulee olemaan ahdistava monella tapaa. Tai ainakin hyvä tiedostaa, että koti-ikävä iskee, ulkopuolisuuden tunne haluaisi tehdä pesää ja se tunne, että "ei kuulu tänne" - ne on kaikki ihan normaaleja tunteita ja kuuluvat siihen alkuun. Eilen maanantaina hänen tehtävänä oli vain kirjautua omaan tulevaan asuntoon ja tänään tiistaina ohjelmassa on ollut perehdytystä Disneylandiin työpaikkana ja työnantajana. Perehdytystä kestää vielä kaksi päivää ja sen jälkeen hän aloittaa perjantaina omat oikeat työt alueella olevassa hotellissa. Aika hienoa elää niitä hetkiä täältä etäältä, mutta kuitenkin hänen rinnallaan <3

Tällä viikolla vietetään siis Helsinki Pride -viikkoa ja olin sen kunniaksi S-ryhmän tilaisuudessa, jossa "Boy meets Girl" -vaatebrändi lanseerasi oman Pride -mallistonsa. Tuota kyseistä brändiä saa Suomessa vain Prismoista ja huh, minkä tulemisen kyseinen brändi onkaan vajaassa vuodessa tehnyt! Se nimittäin lanseerattiin Suomeen viime vuoden elokuussa merkin luojan Stacy Igelin johdolla ja sen jälkeiset myyntiluvut on lyöneet ällikällä niin Prisman kuin Stacy Igelinkin. Suomen lanseerausta tuettiin varsin puhuttelevalla F*ck Bullies -viestillä, jolla suomalaisia rohkaistiin nousemaan kaikenlaista kiusaamista vastaan. Kampanjointi tärkeiden arvojen puolesta sai nyt jatkoa uusista Pride -malliston tuotteista, jotka ylistävät rakkautta, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja ylpeyttä olla oma itsensä. Koska muoti kuuluu kaikille.

Tilaisuuden jälkeen menimme Dioriina -blogista tutun Marinan kanssa kahvittelemaan, koska se on meillä tapana :) Ja nappasimme nämä uunituoreet Street Style -kuvat, joissa on mukana Pride -malliston värikäs ja puhutteleva kangaskassi. Maksaa muuten 4,95 eur.

Oletko jo bongannut Prismasta "Boy meets Girl" -brändiä? Shoppailetko Sinä vaatteita hypermarketeista, kuten niin moni suomalainen tätänykyä tekee?

Eipäs muuta kuin ihanaa tiistaita ja auringonpaistetta riittäköön meille kaikille <3

Helsinki Street Style by Business Woman
Kangaskassi: Boy meets Girl -brändin Pride -mallisto, Prisma
Paita: Oasis (kas tämä näin, klik)
Kello: Fitbit (Verso)
Arskat: Polaroid

Helsinki Street Style by Business Woman

Helsinki Street Style by Business Woman
Seuraa blogiani:

1 kommentti:

  1. Huh kammotus mitä multitaskausta :D Montaa asiaa teen minäkin samaan aikaan, mutta en noin montaa kyllä :D

    Katselin mallistoa, siellä vaan ei ollut mitään semmoista kivaa jonka haluaisin. Toki vielä ei ole kroppa kokonaan raskaudesta palautunut niin ihan vielä ei ole ajankohtaista uutta ostakaan kuin perusvaatteiden muodossa.

    Aurinkoista uutta viikkoa!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.